Hirdetés

Aktív témák

  • I_Am

    veterán

    válasz Lirion #26476 üzenetére

    Tökéletes ember nincs. Marhára nem szoktam olyan okosságokat írkálni mint Te, csak akkor írok rendszerint, ha tényleg birtokában vagyok azon tapasztalatoknak, amik által nem fogok marhaságokat írkálni. Becsület és őszinteség. Ezekről a hitelességre bizonyítékot csak mások tudnak adni. :R

    Amúgy tényleg nem tűnsz hitelesnek a szememben. Jelenleg egy nagyszájú kissrác benyomását kelted, aki fel akarja kelteni a figyelmét másoknak, mert az életben ez nem annyira megy neki. Ezért vagy ilyen pökhendi is ha valaki úgymond kritizál. Úgy gondolom, hogy eddig is sok ilyen feldolgozatlan kritizálás ért már életed során, amikre még nem sikerült megfelelő reakciót kidolgoznod és elfojtod. Ellenben itt kiadod magadból és kicsit "agresszív formába öntöd" amit szerintem a névtelenség és arctalanság megkönnyít számodra. ;)

    Ennyi az őszinte véleményem egyelőre.

    Tim: őszintén? nem is szoktam kifejezetten csajozni. :) Már nem vonzanak a hirtelen kalandok, inkább a tartós kapcsolat. Ahoz pedig türelem és idő kell. De van mivel elüssem a szabadidőm és ez sok szempontból is jó, mert látom, hogy amit létrehozok az mások számára is hasonló jelentést hordoz, mint nekem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Aktív témák