Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz tl-x #1748 üzenetére

Szerintem ezen akár napi szinten tanácskoznak. Persze pár húzó címet illene kiadni a switch2-re, de amikor 150 millió potenciális vásárló van switch-en, akiknek a nagyobb vasra való átváltási hajlandósága pontosan nem ismert, óriási kockázat switch2 exklúzívot kiadni. A sony se meri még mindig elengedni a ps4 szériát, pár próbálkozás volt, ahol mondjuk a tükröződés miatt kellett az erősebb vas és nem akarták a grafikát butítani, de ahogy olvastam, recsegett a dolog. Nem generáltak kiugrásszerű ps5 vásárlásokat, ami a fő cél lett volna, meg persze az eladott darabszám is a játékból így korlátos marad, pedig pl ilyen címek jöttek ps5 exlúzívra, mint pl a pókembör :)

Meg most úgy hasra ütésre, azoknak kb a fele, aki vált a nagyobb vasra, eladja a switchet használtan. Tehát ha mindenki dobbantana, akkor is maradnak kb 70 millió potenciálisan használt gép és vásárló.

Persze ez a kellemesebb probléma, amikor nagyon sikeres egy konzol, hogy mit csináljanak vele, de azért szerintem ők is érzik a ps példáján, hogy kapkodni nem szabad.

Csak vegyük az én példámat, ha túl drága lesz a váltás, akkor még sok sok évig elég lesz a mostani. Vagy itt van egy kollégám esete, ő kisgyereknek vette és ha már váltani kell és ha drága lesz a konzol, akkor ők amennyire ismerem tutira nem fognak több konzolt tartani és ps vagy xbox lesz a következő, mert a gyereke már most vonyít, hogy az osztálytársaival akar játszani. Az egyetlen dolog, ami szóba jöhet, hogy megtartják a switchet, de szerintem inkább eladja, mert a használt telóit is mind elpasszolta. Ezek persze ilyen kiragadott példák, nem tudom mennyire általános, de biztosan sokat kell ezen agyalni, hogy mennyire agresszíven próbálják a játékosokat a switch 2 felé terelni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák