Hirdetés
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Amazon Kindle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple asztali gépek
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92
üzenetére
Kérdeztem az Intelt erről konkrétan, hogy mennyire lesz megbízható az új processzor. Természetesen
.... a legmagasabb, szabványoknak megfelelően tesztelték ezeket a processzorokat, ezért nem várható ismetelt meghibásodás .
De, ha előáll abban az esetben nyugodtan nyissak egy masik hibajegyet es azt is cserélni fogják.
Azt hozzá kell hogy tegyem, hogy a dobozos proci amit visszakaptam 2024 januarjaban volt gyartva, nem tudom, hogy modositottak-e valamit mar elotte, es 5 év, 15 nap garancia volt ra amikor megerkezett. -
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92
üzenetére
Udv a klubban

Nekem a 14900K proci fosta ossze magat, pont ezzel a hibal, Intel 4 het alatt cserelte garban. Mar semmit nem tudsz vele csinalni, se a bios frissites, se driver telepites nem fog hasznalni.
Csinaltam rola egy YT videot: [link] ugyan az a hibakodot mint nekem. Egyre tobbszor fog elojonni, eloszor csak heti egyszer jelentkezett, aztan napi egyszer, aztan napi 6 alkalommal. Harom honapos volt a proci, a negyedik honapban kezdett ell random osszeomlani es onnantol 4 het volt mire eljutott a napi 6 osszeomlashoz.
Cinebench r23 nalam is lefutott rendesen, de a vege fele mar 30%-os teljesitmeny csokkenest hozott multi core eseten, viszont a gep leginkabb akkor hasalt el, ha eppen nem csinaltam semmit.
Itt a videonak a masodik resze: [link]
Kerdez batran, ha valami nem tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- World of Warships
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.... a legmagasabb, szabványoknak megfelelően tesztelték ezeket a processzorokat, ezért nem várható ismetelt meghibásodás .