- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
hadam98 #3602 üzenetére
3 switch van itthon, nekem egy OLED és két Lite a gyerekeknek. Az egyik 4 éves Lite-ot eladtam és vettem egy egy hónapos Hyrule Edition-t (a kettő között 25k volt a különbség). A gyerekek kezébe sokkal inkább passzol a Lite és ők nem fognak Switch 2-őt kapni egy jódarabig az biztos (már a mérete miatt is), vagyis ez hosszú távú befektetés volt. De ezt természetesen itt nem tudhattátok.
A játékárakról annyit, hogy több éves 3rd party-k jönnek ki újra teljes áron, persze látom, hogy pl. a CP2077 "ultimate" máshol is ugyanolyan drága, csak nem értem miért, mikor az alapjáték már fillérekért kapható (PC-n meg is van nekem). Sajnos a példa ragadós lesz úgy gondolom és minden platformon jól felnyomják majd az árakat, de majd ha veszem a Switch 2-őt, akkorra már lehet lesznek akciók is és a használt piac is elkezd pörögni.
Persze ez mind az én saját gondolatom és nyomorom, még véletlenül sem akarok eltántorítani senkit attól, hogy élvezze az új konzolját! Mivel a Switch-be is 2021-ben szálltam be rengeteg játékot kaptam hozzá olcsón és elképesztő élményeket nyújtottak ezek a játékok! Túlságosan hozzá voltam szokva a jóhoz és most kicsit csalódtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest