Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Koszonom, a 1.5 havi lebontast azt ertem, csak az nem tiszta, hogy miert fizetnek most aprilisban elore egy havi szamlat, amikor meg lehet osszeg modosito szolgaltatas igenybevetel (pl. SMS nincs a csomagomban, ez felaras). Tehat nekem logikailag, ha nem kuldenek ki szamlat fel honaprol, akkor ugy gondolom, hogy majusban az altalad emlitett idoszakban kellene generalodnia egy masfel havi szamlanak az esetleges marciusi es aprilisi tobbletfogyasztassal egyutt.
A jelenlegi informacio viszont az, hogy elore fizetem a fix havidijat, es a tobbletfogyasztast a kovetkezo honapban az aktualis honap havidijahoz szamoljak hozza.
Jol ertelmezem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest