Hirdetés
- iPad topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Szerintem ezen akár napi szinten tanácskoznak. Persze pár húzó címet illene kiadni a switch2-re, de amikor 150 millió potenciális vásárló van switch-en, akiknek a nagyobb vasra való átváltási hajlandósága pontosan nem ismert, óriási kockázat switch2 exklúzívot kiadni. A sony se meri még mindig elengedni a ps4 szériát, pár próbálkozás volt, ahol mondjuk a tükröződés miatt kellett az erősebb vas és nem akarták a grafikát butítani, de ahogy olvastam, recsegett a dolog. Nem generáltak kiugrásszerű ps5 vásárlásokat, ami a fő cél lett volna, meg persze az eladott darabszám is a játékból így korlátos marad, pedig pl ilyen címek jöttek ps5 exlúzívra, mint pl a pókembör
Meg most úgy hasra ütésre, azoknak kb a fele, aki vált a nagyobb vasra, eladja a switchet használtan. Tehát ha mindenki dobbantana, akkor is maradnak kb 70 millió potenciálisan használt gép és vásárló.
Persze ez a kellemesebb probléma, amikor nagyon sikeres egy konzol, hogy mit csináljanak vele, de azért szerintem ők is érzik a ps példáján, hogy kapkodni nem szabad.
Csak vegyük az én példámat, ha túl drága lesz a váltás, akkor még sok sok évig elég lesz a mostani. Vagy itt van egy kollégám esete, ő kisgyereknek vette és ha már váltani kell és ha drága lesz a konzol, akkor ők amennyire ismerem tutira nem fognak több konzolt tartani és ps vagy xbox lesz a következő, mert a gyereke már most vonyít, hogy az osztálytársaival akar játszani. Az egyetlen dolog, ami szóba jöhet, hogy megtartják a switchet, de szerintem inkább eladja, mert a használt telóit is mind elpasszolta. Ezek persze ilyen kiragadott példák, nem tudom mennyire általános, de biztosan sokat kell ezen agyalni, hogy mennyire agresszíven próbálják a játékosokat a switch 2 felé terelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest