- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
stro-B
tag
Mi ez a nagy pangás gyerekek? :P
-
stro-B
tag
én azért sztem maradok az asus mellett...csak ez a piszok amd vs intel idegesít még mindig...bár az intel funok mindig intel funok maradnak, én meg AMD fun...
-
stro-B
tag
Köszi Den, én is nagyjából ezeket kezdem látni, mármint nem hinném, hogy olyan nagy különbség lenne köztük energia fogyasztás szempontjából.
Ami a cipelést illeti, előreláthatólag nem fogom minden nap cipelni, tehát úhy számolom, hogy ez a 3kg nem fog nagyon osztani szorozni...vicces, hogy ez a notebook izmosabb lesz, mint az asztali gépem :)))
Na jó nem minden tekintetben, de az ért oda fog ez pörkölni neki :)
Tényleg van valami 5letetek nagy mennyiségű adatok mozgatására mobilról a pc-re?Egy LAN a két gép között?Ez lenne a legszélszerűbb nem? -
stro-B
tag
Den!Megtennél még annyit, hogy megnézed ezt az asus-t, amit kinéztem, hogy mégis te mit mondasz róla? :)
asus l200d
bocs, hogy nem adok linket, a német oldalon van jó kép is, az usa oldalon inkább adatok.
köszi -
stro-B
tag
Köszi DEn!
Az AMD honlapján utána néztem, végülis van Athlon XP, Athlon 4 meg Duron , mind mobil verzió, és mind PowerNow technológiával...boltokban ahol eddig voltam, mindenhol szívták a fogukat az amd mobil miatt...de sztem csak azért, mert nem ismertik...de sztem belevágok! :) -
stro-B
tag
DEN!Köszi a kimerítő választ!
Ma sokmindent megtudtam notebook ügyben, egyre inkább egy asus lesz a befutó, l2000d, csak ez AMD-s(ami nekem nem baj) de állítólag ezek is termelik a hőt ezerrel, ami ugy nem valami király.
Amit szeretnék még megtudni, hogy mobil prociban hogyan áll az Intel Amd háború, merjek-e egy AMD-s mobil gépet venni avagy se...most már csak ez ''idegesít''! -
stro-B
tag
mégvalami: valaki ismeri a MiTAC gépeket? milyenek ezek?Érdemes belevágni?
Ja meg az előző procis dilemmáahoz:
Intel PIII, Cel, pIV, AMD Duron, Athlon...melyiket érdemes? Persze a pénztárca határain belül :)) -
stro-B
tag
Szia Krix!
Köszi a tanácsokat!
Az előtted szólaló guest írta, hogy laptopba amd-t inkább ne.
VAn valakinek erre konkrét érve, tapasztalata?
Este gondolkoztam én is, hogy mióta az eszemet tudom, eléggécsak instel procik dobognak a laptopokban...viszont én nagyon amd párti vagok, ezért nem is kérdőjeleztem meg ezt a dolgot! -
stro-B
tag
épp most találtam egy tuti darabot, amibe beleszerettem:
ASUS L2000D
1.2 AMD Athlon Mobile
128RAM (ezt feltúrom 256ra)
20giga vinyó
8x dvd
sis730chipset meg vga(rencermemóriából - tényleg ez mennyire gáz?)
14,0es tft
infra, firewire, 10/100lan, 56k modem, szinte minden! :)
ja és az ára is kecsegtető...és nem utolsó sorban kurva jól néz ki...szal lehet ugrott metros compaq :)
tényleg: valaki tudna regélni az áruhitelekről? :) -
stro-B
tag
válasz
Dalai Láma #2 üzenetére
Szia Dalai Láma!
Köszi, hogy legalább a figyelmem felhívtad arra, hogy leírjam az ''igényeim'' :)
Szal a gép legyen:
256MB RAM
20GB vinyó
16MB AGP VGA
14,1'' TFT
56k modem
10/100 LAN
beépített hangszórók
dvd
és legalább 1ghz-es proci :) -
stro-B
tag
Sziasztok!
Újra itt vagyok a fórumon, mióta megvan a gépem, amit szintén a Ti tanácsaitok alapján szedtem össze, nem nagyon tudtam bekukkantani ide! :))))
Köszi előre is!
Ja, mailben is jöhetnek az infok: phd@mailbox.hu
Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Ez már Kóros (Core 5)! Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest