- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
Sziasztok!
2 hónapja vásároltam egy Dell Vostro 3568 notebook-ot (Intel HD graphics 620 integrált videókártyával, előtelepített 64 bites windows 10 home-mal, i5-7200U processzorral, 8GB DDR4 memóriával, 256 GB SSD-vel), és nem emlékszem pontosan, hogy a legelejétől jelentkezett-e ez a probléma, de úgy bő 1 hónapja biztosan fennáll.
A hiba lényegében az, hogy:
- teljesen random időközönként és sűrűséggel "villan" egyet a notebook kijelzője
- van, hogy a teljes képernyőn látom, de az utóbbi időben volt néhányszor, hogy csak a kijelző alsó felében láttam
- van, hogy 1,5 óráig nem jön elő, máskor akár percenként is produkálja párszor, aztán megint sokáig nem
- ha van monitor is rákötve, ott a képen nem jelentkezik ez, csak a notebook kijelzőjén
- akksiról vagy hálózati kábellel ugyanúgy előfordul
- csökkentett módban ugyanúgy jelentkezikNeten keresgéltem megoldásokat, és ezeken már túl vagyok:
- csökkentett módban videókártya driver uninstall után először a windows 10 által talált drivert tettem fel
- csökkentett módban videókártya driver uninstall után én kerestem meg a gyártó honlapján a legfrissebb drivert
- youtube videó alapján msconfig-ban leállítottam a Problémajelentések és megoldások vezérlőpult támogatása és Windows bejelentései szolgáltatás nevű szolgáltatásokat (youtube: How to fix windows 10 flashing, flickering screen issue. - Tech Lab)
- lehet, hogy felesleges volt, de nézegettem, és feladatkezelőben GPU-nál semmi rendellenest nem láttamPontosan azért döntöttem emellett a típus mellett, mert a céges laptopom is pont ilyen és az elmúlt 1 évben azzal nem tapasztaltam semmi problémát, pláne nem ehhez hasonlót. (Az is volt itthon ugyanide bedugva, ugyanerre a monitorra rákötve, de mindig tökéletesen működött.)
Én most már csak valami fizikaira tudok gondolni, de most az ünnepekre nem szívesen adnám le a laptopom.
Azért is kérdezem meg itt, hátha valaki találkozott már ilyennel, de ha nem sikerül megoldani, akkor év elején sajnos le kell adnom. Bár már az is jó lenne, ha tudnám, mire számítsak, mi is romlott el benne.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Sorozatok
- Autós topik
- Formula-1
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest