- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
A jelenlegi routeremet csak úgy tudom beállítani, hogy minden forgalom vpn-en keresztül menjen. Azt meg nem akarom, mert 240 megabit-es netem van, kell a sebesség. Neten keress rá, vannak jó leírások. Nem tudom, hogy a te routeredhez konkrétan mi van.
NordVPN + Openwrt + saját routeremhez találtam jó leírásokat.
@Hyperion: Én több dolgora is használom a vpn-t. Nyáron nem leszek Magyarországon, így vpn-en fogom nézni az Eb-t, olimpiát. (Magyar kommentárral az igazi
) NordVPN-nek van magyar szervere. így sima lesz vele nézni mindigTV-t, UPC-s Horizon Go-t. Szóval nekem ez éri meg.(+1 ezeknek az unblock cégeknek a "vegzálása" erősen elindult.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) NordVPN-nek van magyar szervere. így sima lesz vele nézni mindigTV-t, UPC-s Horizon Go-t. Szóval nekem ez éri meg.
l.skywalker
kmarci25