- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4t7h3w
csendes tag
Üdvözletem!
A helyzet az hogy kapott az Acer Aspire One 522 netbookom egy kis vörösbort a billentyűzetre. Természetesen egyből fejjel lefelé raktam, amúgy sem volt bekapcsolva. Szóval pár óra múlva ismét használatba vettem, ragadtak gombok ugye eltelt vagy négy nap, és pár egymás melletti billentyű egyre nehezebben érzékelt.. Majd szétszedtem a gépet, kiszedtem és meggyötörtem a billentyűzetet azóta a problémás billentyűk már sehogy sem üzemelnek, de magán a hardveren egy két foltot az usb felett leszámítva nem tűnt nagynak a kár. Most annyi a gond hogy nem érzékel egyáltalán pár billentyű a felső sorban. A kérdésem az lenne hogy csak a billentyűzetet dobjam ki, vagy az alaplapnak is vége?

Ezzel nem összefüggő másik gondom ezen baleset előttről ugyanennél a gépnél, a hangszóró elnémul változó időközönként, újratelepítés nem segít, de mihelyst bedugok egy jacket és kihúzom újra szól egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx