- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92 #167 üzenetére
Kérdeztem az Intelt erről konkrétan, hogy mennyire lesz megbízható az új processzor. Természetesen
.... a legmagasabb, szabványoknak megfelelően tesztelték ezeket a processzorokat, ezért nem várható ismetelt meghibásodás .
De, ha előáll abban az esetben nyugodtan nyissak egy masik hibajegyet es azt is cserélni fogják.
Azt hozzá kell hogy tegyem, hogy a dobozos proci amit visszakaptam 2024 januarjaban volt gyartva, nem tudom, hogy modositottak-e valamit mar elotte, es 5 év, 15 nap garancia volt ra amikor megerkezett. -
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92 #164 üzenetére
Udv a klubban
Nekem a 14900K proci fosta ossze magat, pont ezzel a hibal, Intel 4 het alatt cserelte garban. Mar semmit nem tudsz vele csinalni, se a bios frissites, se driver telepites nem fog hasznalni.
Csinaltam rola egy YT videot: [link] ugyan az a hibakodot mint nekem. Egyre tobbszor fog elojonni, eloszor csak heti egyszer jelentkezett, aztan napi egyszer, aztan napi 6 alkalommal. Harom honapos volt a proci, a negyedik honapban kezdett ell random osszeomlani es onnantol 4 het volt mire eljutott a napi 6 osszeomlashoz.
Cinebench r23 nalam is lefutott rendesen, de a vege fele mar 30%-os teljesitmeny csokkenest hozott multi core eseten, viszont a gep leginkabb akkor hasalt el, ha eppen nem csinaltam semmit.
Itt a videonak a masodik resze: [link]
Kerdez batran, ha valami nem tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest