- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Neztem en is, jopar oldal 6-7%os teljesitmeny csokkenesrol ir a 13 Gen-es i9 eseten.
A 14900K-nak meg elkezdett esni az ara rendesen.
Par hete egy csomo helyen $499 dollar volt hetekig " akciosan" . Ma meg az Amazonon, kozvetlen az Inteltol vasarolva- > $462 dollar, 12 oras ingyenes postaval.Szerintem be fog esni 400 dollar ala is hamarosan, nem banom, hogy eladtam.462 dollar 12 oras ingyenes posta
Szerintem be fog esni 400 dollar ala is hamarosan.
-
Rick4
félisten
Nem tudom, ő meg aszt mondta, (leglaábbis én ezt kérdeztem tőle, ki intézte) te- bluechip voltál, de ezke szerint mégsem.
Pedig még meg is kerestelek, mert van egy 13700K-m, aminek ugyan ninbcs baja, de ki tudja meddig.Volt egy olyan elképzelésem, hogy ott dolgozol, és tudtok a gyári gariban segíteni.
Szóval hga mégse, akkor bocsi, én ere klérdeztem, te letétl megjelölve, csak félig egybemostva a bluechippel. -
-
Rick4
félisten
Ez most sajnos nem derül ki, van itthon kb 30 komplett gép, és mindnek dobozai, dolgai, most 20 perc keresés nincs meg a kupacban ennek a doboza, cserébe találtam egy szatyorban pár bontatlan doboz i3-10100 meg amd 4500-as procit, szóüval már megérte, de persze ennek nincs meg csak a digitális garijegye, amin van serial, de a maradék infó gondolom a dobozán lesz...
Szóval ez az infó még várat magára...
Egy ilyen fotóm van még a beépítés előttről, ezeket a számokat beírva semmi infó.Csak meglett, egy másik helyiségben volt,
viszont ezt kapom:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest