Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bluetooth hangszórók
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
E300TD
tag
Az első éles teszten simán elbukott a Netfone. Egy dolg lett volna fontos, ha külföldön vagyok, évente 4-5 alkalom, legtöbbször London, legyen stabil net. Luton-on leszállás után még jónak tűnt, mentek az üzenetek. London Brige, ahol egy fűszállal is "gigabites a kapcsolat" fagyás, nincs net. Feleségem telefonján mellettem, telekomos kártya, telekom hálózata, amit nekem is kiírt, hasít a net. Telefon újraindít, visszavergődik valahogy, de a következő 20 percben szinte nincs kapcsolat. Telefonon közben 4G+ jelez, de nincs net. Samu note 10 +, az előző években ugyanitt a telekokos kártyával sohasem volt gond. Persze én vagyok a hülye, tudom, hogy a telefonoknál sem a hw számít, hanem a sw. Lehet akármilyen bika erős hardware, egy sziamiau nem éri el egy középkategóriás samu színvonalát sem, de azt nem gondoltam volna, hogy ez a szolgáltatókra is igaz. Ez eddig egy rakás sz@r . 😡
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Airsoft
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Pixel 7 értékelésre vár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Tekken 7 Playstation 4
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest