- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Rendben, semmi gond ezzel. A VAIO-mban levo szenzorok homersekletertekeit nem tudtam meg semmilyen kulso progibol elocsalni, ugyanigy jartam egy Gericom notival, illetve egy Portocommal is. ...lehet csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom...
Atgondolva belatom igazad lehet. Csupan csak a homersekleterzekelok elhelyezese lehet meg hibaforras.
''Kivétel nélkül minden lapon vannak hőmérő szenzorok, ami alapján, a hűtést szabályozzák.''
Ez ellen egy ellenpelda a Chaintech (tipusa aszem 7njl,vagy vmi hasonlo) SocketA lapom volt(asztali), melyre egyaltalan nem epitettek hoerzekeloket - eleg furcsanak talaltam en is,de hosszas keresgeles utan kellett erre a kovetkeztetesre jutnom.
Orulok h kijavitottal, legalabb tanultam valamit ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest