- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GR33NSL0TH
újonc
Sziasztok!
Nem rég vettem egy új AsusPro laptopot átlagos felhasználási célra is és egyszerű kis játékokra szánom.
Amit tartalmaz: Windows 10 Pro | Intel Core i3 7100U 2,40 Ghz | 8 GB DDR4 RAM | 500 GB HDD | Egy integrált Intel HD Graphics 620 és egy dedikált Nvidia Geforce 940MX 4 GB DDR5.
Nagyjából amit tudtam beállítottam teljesítmény centrikusra, legfrissebb nvidia driver fent van és a dedikált nvidia kártyát használja. Már próbáltam korábbi driver verziókat is egyik sem segített.
Az lenne a problémám, hogy pár játékkal játszok csak ilyen, hogy WoT, Fallout 3 és CS:GO amikor kedvem támad rájuk és mindegyik megy is fasza fps számmal a CSGO is megy 120 fps el simán, csak hirtelen valamiért le esik kb 10 re még videó is van róla egyszerűen nem tudom miért ugrik le hirtelen aztán vissza. Nézegettem a hátteret, de a RAM még 50% felé sem megy a HDD is normálisan olvas, CPU GPU egyik se megy 80% felé de a 70% is ritka és a hőfokok 60-70 volt a legmagasabb, de az csak egy 24h használat után volt.
Remélem tud valaki segíteni és előre is köszönöm a válaszokat! És igen tudom laptop és laptop kártya, de attól még képesnek kéne lennie egy ilyen alapvető játékot futtatni stabilan még videó is van fent, hogy akár a GTA 5 is el tudja tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest