Aktív témák
-
stro-B
tag
Mi ez a nagy pangás gyerekek? :P
-
stro-B
tag
én azért sztem maradok az asus mellett...csak ez a piszok amd vs intel idegesít még mindig...bár az intel funok mindig intel funok maradnak, én meg AMD fun...
-
stro-B
tag
Köszi Den, én is nagyjából ezeket kezdem látni, mármint nem hinném, hogy olyan nagy különbség lenne köztük energia fogyasztás szempontjából.
Ami a cipelést illeti, előreláthatólag nem fogom minden nap cipelni, tehát úhy számolom, hogy ez a 3kg nem fog nagyon osztani szorozni...vicces, hogy ez a notebook izmosabb lesz, mint az asztali gépem :)))
Na jó nem minden tekintetben, de az ért oda fog ez pörkölni neki :)
Tényleg van valami 5letetek nagy mennyiségű adatok mozgatására mobilról a pc-re?Egy LAN a két gép között?Ez lenne a legszélszerűbb nem? -
stro-B
tag
Den!Megtennél még annyit, hogy megnézed ezt az asus-t, amit kinéztem, hogy mégis te mit mondasz róla? :)
asus l200d
bocs, hogy nem adok linket, a német oldalon van jó kép is, az usa oldalon inkább adatok.
köszi -
stro-B
tag
Köszi DEn!
Az AMD honlapján utána néztem, végülis van Athlon XP, Athlon 4 meg Duron , mind mobil verzió, és mind PowerNow technológiával...boltokban ahol eddig voltam, mindenhol szívták a fogukat az amd mobil miatt...de sztem csak azért, mert nem ismertik...de sztem belevágok! :) -
stro-B
tag
DEN!Köszi a kimerítő választ!
Ma sokmindent megtudtam notebook ügyben, egyre inkább egy asus lesz a befutó, l2000d, csak ez AMD-s(ami nekem nem baj) de állítólag ezek is termelik a hőt ezerrel, ami ugy nem valami király.
Amit szeretnék még megtudni, hogy mobil prociban hogyan áll az Intel Amd háború, merjek-e egy AMD-s mobil gépet venni avagy se...most már csak ez ''idegesít''! -
stro-B
tag
mégvalami: valaki ismeri a MiTAC gépeket? milyenek ezek?Érdemes belevágni?
Ja meg az előző procis dilemmáahoz:
Intel PIII, Cel, pIV, AMD Duron, Athlon...melyiket érdemes? Persze a pénztárca határain belül :)) -
stro-B
tag
Szia Krix!
Köszi a tanácsokat!
Az előtted szólaló guest írta, hogy laptopba amd-t inkább ne.
VAn valakinek erre konkrét érve, tapasztalata?
Este gondolkoztam én is, hogy mióta az eszemet tudom, eléggécsak instel procik dobognak a laptopokban...viszont én nagyon amd párti vagok, ezért nem is kérdőjeleztem meg ezt a dolgot! -
stro-B
tag
épp most találtam egy tuti darabot, amibe beleszerettem:
ASUS L2000D
1.2 AMD Athlon Mobile
128RAM (ezt feltúrom 256ra)
20giga vinyó
8x dvd
sis730chipset meg vga(rencermemóriából - tényleg ez mennyire gáz?)
14,0es tft
infra, firewire, 10/100lan, 56k modem, szinte minden! :)
ja és az ára is kecsegtető...és nem utolsó sorban kurva jól néz ki...szal lehet ugrott metros compaq :)
tényleg: valaki tudna regélni az áruhitelekről? :) -
stro-B
tag
válasz
Dalai Láma #2 üzenetére
Szia Dalai Láma!
Köszi, hogy legalább a figyelmem felhívtad arra, hogy leírjam az ''igényeim'' :)
Szal a gép legyen:
256MB RAM
20GB vinyó
16MB AGP VGA
14,1'' TFT
56k modem
10/100 LAN
beépített hangszórók
dvd
és legalább 1ghz-es proci :) -
stro-B
tag
Sziasztok!
Újra itt vagyok a fórumon, mióta megvan a gépem, amit szintén a Ti tanácsaitok alapján szedtem össze, nem nagyon tudtam bekukkantani ide! :))))
Köszi előre is!
Ja, mailben is jöhetnek az infok: phd@mailbox.hu
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VoLTE/VoWiFi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest