Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riska.91
tag
sziasztok. már régi gond de csak most untam meg a keresgélést a megoldásért. szóval tavaly vettem egy msi ge60-as laptopot és elég gyengécskének találom a hangerejét. pedig elvileg lenne benne még kraft mivel a vlc-vel tudom hangosabbra állítani. fel voltak már rakva mindenféle programok (sound blaster cinema stb.) de nem sokat tudtak hozzáadni az élményhez. tud valaki valamilyen megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx