- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Den
veterán
Az újak biztos tudják a win 2k-t, és ha annak az acernak nem döglött az aksija a bios frissítés után sztem ott sem lett volna gond.
Régen használtam egy 486-os acert, tök kicsi volt és masszív, miután leejtettem sem lett baja.
Szóval csak azért mert egy régebbivel gondom volt, ha tetszik amt kinéztél, nyugodtan vedd meg. -
Den
veterán
Nekem egy acer-hez volt szerencsém. Arra nem ment föl a win2000. Miután mindent kipróbáltam fölmentem a honlapjukra, kiderült hogy bios frissítés nélkül nem is fog felmenni. Leszedtem a biost, próbálom föltenmni, kiírja hogy nincs feltöltve az aksi. Ok töltöm. Aksi rossz. Tulaj elvitte javíttatni. Javítás után próba de az aksi nem megy föl 100%-ra. Frissítést nem engedi, mondom tulajnak vegyen új aksit mert addig no win2000. Ekkor láttam utoljára a gépet. Egyébként masszív szerkezet volt, kicsit talán túlzottan is. Ha jól emléxem egy travelmate 720 volt.
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő