Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
negyedes #38808 üzenetére
Nem. csak én is nyáron szakítottam, úgyh friss még mondhatni nálam is. Írtam anno én is ide akkor, kaptam is pár jó ötletet. Engem a kondi valamelyest helyre rakott, na meg a barái beszélgetések. Sokat gondoltam a lányra, szenvedtem is miatta, részegen volt h fel is hívtam, de mára talán elmúltak ezek az érzések. Nem mondom, h teljensen. Teljesen sztem csak a köv. bnő tudná elfelejtetni velem azt a lányt.
Mindenesetre én szakítás után próbáltam tovább lépni, nem gondolni rá. Nem mondom, h teljesen siekrült, naSzal ezért vok én ilyen marha "tapasztalt"
Szerk. Egyet ne kövess el soha: Ne sírd vissza magad! Mert nem csak h megalázó, de még nem is célra vezető. Hiába jönne újra össze a dolog, tuti nem működni most, nem hiába lett vége. Ezt fogadtam meg akkor én is, h nem sírom magam vissza akkor. Persze ez nem azt jelenti h ha esetleg évek múlva összekerülnénk akk eltaszaítanám magamtól. Csak most nem és kész. Így van jól.
Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest