Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
devil-k
nagyúr
Úgy érzem a mostani helyzetre való tekintettel a Netflix előfizetők száma igen meg fog nőni... na meg az ncore-é is...
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Tervezem.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Most rendeltem meg a fire tv stick 4k-t, kíváncsi vagyok azon mi lesz a dedikált app alatt, és mi lesz a kodis addon alatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
AV receiverbe megy a videokártya HDMI porton keresztül egy kábel
Emiatt nem lesz elérhető a 4k. Nagyon megvan ez keverve. Rögtön a tv-be kell mennie, de úgy is meglátod, ha a netflix programban nem lesz elérhető 4k tartalom, akkor valahol, valami hibádzik. Win 10-nél is, ha jól emlékszem kell beállítani valamit, valahol...
A tkm tudja már, én két oled-en nézem, ott nem kell ilyesmivel szívni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
Igen tudja a 4K-t, de...
Ha a netflix által előírt hardver(ek)ből egy is hiányzik (4k hdr monitor, cpu), akkor nem fog 4K-ban menni, 'csak' fhd.
Például. A mai napig kisujjbol kirázó, akár 8K-t is röhögve tudó i7 4790K már nem alkalmas erre a netflix szerint, ami röhej...Tehát az MS store app csak egy dolog, hogy tudja/ná a 4k-t. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
:=?
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót de 1-2 dolog még így sem világos. Ha nem böngészős változatot használom hanem az MS Store -ból letölthető Netflix appot Windows 10 -re, akkor az gondolom mindent tud, tehát elérhető vele akár a 4k felbontás és a DD+ 5.1 hang?
Illetve a középső csomaggal már van DD+ 5.1 hang vagy az csak a prémiumban? A próbaidőszak alatt választható bármelyik csomag és a próbaidő végén, arra lehet előfizetni, amelyiket válaszottam, vagy utána még megondolhatom magam?Köszönöm!
-
Kiskutya
veterán
Nálam az lg tv-n soha nem volt gond a netflix app-al, nekem is már frissült vagy 3x az app de a régiek is jól mentek.
-
bandor
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Apple tv 4k -val nekem sem volt akadás.
-
flegga92
senior tag
Használja közülünk valaki Samsung TV-n appból a Netflixet? Eddig tökéletesen működött, de ma elkezdett vacakolni. Elindítom az epizódot, a szokásos 2-5 mp-es betöltési idő helyett kb fél perc alatt eljut 24%-ig, majd megáll. Ha kilépek és újra elindítom a részt akkor szinte egyből elindul és megy gond nélkül. TV újraindítás megvolt, kihúztam a konnektorból is

-
kmarci25
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Oké, ha nem zavar, akkor nincs gond.
Az a baj, hogy ha egyszer észreveszed, akkor már mindig látni fogod.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen CC pontosan? Nem a jelerősséggel van a baj, hanem a kadenciahelyességgel. A CC 50 Hz-en adja a képet a tv-re, a film pedig 24 Hz-es valószínűleg, így rendszeresen "zökken" egyet a lejátszás folyamatossága.
-
-
modflow
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ezt hogy tudod tesztelni?
Frekvenciát nekem nem is ír ki, sőt műszaki adatot se nagyon, csak felbontást és letöltési sebességet.
-
Mezga Aladár
veterán
Senkit nem zavar rajtam kívül, hogy a gyári appal talán csak a shield kadencia helyes?
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Di Natale
üzenetére
Egyáltalán nem probléma, ha vesz egy PS4-et, de miért kéne PS4-et vennie. Ott a Fire Stick, Chromecast pl. amiken gond nélkül tudja a Netflixet használni, és 15-20 ezerből megvan, szemben a PS4-gyel, ami 4-5-ször ennyibe kerül. Másrészt van olyan eszköze, amin tudja használni a szolgáltatást, csak éppen valami történt vele. Hasonlattal élve olyan ez, mintha egy robobó lámpája nem vilgágítana, és erre azt javasolnátok, hogy vegyen egy autót.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Egyre jobb... vegyen egy játék konzolt, amikor lehet, hogy nem is játszik... Számos már lehetőség van... Amazon Fire Stick-től kezdve minden máson lejátszható.
(#5936) modflow
Egy hibára lehetséges anomáliára kérdezett rá, te pedig TV vásárlást ajánlasz neki. Felesleges hozzászólás gyűjtögetés. Pár év múlva a nyomokban sem lesz semmilyen frissítés a szuper Panasonic TV-dre és te is kütyüt fogsz venni.(#5932) Soul
Nekem is Apple TV 4K-m van, semmilyen akadást nem tapasztaltam. -
Di Natale
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Vegyél PS4-et, én is azon nézem.
-
rdt89
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Lehet másnál is az Apple tv-n ez a helyzet, és nem tartok kizártnak egy frissítést a TV app-hoz. Nekem az LG tv-mhez is nem rég jött Netflix frissítés rengeteget gyorsult az amúgy se lassú app.

Ha nem kapsz 1-2 héten belül frissítést, vagy addig próbáld meg letörölni, majd ismét feltenni az appot, lehet az megoldja.
-
modflow
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nem, sose szaggat.
Vegyél Panasonic TV-t! 😋
Azon kütyük nélkül fut a Netflix. -
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
nálatok is szaggat a netflix app menüben ? Alig tudok lépegetni... (apple tv4k) minden más hasít mint a villám...
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Van egy M8s Pro W (7.1.2) okosító a háztartásban. A minap le lett frissítve a NETFLIX applikáció , és ezt a hiba üzenetet írja ki :

Régebbi verzió is lett próbálva, s mindegyik problémázik. Az eszköz firmware -t már nem tudom frissíteni, szerintem ez az utolsó amit kiadtak rá. Esetleg ha valaki találkozott ezzel a problémával ?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
kzs
tag
Ugy latom, mas kommentarokbol is, a Netflix probalkozik különféle modellekkel jelenleg.
Tegnap talaltam ezt, Lengyelorszagban jarva: 4 (nem mint eddig 3) féle csomag:
Mobil (1 keszulek, csak mobil??): 24PLN (1875huf)
Mobil+ (2 keszülek, PC is): 38PLN (2970huf)
Standard (2 keszulek, TV is): 43PLN (3360huf)
Premium (4 keszulek, 4K): 52PLN (4065huf)Ezt a 4 modellt csak Lengyelorszagban latom, Magyarorszagon vagy mashol ugy tünik, nem valtoztak a csomagok.
Nekem, személy szerint nem tetszik, ha erre valtanak -
Gsx-rr
veterán
válasz
Di Natale
üzenetére
Hogyne lenne. A legnagyobb streamingszolgaltato.
Magyarok vannak lemaradvaHa valaki elofizet 1 honapra es nem jon be abba a 10 dollarba nem fog belehalni.
Meg kell nezni ezert a piti penzert milyen szolgaltatast kap az ember.
Ennyiert adjak a kabeltevehez a Hbo csomagot ami tenyleg ma mar nem nagy szam -
Di Natale
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez meglepett. Korai még eltörölni a próbaidőszakot. Nincs még abban a helyzetben a Netflix.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Érdekes stratégia.
Én mondjuk inkább leredukáltam volna az ingyenes időszakot mondjuk 7 napra. Az Amazon Prime is annyi, ha minden igaz. Ennyi idő alatt el tudja bárki dönteni, hogy kell e neki vagy sem. Ezzel az ingyenes időszak megszüntetésével potenciális előfizetőket fognak ott bukni. De a Netflix tudja. Az biztos, hogy a trükközgetés próbálkozásoknak így már semmi értelme. Mondjuk a 7 napos ingyenességnél is kétséges már az értelme próbálkozásoknak. -
l.skywalker
Topikgazda
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Köszönöm, szépen a részletes, mindenre kitérő hozzászólást!
Én itthonról fogom beszerezni a 4k sticket. Gondolom, mivel itthon nem forgalmazzák hivatalosan, így ugyanazt veszem meg én is(más hozatja be kintről), csak drágábban. De, ahogyan mondani szokás veszett már több..... -
_drk
addikt
Netflixnél nem szeretik elveszíteni az embert!
Egyik kolegával feleztük az accot, de én mondtam le a sajátom.
-Először 2500ft-ért újra aktiválhattam volna.
-Utána már egy hónapos free trialt is csinálhattam volna. -
azbest
félisten
válasz
olajbogyo
üzenetére
egyébként a chromecast ultra is usb-lan adaptert használ, csak ahhoz gyárilag adják.
Viszont akár mibox, akáb firetv stick, mindegyikkel működik hasonló megoldás. Még akár a chromecast usb-lan adapteres töltője is megy firetv-vel. De y usb kábelt és asix chipsetes usb-lan adapert összesen 5 dolcsi körül lehet kapni kínából is.
A firetv esetén azért éredmesebb a 4k változatot venni, mert gördülékenyebb a kezelőfelülete és mivel újabb android (sima stick 5ös, 4k stick 7es alapú) ezért könnyebb találni rá jól működő androidos appokat is, ha valamit még pluszba fel szeretnél tenni.
Netflix mind a háromon jól tud menni. A chromecast viszont nem önálló eszköz, kell hozzá egy másik is, amivel irányítod. Ár-értékben az akciós firetv 4k stick a legjobb szerintem most, gyakran akciós német/osztrák részen, a topicjában volt szó róla, hogyan lehet ide rendelni közvetítővel. A mibox egyébként chromecast módot is tud, közel hasonló képességű mint a chromecast ultra, csak a szoftvere kicsit bugos és ezért van aki panaszkodik rá. Ennek is van külön topicja.
A kadenciahelyes lejátszás érdekes téma, mert tudtommal a chromecast nem tud olyat. A mibox és a firetv 4k stick tud olyat (a sima fire tv stick talán, de nem biztos). Viszont ez nem csak úgy működik, hanem az alkalmazásnak is támogatnia kell. Ha jól tudom a netflix hivatalos app nem támogatja ezt androidon. Nekem úgy tűnik, hogy fire tv 4k sticken sem támogatja - a sticken bekapcsoltam, de az app nem vált frissítést.
Amúgy, mivel a netflix eszköztámogatása nagyon jó, így a három közül bármelyikkel jól mehet. Nekem most a 4k stick a kedvenc.
-
headhunter
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
Egy nap késéssel megjelent a NetFlix listában is, van magyar felirat.
------------------------------------------------------------------------
Ajánló: Patriot Act with Hasan Minhaj S03E06 - Internet Inequality... -
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Köszönöm, a gyors választ!
Nem, az a tv amin használnám, az csak FHD. Egy kb 10 éves Philips. Azért szerettem volna a chrome-t, mert azon van lan csati. Volt már gondom a wifin történő streemeléssel, ezért minden cuccom vezetéken lóg a netre. A 4K-hoz meg sajna tuti kevés a 2,4 es wifi, és nekem sajnos, az ebben a szobában lévő routerem egy nem ac képes asus. A másik az 5GHz es router, de ahol a cc lenne, ott már sajnos nem ér semmit sem. emiatt tettem oda egy másik routert, ami ap módban üzemel vezetékkel kapcsolódva a fő routeremhez.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Skacok, végigolvastam rengeteg hsz-t, keresőben feldobott hsz-t mind végigolvastam, de mégsem tudom eldönteni mi tévő legyek?!...
Ugye a netflix-re kellene nekem valami okosító kütyü, hogy az egyik nem okos tv-n is lehessen nézni gond nélkül. Ki is néztem 3 féle cuccot magamnak, az egyik a chromcast ultra, a másik egy mi box, a harmadik az amazon fire tv stick/box.
Kilőttem a fire tv-t, mert gondoltam, ha nincs magyar nyelv, nekem nem kell. A mi box-hoz azért nem ragaszkodnék, mert már van egy minix neo u1-es androidos boxom(netflix, csak 480p ben), ezzel a nasomról tökéletesen megy kodival a streemelés, ezért még egy boxra, ha nem muszáj, nem feltétlen ruháznék be. Erre elérkeztem a chromecast-hoz, és itt meg nem tudok eligazodni????
Most akkor megy a chromecast ultrán a netflix akadozás nélkül, vagy nem? Mert van sok hsz, arról, hogy nincs kadenciahelyes lejátszás, ezért akadoznak a mozifilmek! A Miboxon nincs ilyen, mert akkor mégis olyat vennék. Tulajdonképpen akkor miért ajánlja a netflix a chromecast-ot, mint támogatott akármicsodát, ha nem is megy rajta rendesen?
No, ezért kérnék valami tanácsot, hogy adott egy tv, amin van dedikált netflix gomb, ezért itt ok minden. Viszont a másik tv-hez, mivel oda nem megfelelő a jelenlegi meglévő box(hál istennek, még jó hogy 45 rugó volt anno). Ti, inkább melyiket vennétek? A Mibox a jobb döntés, vagy a chromecast ultra?
Nem mehetek a termékek saját fórumán ezekett megkérdezni, mert nyilván a mibox on az lesz a nyerő, a chrome-on, meg az....... ezért az off-ért, hogy itt kérdezem meg elnézést kérek!
Ha valaki mégis segít, eme, nagy horderejű kérdésben, annak előre is köszönöm az idejét!!!
-
EasyLife
aktív tag
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
norbertoth
üzenetére
És el is árulod hogy miről van szó?

-
modflow
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Hát igen.....
-
norbertoth
senior tag
Közben megtaláltam, kicsit meglepő és csalódás hogy nem szinkronosan jelent meg...
-
Jakesz
addikt
Nem jártunk jól, hogy a Better Call Saul az AMC-től a Netflixhez került. Nemcsak a szinkron ugrott, de még a feliratra is sokat kell várni. Menjenek a ....
-
norbertoth
senior tag
Az a Mark Wahlberg-es film hová tűnt ami elvileg ma jelenik meg?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest