Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

Helló,
    Hajdúszoboszlón lakom, jelenleg DIGI FTTH és Magenta 1 előfizető vagyok (Berettyóújfaluban). A Magenta 1-et októberben fel fogom mondani, mert nem építi ki a Telekom Hajdúszoboszló fürdőnegyedének egy olyan 40%-ában az optikát, meg semmit sem, így nem tudom áthozni Berettyóújfaluból. Tehát lejár a hűség azt felmondom.
    A Netfone hirdetésével pár hete találkoztam a Facebookon. A DIGI Internettel és TV-vel meg vagyok elégedve.

Korábban Vodafone-os voltam, és ott (is) volt korlátlan telefonálás Nonstop L néven. Magenta 1-ben is van, de az Berettyóújfaluban lenne használható. Tehát nekem két dologra lenne szükségem ha a Magenta 1 kiesik, mert jelenleg csak a Magenta 1 SIM van nálam ... a mobilinternetre és a korlátlan beszélgetésre.

Eddig azt gondoltam, hogy ez a Netfone egy egy sim kártyás történet. Amit behelyezek a mobilba, és van korlátlan telefon + 50 GB net. Most felmentem a honlapjukra és azt látom, hogy még vezetékes szolgáltatásuk is van. Milyen közegen keresztül szolgáltatnak? A DIGI FTTH-t nem tervezem felmondani, pl, mert a TV-t nézi az egyik családtagom, és a szolgáltatás is stabil, egy ASUS RT-AX86S router szépen kihajtja.

Viszont a Vezetékes internet | Netfone oldalán nem láttam semmilyen űrlapot ahol lekérhető, hogy mégis az utcámban elérhető e a vezetékes Internetük, vagy az, hogy ez koax vagy optika. A másik része meg az a dolognak, hogy most jelenleg mint Magenta 1-esek tudunk egymás között családi opcióval beszélni. Tehát legalább két SIM kártya kellene, egy nálam. Van e ilyen "társkártya opció"?

Új hozzászólás Aktív témák