Új hozzászólás Aktív témák
-
satriani
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS A3-as notebookom, amit kb. egy éve leejtettem. Az eredmény: a kijelző alsó kétharmadán vízszintes színes és fehér csíkok vibrálnak, illetve a maga a kép is csíkokban jelenik meg, össze-vissza ugrálva. A kijelző nem repedt meg.
Viszont egy évig tudtam így használni, mivel ha lepattintottam a műanyag burkolatot, oldalról megnyomva a fémkeretet helyreállt a kép. Folyamatosan egyre nagyobb erő kellett neki, egyre többet kellett szórakozni, hogy jó legyen, egy idő után már egy papírfecnit kellett betennem, hogy folyamatosan feszítse.
Egy hete viszont úgy tűnik végleg feladta a harcot, az alsó fele teljesen fekete, csak ha izomból nyomom akkor jelenik meg a vibráló kép.
A kérdésem, hogy mindenképp új kijelzőt kell vennem, vagy valahogy meg lehet buherálni? Tuti, hogy valami érintkezési baja van.
Szétszedtem a kijelzőt, de az egész ragasztva van, tegnap este már nem akartam szórakozni vele, így újra összeraktam az egészet. De ha van remény, hogy jó legyen akkor egy próbát megér.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mini PC
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest