Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
2 gyors kerdes:
1-win10 alatt hogyan lehet a laptop hw listajat megnezni? (CPU, RAM, SSD, HDD, grafikus kartya, kepernyo felbontas, stb.)
(Meg nem hasznaltam win10-et)2-Dell Inspiron 15 laptopnal milyen hibara kell figyelni, hogyan lehet letesztelni vasarlas elott, illetve ha utana kell reklamalni, hogyan lehet azt ervenyesiteni, ha komoly a baj?
Reszletek fel oras szemle utan:
Ket napon beluli laptopvasarlasban kell segitenem, az elado hasznalt dolgokkal foglalkozik, de nekem gyanus valami, szerinte dell 5570 a laptop i7 6.gen cpu-val, 6GB (?) RAM es 256GB SSD.
A Dell weboldalan specifikacioban nincs ilyen CPU es csak 4 vagy 8GB RAM-ot irnak.
(mas keresesre es a laptop kinezete alapjan 7559 is lehet)
Bekapcsolva kiderult, hogy akku teljesen lemerult, tapot nehezen talalt, 19,5V kell neki, bekapcsolva azonnal webre csatlakozott es percekig fagyott volt, majd 3 sorban irta, hogy temp es egyeb fajlok ezrei serultek vagy hianyoznak, kozolte, hogy win10 frissites kozben lemerult az akku, varni kell. Kertem, hogy kapcsolja ki a wifi-t es csak nezzuk meg a hw listat, nem kapcsolta ki, par perc alatt system-et inditva csak annyit irt ki, hogy 1TB hdd van benne, cpu-t meg se lehetett nezni a bal oldali listaban.Holnap megyunk vissza, remelve, hogy az akku addigra fel lesz toltve es a win10 frissites is lezajlik, mit tudunk megnezni fel oran belul?
(Pen-t nem enged csatlakoztatni, igy sajnos portable diagnosztikai programot nem lehet hasznalni.)Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest