Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1851 üzenetére
HI!
Ezert mar 3rom nyamnyamnyam jar!!!! Drakula:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Dreamcaster #1822 üzenetére
HI!
Aszittem a drift votk 456e fol is nyaltam afoldet, de mongyuk hogy ''csak'' 264e igy csak ey szimplan DRAKULA: - )))))))))))
udv
neduddki
p.s. eskusozm hogy tegnap tegnapelott az jart az eszembe hogy ki ken probalni az a3-at is hogy az vajjo n mit tud.... latom tenyleg ki kelelt vona.....:- ))))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Na golfal csinatam egy 141e 51 sec-es izet az elso pajjan, de nekem az 1-es vanbelove 110-g es onanmar tenyleg nem valtogatok... ja es a 60-80e aze mar nem ritkak, eszt se hittem volan magamrol????
ill. nekem lev3-as gumik mert az egyessel nem tutam semmmit tenni...
Az streetx-r vannak idok vhol???? de inkabb meg se nezem mert valszeg eppen a felet mennek rajta amit en osszehosztam:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
HunMajin-GG- #1645 üzenetére
HI!
Na mijejn bealliats javaltam korabban:- ))))
Ez a h2 driftnel jottem ra hogy maskepp nem megy:- )))
udv
neduddki -
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bocsanat az eloz arrol szolt hogy igazan jl csak hacsokerekessel lehet jokad brodszajdoni:- ))) merhogy ahogy Cserkuti Ocsi mondta akkor mind a negy kerekekl kormanyzol. csk a hacsokkal a jobb labaddal:- ))))
Termeszetesen ajetek az mas:- )))
De pent ad akkor is ha mar megcsinalt kuldetest csinalsz ujra, vagy megsem??? na eszt meg nem is probaltam.. akko rez egy kerdes:- ))))
udv
neduddki
mod: nekem eddig a mx5 rx8 corolla-baol a korolla a legnehezebebn brodsidol... az rx8 meg j kis tulkormanyzott joszag lehet dobalni a farat, hatah meg kemenyre is pakolod a stabokat /a ket utolso elotti azokkal a stabilizatort allitod??? aszt se tom mi vna oda irva csak tolom kemenyre:- ))))/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor77 #1576 üzenetére
HI!
most korollat nyuzok mediumabn, d leht hogy eszt ma rirtam, de hat kiserletezgetek mert a drag-ok keszek, max akkor nyerek ha 2 kiesik egy meg altalban lassab...
Amugy hujje vagyok mert szeretek 1 autoval nyomuni, ami hacso kerekes:- )))) es ha mar elkezdtem egy tipussal akko rmarkahuseg:- ))))
amugy de kiprobaltam az rx7-et, hat nem semmi:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor77 #1574 üzenetére
HI!
Mx5-el nekem is mentek a dogok, de gyorsuklasokat akkor is tavolrol nesztem, majd csereltem rx8-ra es onnan kezdve a gyorsulasokkla se votl semmi gond.
Mind a corolla-val mind az mx5-val ugy tavolrol integetek a elelnfelk utan drag-ban hogy most vajjon merre is lehetnek....
udv
neduddki
mod: mongyuk tegyuk hozza hogy en abszolut amtor vagyok...
poen egyszer csibnaltam egy 98e-ret enm tom mejjk driftben /hegyi vot/ mx-val na azota nem is birok 50k foel; menni, jo mongyuk rx8 meg korolla volt az eddiiek
mongyuk dragban mikor 20-szorrra kapokk ki akkor mar kicist morcos vagyok...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor77 #1572 üzenetére
H!I
Hat lehet vmi amit mondasz:- )))) mer mikor freeride-ban kovajogtam igencsak jart ossze vissza: - ))))
MIvel lehet megvernigyorsulasban a kibaltazott egicsikot, mert a l1-es corollammal az istenek se birok vele...:- (((( /es nah meg bad melleje rx8-at is oszt csoda hogy nem nyerek????:- ((((/ kozepes nehesseg...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
ALjat kell foltolni mind ecu-n mind turbon /mongyuk csak a h2 nel vettem eszre kulombseget/
Es ha ar olege tapos a joszag akkor atforditaskor gazrol le, hogy ne porduljon tul, mongyuk ez autotol is fugg, rx8 hajlamos tulkormanyziottsagra
es inkabb lassan hpogy jobban tuidd kontrolalni...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor77 #1441 üzenetére
HI!
Ha a world map megvan, ha a terkepen nincs jeloles, ha a suv-ok s megvannak /rejtett suv van vhol????/ akkor mi a fene lehet meg es hol???
kozben 10% kornyeken jarok kozepesben es a drag-okra dobajja a skyline-oakt, hat mire azokat leszedem a corollamal... hat mit ne mondgyak ha csak meg en doglenek... azon gondolkodom hogy /minthogy a toyotaval kezdtem/ ezert masrkahuseg okan a fojjtatas is nala lesz, de termeszetesen csak hacsokerekes kepeben... amibol az kovetkezik hogy lexus, mert a supra meg kozelben sincs...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
wm kesz, suv=ok megcsinalva...
Az a baj, hogynincs rendes versenyazonosito a nem wm-es versenyekre, vagy leglabbis en nem tanatam meg...:- (((((
Az a poen hogy 5.92-nel /rx8/ tejjesen elakadtam kenyete;n voltam autot valtani mert a mx5-mat 6 folott volt, es akkot atcentisztem az egesz elerheto terkepet rejetett versenyek utan. Rejtett versenyek meddig vannak fonn aterkepen???? mod: hejejsbitve szoival a rejtett versenyek amik nincsennek a terkepen azok meddgi vannak meg a valo vilagban???: - ))))
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztgelt tagtarsak, ha 96%nal fejeztem be akko rhany versen yt hagytam elsunnyadni???:- ))))
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest