Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Azt hittem vannak akik jobban értenek hozzá, mint én...

-
levy1983
aktív tag
Senkinek sem volt hasonló problémája?
-
levy1983
aktív tag
Na senkinek semmi tippje?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NEC Versa AX notim. Nem tudom mi lehet a prolémája, de nem mindig akar elindulni aksiról. Ha nincs bedugva a hálózati kábel, akkor csak felgyullad a működést jelző zöld led, de egyből ki is alszik. Ezalatt az idő alatt leginkább a HDD-nek van hangja. Felpörögne, de csak nyekken egyet, mivel nem indul. Egy 20Gb-os HDD van benne, az eredeti 4-6Gb-os helyett. Lehet, hogy a HDD követelne több áramot az induláshoz? Aztán pl. mikor sikerül is elindítani aksiról, akkor XP alatt több mint egy óráig üzemel, szóval szerintem az aksival nincs gond. De olyan is előfordult, hogy ment aksiról, közben áttettem a notit az ölembe, (kis ''koccanással''), aztán utánna egyből kiírta, hogy a telep lemerült, és hibernált. Érintkezési probléma is lehet? Hogyan álljak neki? Mi lehet a hiba oka? Válaszaitokat megköszönöm.
Levi
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest