Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

yxcv tag Sziasztok! Az én problémám a következő lenne: - A lassan 3 éve vásárolt 
 - ASUS K52JE típusú laptopom
 - kb 2 hete hoz egy hibát, ami a következő:
 - eddig azt vettem csak észre, hogy ha békén hagytam a gépet, akkor elkezdett a kijelző bal oldala rózsaszínes árnyalatú lenni, de ahogy megmozdítottam az egeret vagy valamit megnyomtam, rögtön visszaállt a normális színekre. Ahogy teltek a napok, egyre erősebb rózsaszínes árnyalatot vett fel, ha nem nyúltam a géphez. Most már azt vettem észre, hogy ha dolgozok a gépen, már akkor is egy alap rózsaszínes árnyalat megmarad a bal oldalán, és mintha a jobb oldalán inkább kékesebb lenne. Nem szembetűnő annyira, de úgy látható, ha pl valami egyszínűt mozgatok a képernyőn, akkor látni a színbeli különbséget. Szerintetek mi lehet a probléma? És szervizelése mekkora költség lenne?
 (Gondoltam arra, hogy külön monitoron is megnézem, de jelenleg nem megoldható.)Köszi a válaszokat előre is! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx
 Pyttawrx