Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Hello,
szétszedtem barátnőm netbookját, hogy kiporoljam, de túl sok dolgot nem találtam benne 1 év használat után, egy msi wind u123-ról van szó. De barátnőm szerint és szerintem is hangosabb, mint 1 évvel ezelőtt. Többet jár a venti vagy csak hangosabb. Ha megterhelem IntelBurnTest-tel, akkor ugyanúgy 54°C-ig megy fel az Atom hőmérséklete, mint 1 éve. Feltételezem, hogy a venti kopott. Zsírozás segít rajta? Sosem zsíroztam még ventit!
A másik dolog, hogy csak egy vékony fémlapka tölti be a hűtő szerepét a netbookban ( meg a venti ugye ), ez a fém lapka az Atom procira és a graf chipre illeszkedik. Nem találtam viszont hővezető pasztát a chipek és a lapka között. Illetve, az egyiknél van valamilyen szilárd anyag, amit videokártyák hűtőjénél láttam már. Mellékeltem a képeket, pirossal jelöltem az Atomot meg a másik chipet, és a lapka alján, hogy hol illeszkedik. Valami folyadék lehetett ott, mert ott van a nyoma megszáradva. Szerintetek rakhatok oda simán hővezető pasztát a jobb hőátadás reményében? MX-2 lenne. Előtte alkoholos cuccal leszedném a megszáradt folyadékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest