- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Projektor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Pé
senior tag
Van VIA chipsetes notebook. Nekem egy Gericom Webgine Per4mance van amiben P4N266 chipset van. A videokártya S3 prosavage 4 rencermemoryt használ 64 megáig. (266 os DDR van benne egyébként). Egyébként nagyon stabil a cucc (XP-vel jön alapban) és viszonylag gyors is ... (picit nagy) :)
-
GeorgeTerror
senior tag
Na az a másik. Nem értem miért nem csak és kizárólag ijen kisfogyasztású olcsó és hűvös procikat raknak laptopba. Nálam volt egy portocom. Nos annak a külseje (pl keybodri) volt vagy 40 fokos. Ami egy laptopnál szerintem nem igazán előnyös.
Persze itt nem tekintem a kategóriába tartozónak az ibm új (asszem) a31p nevűjét (1.6 P4 ati kártya meg ijenek) -
GeorgeTerror
senior tag
Egy cimborám minap hozott a munkahejének két gericom laptopot. Az egyiket meg kapta szolgálatinak. Elég korrket mind kinézetre, mind teljesítményre. De sajna sis chipsetcsoda volt benne.
Na a véleményem: celeron, amit később csere via 3-ra mert olcsó jó és igen keveset eszik, nem fűt. Valamijen via chipset a későbbi c3 miatt. Nem kérnék bele cdírót, sztem fölösleges. Sok memória legyen benne floppy cdrom és legyen minél könnyebb. Na én ijet vennék pl. hp-t vagy fujitsu-siemens-et -
stro-B
tag
Köszi Den, én is nagyjából ezeket kezdem látni, mármint nem hinném, hogy olyan nagy különbség lenne köztük energia fogyasztás szempontjából.
Ami a cipelést illeti, előreláthatólag nem fogom minden nap cipelni, tehát úhy számolom, hogy ez a 3kg nem fog nagyon osztani szorozni...vicces, hogy ez a notebook izmosabb lesz, mint az asztali gépem :)))
Na jó nem minden tekintetben, de az ért oda fog ez pörkölni neki :)
Tényleg van valami 5letetek nagy mennyiségű adatok mozgatására mobilról a pc-re?Egy LAN a két gép között?Ez lenne a legszélszerűbb nem? -
stro-B
tag
Köszi DEn!
Az AMD honlapján utána néztem, végülis van Athlon XP, Athlon 4 meg Duron , mind mobil verzió, és mind PowerNow technológiával...boltokban ahol eddig voltam, mindenhol szívták a fogukat az amd mobil miatt...de sztem csak azért, mert nem ismertik...de sztem belevágok! :) -
stro-B
tag
DEN!Köszi a kimerítő választ!
Ma sokmindent megtudtam notebook ügyben, egyre inkább egy asus lesz a befutó, l2000d, csak ez AMD-s(ami nekem nem baj) de állítólag ezek is termelik a hőt ezerrel, ami ugy nem valami király.
Amit szeretnék még megtudni, hogy mobil prociban hogyan áll az Intel Amd háború, merjek-e egy AMD-s mobil gépet venni avagy se...most már csak ez ''idegesít''!
Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 10/16 mag, 32GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (110)
- Macbook Pro 14" M1 PRO - 2021, 8/14 mag, 16/512GB - garancia (113)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16GB RAM, 2 TERA SSD, touchbar - garancia (62)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest