- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
satriani
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS A3-as notebookom, amit kb. egy éve leejtettem. Az eredmény: a kijelző alsó kétharmadán vízszintes színes és fehér csíkok vibrálnak, illetve a maga a kép is csíkokban jelenik meg, össze-vissza ugrálva. A kijelző nem repedt meg.
Viszont egy évig tudtam így használni, mivel ha lepattintottam a műanyag burkolatot, oldalról megnyomva a fémkeretet helyreállt a kép. Folyamatosan egyre nagyobb erő kellett neki, egyre többet kellett szórakozni, hogy jó legyen, egy idő után már egy papírfecnit kellett betennem, hogy folyamatosan feszítse.
Egy hete viszont úgy tűnik végleg feladta a harcot, az alsó fele teljesen fekete, csak ha izomból nyomom akkor jelenik meg a vibráló kép.
A kérdésem, hogy mindenképp új kijelzőt kell vennem, vagy valahogy meg lehet buherálni? Tuti, hogy valami érintkezési baja van.
Szétszedtem a kijelzőt, de az egész ragasztva van, tegnap este már nem akartam szórakozni vele, így újra összeraktam az egészet. De ha van remény, hogy jó legyen akkor egy próbát megér.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Citizen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 10 VI 16
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx