Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Újraindítani úgy lehet a Samsung TV-ket, hogy bekapcsolod majd kikapcsolod, de a távirányítón addig nyomod a gombot míg a TV-n lévő led a gyors villogást abbahagyja pár mp-re, majd folyamatosan világítani kezd. Ez után be lehet kapcsolni, nekem az esetek 99%-ban segít.
Egyszer akadt össze valami nagyon csúnyán még az 5-6 éves Smart TV-ben, Samsung Chatnek írtam, megbeszéltünk egy időpontot mikor otthon vagyok, felhívtak telefonon és távolról nyomtak egy teljes factory resetet. -
flegga92
senior tag
Használja közülünk valaki Samsung TV-n appból a Netflixet? Eddig tökéletesen működött, de ma elkezdett vacakolni. Elindítom az epizódot, a szokásos 2-5 mp-es betöltési idő helyett kb fél perc alatt eljut 24%-ig, majd megáll. Ha kilépek és újra elindítom a részt akkor szinte egyből elindul és megy gond nélkül. TV újraindítás megvolt, kihúztam a konnektorból is
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Reggel próbálták levonni a csomagdíjat a kártyámról, de nem volt rajta elég pénz, most tettem rá. Később újra megpróbálják levonni, vagy fel kell venni velük a kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest