Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Na az a másik. Nem értem miért nem csak és kizárólag ijen kisfogyasztású olcsó és hűvös procikat raknak laptopba. Nálam volt egy portocom. Nos annak a külseje (pl keybodri) volt vagy 40 fokos. Ami egy laptopnál szerintem nem igazán előnyös.
Persze itt nem tekintem a kategóriába tartozónak az ibm új (asszem) a31p nevűjét (1.6 P4 ati kártya meg ijenek) -
GeorgeTerror
senior tag
Egy cimborám minap hozott a munkahejének két gericom laptopot. Az egyiket meg kapta szolgálatinak. Elég korrket mind kinézetre, mind teljesítményre. De sajna sis chipsetcsoda volt benne.
Na a véleményem: celeron, amit később csere via 3-ra mert olcsó jó és igen keveset eszik, nem fűt. Valamijen via chipset a későbbi c3 miatt. Nem kérnék bele cdírót, sztem fölösleges. Sok memória legyen benne floppy cdrom és legyen minél könnyebb. Na én ijet vennék pl. hp-t vagy fujitsu-siemens-et
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Vicces képek
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÉRTÉKCSÖKKENÉS! Lenovo Thinkpad T460s, i5-6300U, 8GB/128GB SSD, FHD/IPS, HDMI, jó akku!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest