Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• morfondőr

addikt

válasz hadam98 #3602 üzenetére

3 switch van itthon, nekem egy OLED és két Lite a gyerekeknek. Az egyik 4 éves Lite-ot eladtam és vettem egy egy hónapos Hyrule Edition-t (a kettő között 25k volt a különbség). A gyerekek kezébe sokkal inkább passzol a Lite és ők nem fognak Switch 2-őt kapni egy jódarabig az biztos (már a mérete miatt is), vagyis ez hosszú távú befektetés volt. De ezt természetesen itt nem tudhattátok.
    A játékárakról annyit, hogy több éves 3rd party-k jönnek ki újra teljes áron, persze látom, hogy pl. a CP2077 "ultimate" máshol is ugyanolyan drága, csak nem értem miért, mikor az alapjáték már fillérekért kapható (PC-n meg is van nekem). Sajnos a példa ragadós lesz úgy gondolom és minden platformon jól felnyomják majd az árakat, de majd ha veszem a Switch 2-őt, akkorra már lehet lesznek akciók is és a használt piac is elkezd pörögni.
    Persze ez mind az én saját gondolatom és nyomorom, még véletlenül sem akarok eltántorítani senkit attól, hogy élvezze az új konzolját! Mivel a Switch-be is 2021-ben szálltam be rengeteg játékot kaptam hozzá olcsón és elképesztő élményeket nyújtottak ezek a játékok! Túlságosan hozzá voltam szokva a jóhoz és most kicsit csalódtam! :K

Új hozzászólás Aktív témák