- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
4Grider #1946 üzenetére
Akkor a vezetékes rész kiesik. Már csak a mobil kérdés. Oké, nyilván az én telefonomba kerülne a SIM, jelenleg 25 GB-os adatkeretem van, de azt sem tudom kihasználni
Viszont az 50-es korlátlan beszélgetéssel oké lenne. Akkor a kérdések:
1. Saját tornyaik valószínűleg nincsenek, így a Telekom tornyait használják?
2. Milyen körzetszámot kapnak ezek a simek? -
Helló,
Hajdúszoboszlón lakom, jelenleg DIGI FTTH és Magenta 1 előfizető vagyok (Berettyóújfaluban). A Magenta 1-et októberben fel fogom mondani, mert nem építi ki a Telekom Hajdúszoboszló fürdőnegyedének egy olyan 40%-ában az optikát, meg semmit sem, így nem tudom áthozni Berettyóújfaluból. Tehát lejár a hűség azt felmondom.
A Netfone hirdetésével pár hete találkoztam a Facebookon. A DIGI Internettel és TV-vel meg vagyok elégedve.Korábban Vodafone-os voltam, és ott (is) volt korlátlan telefonálás Nonstop L néven. Magenta 1-ben is van, de az Berettyóújfaluban lenne használható. Tehát nekem két dologra lenne szükségem ha a Magenta 1 kiesik, mert jelenleg csak a Magenta 1 SIM van nálam ... a mobilinternetre és a korlátlan beszélgetésre.
Eddig azt gondoltam, hogy ez a Netfone egy egy sim kártyás történet. Amit behelyezek a mobilba, és van korlátlan telefon + 50 GB net. Most felmentem a honlapjukra és azt látom, hogy még vezetékes szolgáltatásuk is van. Milyen közegen keresztül szolgáltatnak? A DIGI FTTH-t nem tervezem felmondani, pl, mert a TV-t nézi az egyik családtagom, és a szolgáltatás is stabil, egy ASUS RT-AX86S router szépen kihajtja.
Viszont a Vezetékes internet | Netfone oldalán nem láttam semmilyen űrlapot ahol lekérhető, hogy mégis az utcámban elérhető e a vezetékes Internetük, vagy az, hogy ez koax vagy optika. A másik része meg az a dolognak, hogy most jelenleg mint Magenta 1-esek tudunk egymás között családi opcióval beszélni. Tehát legalább két SIM kártya kellene, egy nálam. Van e ilyen "társkártya opció"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Diablo 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest