- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoonST
tag
Sziasztok!
Vettem egy
HP envylaptopot és az a problémám hogy játékok közbe megáll és kiirja hogy a "videókártya illesztő nem válaszol, de már helyreállt". Nem tudok rájönni mi lehet, win 7 x64 prof van a gépen, de volt rajta win 7 home is. Mind a kettővel csinálta. Alaplapi chipset drivert raktam fel hozzá újat, vga driverből a legújabb ati oldalán találhatót + amit a hp ajánlott hozzá, egyikkel se müködött a crysis 2 pl. Illetve működik tök jól fut, de egyszer csak kiirja a fent említett üzenetet és kidob.
Melegedésre gyanakodtam de a szenzorok szerint a proci max 80-81 fok volt, a gpu is 80-81 körül volt maximum. Laptopnál ugy hallottam ez még nem extrém magas. Egyébként volt hogy 3 másodperc után is kilépett.Szóval valakinek van valami ötlete mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest