- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
Hy!,
msi pr200 (c2d@2; 12.1''), házilag cseréltünk 'törött' lvds kábelt, és közben egyszer csak két random szál összeért, zárlatos lett, égés stb. ami ennél rosszabb, h új kábel megérk, beszerel, ugyan úgy melegszik mint atom, csak másodperc(ek)ig hagytam úgy, fel voltam készülve h egyből kikapcs ha kicsit is meleg. külső moncsival tökéletes.szal pár kérdés. mennyire esélyes, hogy a -- szintén új -- panelt is szétbassza akár az első, akár a második(ak)? ha lapot cserélek, megoldja? megéri ha 13 itt a bontott lap, és az egészet nem lehetne csak kb 25-40ért eladni? mit kéne a lapon cs, hisz myilván nem az egész hibás, mennyire egyszerű ezt otthon, (kurva rondán forrasztok), el lehet-e vinni szakihoz viszonylag olcsón? (bp), mondjuk 4k alatt
( olvasgattam gg(lvds cable short burnt), de nem lettem sokkal okosabb, kivéve talán ezt, itt úgy tűnik kapcsolási rajzot valahonnan szerzett emberek írkálnak, és komponensre tudják, mit kell multiméterrel kimérni rajtuk, úgy tűnik tehát, hogy csak valami védő árramkör alkr csere megoldja? btw, nekem nem backlight ofc.:http://advancedreworks.com/forum/showthread.php/820-3023-backlight-problem-331.html
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?s=388e917b2327e4a19a15d773c8f75167&t=36802&page=2 = HP M6 Blown transistor on LVDS circiut )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Airsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Léghűtés topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest