- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Neztem en is, jopar oldal 6-7%os teljesitmeny csokkenesrol ir a 13 Gen-es i9 eseten.
A 14900K-nak meg elkezdett esni az ara rendesen.
Par hete egy csomo helyen $499 dollar volt hetekig " akciosan" . Ma meg az Amazonon, kozvetlen az Inteltol vasarolva- > $462 dollar, 12 oras ingyenes postaval.Szerintem be fog esni 400 dollar ala is hamarosan, nem banom, hogy eladtam.462 dollar 12 oras ingyenes posta
Szerintem be fog esni 400 dollar ala is hamarosan.
-
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92 #167 üzenetére
Kérdeztem az Intelt erről konkrétan, hogy mennyire lesz megbízható az új processzor. Természetesen
.... a legmagasabb, szabványoknak megfelelően tesztelték ezeket a processzorokat, ezért nem várható ismetelt meghibásodás .
De, ha előáll abban az esetben nyugodtan nyissak egy masik hibajegyet es azt is cserélni fogják.
Azt hozzá kell hogy tegyem, hogy a dobozos proci amit visszakaptam 2024 januarjaban volt gyartva, nem tudom, hogy modositottak-e valamit mar elotte, es 5 év, 15 nap garancia volt ra amikor megerkezett. -
gaborbol
őstag
válasz
JustDewitt92 #164 üzenetére
Udv a klubban
Nekem a 14900K proci fosta ossze magat, pont ezzel a hibal, Intel 4 het alatt cserelte garban. Mar semmit nem tudsz vele csinalni, se a bios frissites, se driver telepites nem fog hasznalni.
Csinaltam rola egy YT videot: [link] ugyan az a hibakodot mint nekem. Egyre tobbszor fog elojonni, eloszor csak heti egyszer jelentkezett, aztan napi egyszer, aztan napi 6 alkalommal. Harom honapos volt a proci, a negyedik honapban kezdett ell random osszeomlani es onnantol 4 het volt mire eljutott a napi 6 osszeomlashoz.
Cinebench r23 nalam is lefutott rendesen, de a vege fele mar 30%-os teljesitmeny csokkenest hozott multi core eseten, viszont a gep leginkabb akkor hasalt el, ha eppen nem csinaltam semmit.
Itt a videonak a masodik resze: [link]
Kerdez batran, ha valami nem tiszta. -
gaborbol
őstag
Ma megjott a proci az Inteltol, majnem napra pontosan 1 honap volt, tokkal vonoval.
A procira amit kuldtek 5 ev es 15 nap garancia van .Megy is Ebay-re, bontatlanul, megvarom majd az uj Ultra csaladot. -
gaborbol
őstag
válasz
zebra_hun #160 üzenetére
Nem lenne baj, ha igy menne. Nem leszek népszerű ezzel, de ki se bontom eladom így ahogy van, megvárom az új szériát.
Biztos be lehetne állítani hogy ez ne történjen meg majd az új processzorral vagy évek teljenek el mire esetleg előjön a hiba, de annyit szívtam ezzel a random gép újraindítással, hogy nincs kedvem ezzel foglalkozni.Volt hogy a videószerkesztő elhasalt 2 ora rendelés után, video feltoltes kozben szinten elhasalt.
Intel hibajegy nyitasa kozben szinten megallt az egesz amin mar csak rohogni lehetett. Gyakorlatilag minden hosszabb szöveget be kellett gépelni wordbe eloszor, ami automatikusan elmentette a változásokat, és onnan beilleszteni az Intel honlapjára, hogy el tudjam vegre küldeni a híbajegyet. -
gaborbol
őstag
3 napja megérkezett az Intelhez a hibás proci, de nem hallottam felőlük. Ma reggel írtam nekik egy emailt, hogy mégis mikorra várható a csere processzor? 2 múlva küldtek egy emailt, hogy az uj processzor már úton van felém és sajnálják csúszást.
-
gaborbol
őstag
Mikor kezdted az RMA-t ?. (Az enyemet ket napja adtam fel az Intelnek.)
-
gaborbol
őstag
Nekem is pont ezt irtak az intel 14900k kapcsan, kerdeztem is toluk, hogy akkor kerhetek-e penzvisszafizetest, vagy egy opcios rafizetest, ha kijon az uj Intel Ultra proci? Masnap jott is a valasz :
" We have excellent news! We now have stock of the Intel® Core™ i9-14900K processor, so we can proceed with the Standard Warranty Replacement (SWR)."
En is csinaltam egy videot, nem konkretan magarol a proci hibarol, csak a garos csere reszerol, a proci harom tok kulonbozo gepben is ugyan azt produkalja. A sajat gepem ami egy epitett gep, a masik gep zsir uj Optiplex 7020 amibe nem lehet allitani a biost valamint egy XPS 8960 amin szinten nem lehet allitani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest