Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92
üzenetére
Udv a klubban

Nekem a 14900K proci fosta ossze magat, pont ezzel a hibal, Intel 4 het alatt cserelte garban. Mar semmit nem tudsz vele csinalni, se a bios frissites, se driver telepites nem fog hasznalni.
Csinaltam rola egy YT videot: [link] ugyan az a hibakodot mint nekem. Egyre tobbszor fog elojonni, eloszor csak heti egyszer jelentkezett, aztan napi egyszer, aztan napi 6 alkalommal. Harom honapos volt a proci, a negyedik honapban kezdett ell random osszeomlani es onnantol 4 het volt mire eljutott a napi 6 osszeomlashoz.
Cinebench r23 nalam is lefutott rendesen, de a vege fele mar 30%-os teljesitmeny csokkenest hozott multi core eseten, viszont a gep leginkabb akkor hasalt el, ha eppen nem csinaltam semmit.
Itt a videonak a masodik resze: [link]
Kerdez batran, ha valami nem tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- Steam Deck
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest