- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Na az a másik. Nem értem miért nem csak és kizárólag ijen kisfogyasztású olcsó és hűvös procikat raknak laptopba. Nálam volt egy portocom. Nos annak a külseje (pl keybodri) volt vagy 40 fokos. Ami egy laptopnál szerintem nem igazán előnyös.
Persze itt nem tekintem a kategóriába tartozónak az ibm új (asszem) a31p nevűjét (1.6 P4 ati kártya meg ijenek) -
GeorgeTerror
senior tag
Egy cimborám minap hozott a munkahejének két gericom laptopot. Az egyiket meg kapta szolgálatinak. Elég korrket mind kinézetre, mind teljesítményre. De sajna sis chipsetcsoda volt benne.
Na a véleményem: celeron, amit később csere via 3-ra mert olcsó jó és igen keveset eszik, nem fűt. Valamijen via chipset a későbbi c3 miatt. Nem kérnék bele cdírót, sztem fölösleges. Sok memória legyen benne floppy cdrom és legyen minél könnyebb. Na én ijet vennék pl. hp-t vagy fujitsu-siemens-et
Aktív témák
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest