- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Akciókamerák
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Koszonom, a 1.5 havi lebontast azt ertem, csak az nem tiszta, hogy miert fizetnek most aprilisban elore egy havi szamlat, amikor meg lehet osszeg modosito szolgaltatas igenybevetel (pl. SMS nincs a csomagomban, ez felaras). Tehat nekem logikailag, ha nem kuldenek ki szamlat fel honaprol, akkor ugy gondolom, hogy majusban az altalad emlitett idoszakban kellene generalodnia egy masfel havi szamlanak az esetleges marciusi es aprilisi tobbletfogyasztassal egyutt.
A jelenlegi informacio viszont az, hogy elore fizetem a fix havidijat, es a tobbletfogyasztast a kovetkezo honapban az aktualis honap havidijahoz szamoljak hozza.
Jol ertelmezem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest