- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaszlo80
újonc
Sziasztok!
Kb két hete én is Netfone-os vagyok. Egyenlőre nekem a nagyobb szolgáltatók után kicsit fapados. Nem lehet követni a forgalmat, hiszen nincs még mindig app, az "ügyfélkapu" nevű valami pedig vicc kategória 2021-ben. Annyival azért nem olcsóbb a szolgáltatás, hogy ezekre ne lehetne ráfeküdni, és fejleszteni. A hangminőség borzalmas a 4G hang hiánya miatt. Láttam, hogy elvileg nemsokára lesz, remélem mielőbb. Amire viszont sehol nem találtam megoldást, illetve az ügyfélszolgálat se tud segíteni: valaki használja esetleg Xiaomi telefonnal? A Xiaomi SIM aktiválás az istennek nem akar működni a Netfone kártyán. Elvileg ehhez a telefon küld egy sms-t a Xiaomi számára, és az alapján történik az aktiválás, de itt egyszerűen nem megy. Pedig még a plusz 10000Ft kauciót is befizettem, hogy a külföldi hívás/sms is elérhető legyen, hátha külföldi számra küldené. Egy ideig csinálja majd megjelenik a mellékelt képen látható üzenet. A három nagy szolgáltató kártyájával pillanatok alatt megvan. Az a baj, hogy az ügyfélszolgálat azt se tudja megmondani, hogy egyáltalán elküldésre került-e az sms, mert nincs valós idejű listájuk erről, így az is lehet, hogy már elküldtem vagy 30 sms-t Kínába, aztán majd a számlán jön a meglepetés.
Nem egy életbevágóan fontos dolog, mert csak az sms-ek, és hívásnapló szinkronizásához kell, csak érdekel, hogy van-e aki tudta aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Nyaralás topik
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egy életbevágóan fontos dolog, mert csak az sms-ek, és hívásnapló szinkronizásához kell, csak érdekel, hogy van-e aki tudta aktiválni.