Új hozzászólás Aktív témák
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem.
Adott egy HP Compaq 6720s típusú laptop amibe szerettem volna egy wifi modult, de egy kis problémám adódott vele.
Azt tudom, hogy a HP gépek eléggé kényesek arra, hogy milyen kártyát rak bele az ember, de a fene se gondolta, hogy ennyire.
Van egy másik ugyanilyen gép, abban Intel WM3945ABG MOW2 REV0B típusú kártya van.
Ezzel nincs is semmi gond, szépen teszi a dolgát viszont a másikba vásároltam egyet ami szintén ugyanez a típus ( WM3945ABG MOW2), annyi különbséggel, hogy ez REV A03.
Indításkor rögtön dobja a hibaüzenetet, hogy "104-Unsupported wireless network device detected. System Halted. Remove device and restart."
Gondoltam csinálok egy BIOS frissítést,az hátha megoldja, de a probléma továbbra is fenn áll.
Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Temu
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest