- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Voltam egyszer egy esküvőn, ahol a menyasszony már éppen babát várt a vőlegénytől. Ment nagyban a lakodalom, amikor a vőlegény haverjai megjelentek a ház előtt. Mindegyik talpig motoros szerkóban, 1100ccm-es sportmoci mindegyik alatt... Kemény látvány volt.
A lényeg azonban az, hogy akkor nem hittem volna, hogy a drága a vőlegény majd éppenséggel úgy meg fogja verni később a feleségét, hogy az napszemüvegben kell hogy munkába menjen, mert akkora monokli díszelgett a szeme alatt.Akiről egy kicsit is az a látszat jön le, hogy "nem egyszerű társaságban van", azt szerintem a legjobb hanyagolni.
Innentől már csak két út van:1. Hülye picsa eset: leszarja amit ugatnak neki és képes összejönni a legnagyobb gengszterrel is. Később persze szív ezerrel és panaszkodhat...
2. Normális nő: nem jön össze "nem egyszerű társasággal rendelkező" személyekkel.
Szerintem.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Router gondok
- ASUS routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged