Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
No, ígértem R6 II tapasztalatokat. Múlthét pénteken vettem meg, szombaton már munkám volt (ráadásul elég extrém körülmények. Verseny erdőben. Vaddisznó terelés, kutyákkal)
Itt még nálam volt a Z6 II is meg az R6 II. Fél óra után elraktam a Nikont, siralmas volt a hit ratio. A Canont tartalékba raktam oda, végül azzal hoztam le a teljes eseményt. (Ez volt az első alkalom, hogy Canonnal dolgoztam ever, szóval gyors 1-2 dolgot beállítottam, de nem volt időm elveszni a menüben.)
Lenyűgöző.
Olyan szemkövetése van, még ilyen extrém körülmények közt is, hogy nem akartam elhinni. Néhány kép:
Persze volt jópár kép, ami "mellément", de azóta találtam már jobb beállításokat ilyen témára. Meg így is hihetetlen jó volt a hitrate.
További észrevételek:
Hát a színek, OMG...
"Spot the Nikon". Semmit nem csináltam az R6 II színeivel, pedig imádok color gradelni, de nem kellett. Semmit. Egyedül a fényeken állítottam.
Az EVF-t nagyon szerettem a Nikonon. Mind minőségben, mind gyorsaságban (olyan tekintetben is, hogy milyen gyorsan vált, amikor a szememhez emelem). Hát az erdős Session után elővettem a Nikont a csoportképekre, és nem értettem miért ilyen tök lassú, és miért béna a képe. Ekkor tűnt csak fel igazán MENNYIVEL jobb a Canoné.
Akku para nincs, 1500expó után még volt két pöcköm a négyből. Veszek hozzá mégegy akkut, és akkor fullos nyugalommal lehozok bármit.
A touch focus is tök jó cucc, amikor az EVF-t használom, akkor a kijelző működik "tapipadként", és gyorsan arrébb lehet dobni a fókuszpontot, ha esetleg rosszat talált be.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, de ez tényleg csak egy first impression beszámoló volt, a gép kb 5%-át, ha megismertem ennyi idő alatt.
Ha van rá igény, írok még később is, ha felfedezek valami újat.
Közben az Z6 II már mást boldogít, még van pár obim, de apránként meglesz a váltás. Úgy érzem jó döntést hoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...