Új hozzászólás Aktív témák
-
spieler
csendes tag
Sok megbízhatónak tűnő cégtől rendeltünk már, és mindig kaptunk láthatóan bontott alkatrészeket is. Ugyan nagyon meg kell őket nézni, mert a kínaiak elképesztő szemfényvesztésre képesek. Az e-bay-en újnak árult ic-k például vagy mind bontottak, vagy nem működnek. Bosszantó dolog a rossz alkatrész miatt többször szétszedni egy gépet, vagy keresni a hiba okát, amikor úgy gondolom, hogy biztos nem az "új" alkatrész az, közben mégis...
A 0Ft-os bevizsgálásról már ne is beszéljünk. Múltkor járt nálunk egy gép, amivel már foglalkozott egy olyan szerviz, ami az ingyenes bevizsgálást nagyban hirdeti a weblapján. Az ügyfél elcsábult, majd miután nem tudták megcsinálni, elhozta hozzánk. Mi már nem tudtunk rajta segíteni. A lapon az összes bga meg lett sütve hőlégfúvóval, még a processzorfoglalat is barna volt, és erősen szorult a belefolyt valamitől... Tegnap szétszedtem egy Acert, amiben valaki korábban "újragolyózta" a video IC-t (Intel 965). Utoljára nyúltam volna ehhez az IC-hez, annyira nem jellemző az Intel bga-k hibája. Az áláfolyatott cucc sötétbarnára volt égve, a panel egy ponton volt melegítve, és olyan szinten domborodott a bga alatt, hogy ott biztosan szakadtak a pad-ek vagy a tokról, vagy a lapról. Az ingyenes bevizsgálás annak éri meg, aki 0Ft befektetéssel, aktívan legfeljebb 1,5 órát foglalkozik egy géppel, megmelegíti, és vagy jó lesz, vagy nem. Már csak azt nem tudom, hogy az ilyenek mennyi garanciát vállalnak egy javításra? Mert ha annyit, amennyit kéne, akkor nem tudom miért csinálják még mindig azt, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest