- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Tanácsot szeretnék kérni.
Egy 3éves sony vaio K315S laptopomom van.Tegnap bekapcsoltam és az akksi 90%-on volt,töltő rendesen bedugva de nem ment feljebb az érték,ezért lemerítettem...minden ment simán mint máskor...aztán elkezdte rendesen tölteni,26%-nál leállt és elkezdett csökkenni az érték (mintha merülne) az xp power meter szerint.Lement 9%-ra és megállt,akkor kihúztam a töltőt és akkor sem ment 9% alá csak amikor valóban elérte azt az értéket.Tehát rosszul jelzi ki a program ,mert a valóságban tölti rendesen és az akku időtartam is annyi mint volt ,csak amikor számol akkor nem növekszik hanem csökken a %, aztán egyszer csak megáll egy értéknél és villog tovább mert még tölti.Amikor eléri a 100%-ot akkor minden a régi.(azt írja charging lehet hogy korábban charged volt ha végzett)100%-nál kihúzom ,lemerítem 96%-ra ,töltő bedug , és csökkenik 90%-ig ,akkor megáll nem megy lejjebb ,vár egy darabig és ha eléri a 100%-ot a valóságban,akkor kiírja normálisan.Gondoltam az xp progijával történt valami,ezért megnéztem everest-el és egy másik Battery mérő kijelző programmal is, azok szintén ugyanazt írták ki.
Vissza ghostoltam a rendszert hátha akkor jó lesz ,de semmi.Kivéve ,hogy most nem villog a led ,amikor tölt csak akkor világít ,amikor akksi ütemmódban van vagy ha hálózatról megy akkor rendesen zöld.Többször is kivettem az akkut hátha csak elmozdult stb. és megnéztem a csatlakozó végeket.Tisztának tűnik és épnek.
Lehet ,hogy érzékelő gond lehet csak nem tudom mitől ,mert hetek óta nem nyúltam (más sem) a géphez és korábban jó volt.
mi lehet a probléma?igazából működik rendesen és ha nem nézem az állapotjelző részt ,akkor nem is tűnik fel semmi ,csak kicsit zavar a tudat ,hogy valami nincs rendben.
ha lenne valakinek valami ötlete ,hogy mi okozhatja ezt a jelenséget légyszi írjon !
előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest