Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy notebookot amin ez az endless operációs rendszer van! Próbálkoztam boot lemezről windows telepítővel de mindig elindult az endless ahelyett, hogy a telepítő ment volna. Olvasgattam neten mindenhol és egy külföldi oldalon azt találtam, hogy endless alól le kell törölni a linux particiókat (disks) nevű programmal és utána nem indítja el az endlesst mindig. Így is tettem, viszont most azt csinálja, hogy bekapcsolás után egyből biosba ugrik. Bármikor bekapcsolom egyből biost indítja. Mit csináljak vele? vagy mit lehet vele csinálni?

köszi segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx