- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balage25
senior tag
válasz Jegesmaci81 #4890 üzenetére
A média lejátszás volt kompromisszumos, több lejátszó program használata különböző formátumokhoz és az usb hiánya számomra kényelmetlené tette a használatot.
Az előző hozzászólásom utolsó mondata úgy lenne kerek, hogy a netflix és média lejátszásához szerintem a legjobb ma kapható eszköz az nv shield.Az Nv Shield sem tud 3d tartalmakat lejátszáni, ezért még egy oppo 203 klón is van itthon. Tökéletes megoldás nincs sajnos.
-
tobias40
veterán
Tudtam velük beszélni az app-on keresztül,és sajnos nem lehet csak havonta fizetni egyelőre Magyarországon.
De folyamatban van Magyarországra is az ajándék kártya lehetősége(még nem elérhető)amiben már az előre ,akár 12 hónapra ,befizetett pénzösszeg megjelenik a profilban és minden hónapban onnan vonják le a pénzt.Egyelőre ennyi az infó erről!
-
tobias40
veterán
Hogyan lehet egy évet kifizetni?
Csak egyszerűen felszorozza az ember a havi díjat 12-vel és annyit utal,vagy van rá a fizetésnél kiválasztás hogy havi vagy éves?
Még addig nem jutottam el a fizetésnél mert az ingyenes hónapot töltöm még.. -
Ezt neked kell eldönteni, hogy melyik fér bele a keretbe. Az Apple tv és az amazon fire tv is jó cucc Netflixhez. Volt valaki itt a fórumon, aki amazon sticket vett direkt projektorhoz. Volt valami gondja is vele. (talán kábel probléma?) De megoldotta, és jó véleménye volt róla.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Di Natale
aktív tag
Én linuxon (Firefox) és Ps4-en nézem a Netflixet. Egyáltalán nem zavar a különbség.
-
-
devil-k
nagyúr
Én eddig androidos voltam 8 évig, aztán ősszel váltottam iPhone-ra és Apple TV-re. Nagyon szeretem, mivel letisztult, minden a helyén van. Ez igaz az Apple TV-re is. Én vetítőhöz használom. Azt tudni kell, hogy nincs tökéletes médialejátszó, pl. az Apple TV-n nincs USB port, de hálózatról minden megosztható... stb. Van saját topikja, nézz be oda is.
Kezelhetőség nagyon jó, gyors, nincs akadozás és társai. Úgy tekergetsz a Netflixen, mintha helyi médiát játszanál le. Viszont van akinek nem jön be a távirányítója.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
bandor
tag
válasz devil-k #4870 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ezt azért egy picit kifejtenéd bővebben? Konkrétan arra lennék kíváncsi ,hogy van-e olyan kép illetve hang minőség mint a win 10 app-pal (fhd, 4k), plusz kezelhetőség szempontjából nem túl macerás-e ,kifejezetten netflixre vonatkozóan ? A Dune pro 4k ebből a szempontból nem megfelelő , sem minőség, sem kezelhetőség szempontjából ,ezért is kérdem.Köszi
-
kmarci25
Topikgazda
Emlékeim szerint van néhány Apple tv használó itt, majd csak benéznek és válaszolnak. Én leginkább tv-n használom (FHD), kisebb mértékben kodi alatt addonnal (HD), és nagyon ritkán notival linux alatt (szintén HD). 4K megjelenítőm nincs, egyelőre nem is tervezek, majd talán a 7 vagy 8K-ba beszállok, mit Vágási Feri az internetbe. (Ha addig nem döglik be a tv-m.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
bandor
tag
válasz kmarci25 #4844 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Kipróbáltam a win 10 netflix app-pal .Végre megjött a minőség. Ég és föld a különbség.Még jó hogy rákérdeztem. Firefox kuka. Még egy olyan kérdésem lenne , hogy esetleg ha beszereznék egy Apple tv 4k-t , azzal is megkapnám ezt a minőséget (4k, hdr) ? Kifejezetten csak netflixre plusz hbo go-ra kéne. Talán egyszerűbb lenne mint laptopról. Dune pro 4k -n kipróbáltam , azon sajnos minőség sincs ,plusz még a kezelés is katasztrófa. Ha valaki használja Apple tv 4K-val , megoszthatná a tapasztalatát. Köszönöm.
-
kmarci25
Topikgazda
Srácok, kérem, hogy hagyjuk ezt a témát, mert megint határmezsgyén mozgunk. Többször leírtuk a topikban már, hogy hogyan működik több eszközön egy előfizetéssel a szolgáltatás, de más kérdés, hogy mi szerepel a felhasználási feltételekben, az pedig fekete-fehér, nincs rajta mit magyarázni.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz devil-k #4856 üzenetére
Hogy szerintünk hogy van, az most mellékes. Itt találod a felhasználási feltételeket, de korábban már ki is lett itt emelve.
Gsx-rr: ahogy olvashattad, javítottam is magam.
-
törölt tag
sziasztok,
ma elkezdett hülyéskedni _valami_ otthon, azt veszem észre, hogy ugyanazon a telekomos vezetékes/wifi hálózaton egy okostévés app és egy mi box sem hajlandó netflix tartalmat lejátszani, de a laptop és egy okostelefonos app igen.
a mi box és az okostévé is bejelentkezik, lehet böngészni a filmeket, de lejátszásnál jön az, hogy "we're having trouble playing this title".van ötlet? app újraindít, eszköz és modem ki-be-kapcs voltmár.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz devil-k #4848 üzenetére
Windows app kb azt tudja, mint az edge böngészős, hang terén 5.1 is van. Viszont 4k-hoz ott is az általuk előírt gpu kell, nem elég, hogy tud 4k-t mutatni a gpu. [link]
Előfordulhat, hogy levesznek tartalmat. Például, ha az országban valamelyik tévé társaság egy időre megveszi kizárólagossággal a jogokat. Sajnos nem lehet előre tudni ezt.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
1. Olvastam, hogy a böngészők mekkora felbontást támogatnak jelenleg. Ez tiszta sor. De mi a helyzet a Windows áruházban letölthető Netflix alkalmazással?
2. A Netflix is törli a filmeket idő után, mint az HBO GO? Vagy amit feltöltöttek, az fenn is marad?
Köszi!- mozi bolondéria -
-
kmarci25
Topikgazda
válasz #85713152 #4846 üzenetére
Ööö, talán azért mert az a hivatalosan támogatott. Pár hete volt itt arról vita, hogy a nem hivatalos netflix kodi addon ajánlható-e vagy sem. Végül abban maradtunk, hogy ha ajánljuk is, jelezzük hogy nem hivatalos, így nem kerül be az öf-be, ahogy ez sem fog.
-
törölt tag
Firefox, Chrome alatt is elérhető jobb minőség, csak kell hozzá valamelyik kiegészítő [link]
Én a Netflix 1080p-t használom, működik. Olyan előfordul, hogy nem indul el a kiválasztott tartamom, de egy refresh (Ctrl+R) megoldja. A win10 Netflix app is működik, de más pl a kezelőszervek helyzete, hangerőt állítani a csúszkán furcsa, valamint én nem találtam dislike gombot a napi ajánlatnál, ami pl arra jó, hogy lecserélje az ajánlott tartalmat, ha az nem tetszik.
@ kmarci25, Akár ezek az addonok is mehetnének az összefoglalóba. Én is ragaszkodom a Firefoxhoz, abban van minden könyvjelzőm, miért használnék egyetlen oldal miatt egy másik böngészőt is?[ Szerkesztve ]
-
bandor
tag
válasz kmarci25 #4844 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. akkor valószínűleg ez lesz a probléma. Megmondom őszintén egészen eddig ez eszembe sem jutott. Ha hazaérek kipróbálom az általad ajánlottakkal. (nem is figyeltem hogy win 10-re van külön netflix app) Furcsa volt nagyon , hogy ncore-ról letöltve király minőség volt, míg direktben nézve a közelébe sem ért. Még egyszer köszönöm.
-
kmarci25
Topikgazda
Miért ragaszkodsz a firefox-hoz? Edge böngészővel, vagy win10 netflix app-pal próbáld meg. Egyébként az összefoglalót pár hete egészítettem ki pont ezzel az infóval, nem régi a leírás, ezt nem is tudom miből gondoltad...
[ Szerkesztve ]
-
bandor
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Nemrég fizettem elő. Laptopról küldöm hdmi kábellel egy marantz erősítőbe a jelet. Így tudom többfelé osztani tv-re és projektorra. a tartalommal megvagyok elégedve , viszont a minőséggel nem igazán. Nem tudom mi lehet a gond. Az HBO GO is láthatóan jobb minőséget produkál. A 4K-s csomagra vagyok előfizetve.A böngésző amiből indítom a firefox. Az összefoglalóban olvastam , hogy firefox böngészővel max 720p a felbontás. Mivel régi a leírás megkérdezném, hogy ez még most is igaz? Próbáljam meg edge- vel? Amit mondjuk az ncore ról leszedek (netflix filmet) , az klasszisokkal jobb minőségű , mintha a netflix oldaláról nézném. A beállításoknál is a legjobb minőség van beállítva. Nem értem. A tv és a Projektor is 1080p nek írja , a bitráta viszont alacsony. Giganet van , az nem lehet probléma. Két laptoppal is megpróbáltam , az egyik 4K gamer , a másik üzlei. Nem alapgépek. Egyikkel sem jobb a minőség. Hogy tudnék olyan minőséget kapni, mint pl. ami az ncore ról elérhető? Tudna valaki ebben segíteni? köszönöm.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz Jegesmaci81 #4829 üzenetére
Akkor rosszul tudtam, kösz a javítást!
-
törölt tag
Tehát ha átjön a haverom, nem nézhet velem Netflixen filmet, mert nem egy háztartásban élünk?
-
tobias40
veterán
válasz KIA Ceed #4833 üzenetére
Akit érdekel keressen meg PÜ-ben,folytassuk ott nehogy kiverje a biztosítékot itt egyeseknél!!
Di Natale: nekem nincs 4K tv-m de ettől függetlenül jó ez a csomag,nekem is.
És minél több előfizető lesz Mo-ról annál több lesz a magyar nyelvű vagy feliratos film.
Igaz hogy én eddig is mindent virágboltból intéztem de ez a kis összeg nem vág földhöz...BUÉK mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Jegesmaci81 #4831 üzenetére
Én azt csak arra írtam hogy idéztél a szerződésből.
Sztem Ők is tudják hogy sokan összeállnak és úgy nézik de nem foglalkozik vele mert legalább megveszik a 4.000-es csomagot is így többen.Senkit nem buzdítok erre...
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz tobias40 #4830 üzenetére
Tudod ha nem vennék meg a lopott cuccokat, nem érné meg lopni!!!
Ezt a mentalitást kellene kiűzni az emberekből és akkor lehet a szolgáltatók sem úgy bánnának velünk mint akiknek csak nyűg vagyunk a nyakukon.Nem értem miért bajlódtok a Netflix-el hisz virágboltból ingyen van és a feliratok is igényesebbek sokszor! (ez irónia akart lenni)
-
tobias40
veterán
Jah,lopni se szabad..
-
Jegesmaci81
aktív tag
-
tobias40
veterán
válasz kmarci25 #4827 üzenetére
Én is ezen agyaltam családi,baráti szinten de ez is macerás.
Minden hónapban beszedni a pénzt mert vki mindig elfelejti ,előre egy évet beszedni és kész,ez a megoldás.
De ugye még akkor be kell tartani a szabályt hogy egy "fizető" egy eszközön használja egy időben.Kivitelezhető de át kell gondolni,én is ezen vagyok.
Akár összeállok itt is valakikkel ,én megbízom az emberekben... -
kmarci25
Topikgazda
válasz KIA Ceed #4826 üzenetére
Nem tiltja semmi, úgyhogy mehet. Viszont azt javaslom, hogy olyanokkal állj össze, akiket ismersz és akikben megbízol. Ők is látni fognak mindent, így pl a jelszót is meg tudják változtatni és így kvázi kizárni a fiókból. Persze nyilván nem ez a jellemző, de előfordulhat.
-
KIA Ceed
tag
Sziasztok,
Nagyon veszélyes víz, ha azt gondoltam összeállhatunk 4-en a 4 szálas nagy csomagra, 4 különböző helyen és közösen fizetjük 1-1 ezrest állva mindenki? Ez elméletileg járható, vagy tiltott? Betársulnék egy ilyenbe, ha nem ördögtől való... -
kmarci25
Topikgazda
Szerintem a szinkronnak és a hang keverésének a forgatási helyszínhez és a stáblista anyanyelvénhez nem sok köze van. Ettől függetlenül ha ilyesmi előfordul (újrakeverés, mert azt hiszik hibás a kiejtés) az tényleg gáz. Igaz, nekem nem tűnt fel.
-
powerup2
addikt
válasz sfdrakex #4821 üzenetére
Jó lett a szinkron a hang minősége is jó :)
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
azbest
félisten
válasz Mad_Wolf #4819 üzenetére
Hát ez tényleg gáz... de nem hiszem, hogy tömörítés képes erre, mert rövidebb ideig is tart így a szó. De az biztos, hogy valami el van szúrva.
És a Witcher esetén tudod miért külön dúrva ez? Nézd meg a stáblistát egy rész végén, ne hagyd hogy átugorja. Tele van magyar nevekkel. Nálunk forgatták nagyrészt.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Jópár szinkronnál észrevettem, most legutóbb a witchert néztem meg, hát abban nagyon szembetűnő volt.
Példa:
8. rész 15:08-nál:
'megmentetted? Ketten voltunk'
na az így hangzik: 'megmenteted? keten voltunk'
és még sorolhatnám. Jellemzően a dupla t, vagy a dt az ami lerövidül. Valószínűleg valami tömörítési eljárás miatt.
közben úgy látom, hogy másnak is feltűnt -
Mad_Wolf
aktív tag
üdv,
valami nagyon furcsát tapasztaltam a szinkronos tartalmaknál: a hosszú mássalhangzókat valamiért nem ejtik rendesen. Illetve gondolom ejtik a szinkronszínészek, de valami tömörítés vagy normalizálás vagy akármilyen effekt miatt lerövidülnek. Másnak is feltűnt már ez? Elég hülyén hangzik sokszor így a magyar szöveg. -
törölt tag
Hát ez szépen mellé ment
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Megnéztem a Realms-et. Más ne tegye
Az IMDB pontszám (3.8) kb. reális, legalábbis az én szemszögemből. Vannak benne jó részek, de hülyeségek is, pedig még nem is értettem meg mindent.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #4810 üzenetére
Hogy hihette németnek?
-
-
Mr Bond 007
őstag
Nekem az a bajom hogy itthon regeltem és vmiért németnek hitte az itthoni ip-met. És mint kiderült nem tehetek semmit mert ezzel a fiókkal akármit teszek ott lesz a magyar mellett a német content is amihez nincs se sub se dub magyarul. Elég elcseszett ez a rendszer. (Tök mind1 mit csinálsz, az számít milyen országban regeltél) Most abban bízom hogy ha lejárt a 30 napom akkor új reget csinálok. És így már csak a magyar cuccok jönnek szembe. Erre irányult a kérdésem. Közben modem restart után már a netflix is magyarnak lát. Nem akarok semmit látni, csak a lokalizált tartalmat.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Mr Bond 007 #4802 üzenetére
Dehogy, csak ne allitsd Magyarra a Netflixet
-
veterán
Nagyon sok olyan sorozat és film van Netflixen, amihez készült anno szinkron, de Netflixen nincs meg hozzá. Jogi okok miatt. A szinkron joga annál csatornánál van, amelyik leadta a sorozatot. Ha minden filmhez, sorozathoz, amelyiknek eredetileg van szinkronja, a Netflix megvenné a szinkront, az egy valóságos aranybánya lenne a felhasználóknak. De gondolom sem az ár, sem más jogi okok miatt ez nem lehetséges. Valószínüleg el sem adják ezeket.
-
törölt tag
-
veterán
A kártyavár szerintem nem netflix gyártás. Eredetileg legalábbis. De tévedhetek is. Amúgy senki nem mondta, hogy az összes korábbi Netflixes filmhez, sorozathoz lesz magyar szinkron és felirat. A régebbiekhez szerintem nem lesz. Aztán a közelmúltbeliekhez szerintem van remény még szinkronra is. De a kártyavár esetében (mivel adták, ha jól rémlik a közszolgálati csatornán), nem is várható Netflixre szinkron. Jogi okokból.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #4802 üzenetére
Országonként eltérő a tartalom, de úgy tudom ha te a saját accoddal belépsz pl üzbegisztánban akkor ott nem azt a tartalmat látod amit itthon. Próbáld ki pc-n VPN-el.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Gondolom valamelyik TV csatorna megvette a jogokat, készített hozzá szinkront, viszont azt a Netflix nem vásárolta meg, felirattal ugyan ez. Oké hogy a torrentről letöltött angol verzióhoz valaki feketén fordít feliratot, de ettől még hivatalosan az nincs a Netflixnél.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Lobeu
csendes tag
válasz sfdrakex #4801 üzenetére
Azért nem egy mai sorozat, és ameddig Spacey botránya nem jött elő, addig talán a legnagyobb Netflix név volt, azóta persze első sorban sehol nem látod, mert szégyellik magukat.
Egyébként azért kérdezem, mert torrenten az 5. évad is van magyar szinkronnal, a 6. évad pedig megjelenés után pár nappal már volt felirattal, most pedig gondoltam ha már van Netflixen, tartok egy maratont és egybe végignézem a 6 évadot és megdöbbenve tapasztalom, hogy szinkron egyáltalán nincs Netflixen(pedig ugye elkészült belőle), felirat se végig. -
Mr Bond 007
őstag
Valaki segítene annyiban hogy ha normál esetben magyarországon regisztrál és magyar nyelvet állít be az csak azokat a tartalmakat látja amik magyar lokalizációval rendelkeznek? (felirat/szinkron)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest