Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem tudom, ő meg aszt mondta, (leglaábbis én ezt kérdeztem tőle, ki intézte) te- bluechip voltál, de ezke szerint mégsem.
Pedig még meg is kerestelek, mert van egy 13700K-m, aminek ugyan ninbcs baja, de ki tudja meddig.Volt egy olyan elképzelésem, hogy ott dolgozol, és tudtok a gyári gariban segíteni.
Szóval hga mégse, akkor bocsi, én ere klérdeztem, te letétl megjelölve, csak félig egybemostva a bluechippel. -
-
Rick4
félisten
Ez most sajnos nem derül ki, van itthon kb 30 komplett gép, és mindnek dobozai, dolgai, most 20 perc keresés nincs meg a kupacban ennek a doboza, cserébe találtam egy szatyorban pár bontatlan doboz i3-10100 meg amd 4500-as procit, szóüval már megérte, de persze ennek nincs meg csak a digitális garijegye, amin van serial, de a maradék infó gondolom a dobozán lesz...
Szóval ez az infó még várat magára...
Egy ilyen fotóm van még a beépítés előttről, ezeket a számokat beírva semmi infó.Csak meglett, egy másik helyiségben volt,
viszont ezt kapom:
-
Rick4
félisten
válasz
kikikirly #57 üzenetére
Volt itt már minden inteltől amd-ig, anno még C16-C64- amiga A2000-rel kezdtem, utána pc vonalon celeron 1700-assal, és szépen végig az úton, ennyiből két hardverhibám volt, egy samsung f1-es vinyó első 1-2 hónap alatt leromlott smart értékei alapján lett csere, meg egy intel D905-ös procim hibázott valami tesztben folyamatosan, ezen kívül 25 év alatt semmi.
Én mint írtam, gyakorlatilag mindent alapon használok, a jelenlegi aktuális problémával kapcsolatban is folyamatosan frissítem a biost, egy ideje ketté van választva a normál és a tuningos mikrokód, előtte se volt tuning, most sincs, tehát elvileg tiszta, hogy a tuning problémát jelent az élettartamban, gariban, de én a fentiek miatt nem vagyok érintett, viszont azért mégse mindegy, hogy még így is lehet gond, és ugye a piaci értéke ennek a szériának gyakorlatilag nulla lesz. -
Rick4
félisten
Mondjuk nem vagyok nagy tuner, mindig is az igényeimhez képest sokkal erősebb gépben hittem, de a K-s procik nem erre valók? Mert hogy van ilyen- olyan védelem, ami visszafogja a procit, és megvédi, az az ő feladatuk. Viszont egy tuningolható proci gariját visszautasítani azért, mert a user tuningolta, furcsa.
Tehát szerintem garit visszautasítani emiatt nem lehet, akkor nem kell K-s procikat gyártani, eladni, és ennyi. -
Rick4
félisten
A nem ideális, az a degradációra való hajlamot erősíti, úgy érted? Igazából f!ngom sincs, hogy mit lehet még állítani, csak pár ezressel volt drágább a K a simához képest, mondom akkor legyen, majd könnyebben elmegy a piacon használtan, erre tessék...
Pár alap bios dolog be való lőve, cpu 90°C-max-ig engedve, a többi jellemzően auton, ramok 6000 helyett 6400-.on, és ennyi. Az én felhasználási módommal teljesen rendben működik, csak egyrészt nem tudom, a későbbiekben mire számíthatok, illetve másfél éve ez 187K volt a boltban, nem örülnék, ha 1-2 év múlva, mikor cserélném egy ezrest érne.
Azaz ha van valami gyíkja, inkább jöjjön elő, cserétetem, csak tudni kellene a módját. Nincs egy erre írt külön tesztprogram?
Ezt az allcore szorzót csak biosból lehet visszanézni, vagy egy hwinfo is mutatja? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Időjárás topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest