Új hozzászólás Aktív témák

• GR33NSL0TH

újonc

Sziasztok!
    Nem rég vettem egy új AsusPro laptopot átlagos felhasználási célra is és egyszerű kis játékokra szánom.
    Amit tartalmaz: Windows 10 Pro | Intel Core i3 7100U 2,40 Ghz | 8 GB DDR4 RAM | 500 GB HDD | Egy integrált Intel HD Graphics 620 és egy dedikált Nvidia Geforce 940MX 4 GB DDR5.
    Nagyjából amit tudtam beállítottam teljesítmény centrikusra, legfrissebb nvidia driver fent van és a dedikált nvidia kártyát használja. Már próbáltam korábbi driver verziókat is egyik sem segített.
    Az lenne a problémám, hogy pár játékkal játszok csak ilyen, hogy WoT, Fallout 3 és CS:GO amikor kedvem támad rájuk és mindegyik megy is fasza fps számmal a CSGO is megy 120 fps el simán, csak hirtelen valamiért le esik kb 10 re még videó is van róla egyszerűen nem tudom miért ugrik le hirtelen aztán vissza. Nézegettem a hátteret, de a RAM még 50% felé sem megy a HDD is normálisan olvas, CPU GPU egyik se megy 80% felé de a 70% is ritka és a hőfokok 60-70 volt a legmagasabb, de az csak egy 24h használat után volt.
    Remélem tud valaki segíteni és előre is köszönöm a válaszokat! És igen tudom laptop és laptop kártya, de attól még képesnek kéne lennie egy ilyen alapvető játékot futtatni stabilan még videó is van fent, hogy akár a GTA 5 is el tudja tolni.
    :( :F

Új hozzászólás Aktív témák