Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MostaPista

tag

2 gyors kerdes:
    1-win10 alatt hogyan lehet a laptop hw listajat megnezni? (CPU, RAM, SSD, HDD, grafikus kartya, kepernyo felbontas, stb.)
    (Meg nem hasznaltam win10-et)

2-Dell Inspiron 15 laptopnal milyen hibara kell figyelni, hogyan lehet letesztelni vasarlas elott, illetve ha utana kell reklamalni, hogyan lehet azt ervenyesiteni, ha komoly a baj?

Reszletek fel oras szemle utan:
    Ket napon beluli laptopvasarlasban kell segitenem, az elado hasznalt dolgokkal foglalkozik, de nekem gyanus valami, szerinte dell 5570 a laptop i7 6.gen cpu-val, 6GB (?) RAM es 256GB SSD.
    A Dell weboldalan specifikacioban nincs ilyen CPU es csak 4 vagy 8GB RAM-ot irnak.
    (mas keresesre es a laptop kinezete alapjan 7559 is lehet)
    Bekapcsolva kiderult, hogy akku teljesen lemerult, tapot nehezen talalt, 19,5V kell neki, bekapcsolva azonnal webre csatlakozott es percekig fagyott volt, majd 3 sorban irta, hogy temp es egyeb fajlok ezrei serultek vagy hianyoznak, kozolte, hogy win10 frissites kozben lemerult az akku, varni kell. Kertem, hogy kapcsolja ki a wifi-t es csak nezzuk meg a hw listat, nem kapcsolta ki, par perc alatt system-et inditva csak annyit irt ki, hogy 1TB hdd van benne, cpu-t meg se lehetett nezni a bal oldali listaban.

Holnap megyunk vissza, remelve, hogy az akku addigra fel lesz toltve es a win10 frissites is lezajlik, mit tudunk megnezni fel oran belul?
    (Pen-t nem enged csatlakoztatni, igy sajnos portable diagnosztikai programot nem lehet hasznalni.)

Elore is koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák