- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
köszi, gondolkodtam rajta hogy végig nézzem e ezt a sorozatot de az előző élménybeszámolók alapján inkább kukázom.
-
Drenadar
veterán
válasz l.skywalker #11552 üzenetére
én még nem vettem észre ilyet... de ha bárki tapasztal ilyen jellegű hátrányos megkülönböztetést a kártya kibocsájtónál vagy minél lehet panaszt tenni (mastercard, visa).
(ha kint van a jelzés hogy pl VISA kártyát elfogadnak, akkor elfogadnak Visa kártyát és nem csak azt a visa kártyát ami nekik tetszik.... ) -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz freeknight #11520 üzenetére
szerintem a reklámos csomagokat azoknak akarják betenni akik viszont fizetni nem akarnak rendesen pl a kamu családosok, akik ellen meg fel akarnak lépni.
Nyilván nem lesznek önmaguk ellenségei, ha rendes fizetős nem éppen olcsó csomagokba is tesznek reklámot, akkor sokan fel is fogják mondani
és szerintem vannak saját gyártású műsoraik amik nagyon nem rosszak... jó olyan szintű sorozatot még nem láttam náluk ami annyira megfogott volna mint a Paramounton futó 1883 de hát ez van... -
Drenadar
veterán
válasz freeknight #11133 üzenetére
sokan azt csinálják hogy megvárják míg kijön a teljes évad és akkor darálják le
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
és van primeon minőségi tartalom? én azon gondolkozom, hogy a theboys 3.évada utána lemondom... nem mintha nagy összeg lenne
-
Drenadar
veterán
válasz hombre[EU] #10090 üzenetére
mini sorozat: unbelivable
sztem nagyon jó volt -
Drenadar
veterán
válasz Soulfly842 #10078 üzenetére
szerintem is nagyon jó sorozat végig leköt és igen vannak benne hibák logikai, illetve ez a röhej hogy kézi fegyvert sose kell újra tölteniük bezzeg a nagy browning kifogy lol. de a karakterek nagyon jók...
-
Drenadar
veterán
Ööö azért nemá vannak egész jó minőségű és nagy monitorok is ma már.... Én is sokszor a 38" 21:9 es monitoron nézek filmet és jobb mint a 45" tv.... Jó hdrben nem jobb mert ez csak 600at tud...
Én is próbáltam már a 4k tartalmat rajta de engem zavart hogy osszenyomja olyankor a képet....legalábbis a vtc
-
Drenadar
veterán
meglepő hogy van imdb szerint 8as sorozat is amit kaszál a netflix :|
ők tényleg csak a toplistát nézik és ami hosszan ott van abból lesz csak folyt?
a teenager bounty huntert néztem meglepően jó volt (nah jó a vége volt gagyi), imdbn ha jól láttam elég jó pontot ért el és mikor rákerestem hogy 2. évad lesz e akkor ott van hogy kasza... de jó... -
Drenadar
veterán
válasz Pro Koryak #9411 üzenetére
Tudtommal egy háztartás egy előfizetés. Vagy nem? Ezt beszéld meg velük, hogy ők hogy értik az egy háztartást. Nem tudom, engem igazából nem érint, nem foglalkoztat...
-
Drenadar
veterán
Van. van hogy jól működik, van hogy nem.
-
Drenadar
veterán
sziasztok! bocsi a hülye kérdésért, de nem nagyon találtam rá választ. ha ajándékba akarnék adni pár hónap előfizetést, arra van valami megoldás?
(nem akarok trükközni, nem akarom a saját fiókom megosztani, csak valahogy ajándékozni)
köszi előre is -
Drenadar
veterán
(És nem azt mondtam, hogy dislexiás vagy, de a korrektség jegyében igen vannak olyanok akiknek eleve nehézségbe ütközik az olvasás... ha nem hiszed olvass utána)
Én vagy mi vagyunk a bunkók? Mikor TE nem tudod elképzelni, hogy valaki jobb képességekkel rendelkezik mint te?
"De garantálom, hogy én a jelenet minden pillanatát látni fogom, míg te a feléről lemaradsz"
Ugyan mond már meg, hogy hogy tudod te ezt garantálni. -
Drenadar
veterán
válasz #42308056 #5176 üzenetére
Ez kő kemény üzlet a moziknak. megértik hogy van kereslet, csak közel sem akkora mint amekkorának hiszed. Hidd el, hogy egy profitorientált cég felmérte az igényeket... a legtöbb embernek szinkronosan kell minden. mert ő magyar, hozzá magyarul beszéljenek magyarhonban, szerintem ez itthon a többség.
-
-
Drenadar
veterán
nem hiszem hogy a netflix hibája, de bedobom a kérdést... utóbbi napokban bénázik nálam a netflix app a TV-n (samsung). elindítok egy filmet, és megfagyott szétesett álló képet kapok csak. ha váltok másik filmre és nézem kb 5 percig és visszaváltok akkor jó... erre tud valaki megoldást?
-
Drenadar
veterán
válasz Mr Bond 007 #4652 üzenetére
nálam meg sok minden magyar, a többi angol
-
Drenadar
veterán
válasz Vismajor01 #4226 üzenetére
nálam a gagyi samsung tvm kb mindent hdr 4k-ra ír. jó lenne tudni milyen tartalmat akarsz megnézni ami neked csak hd.
a többiek nagyon meg akarnak győzni hogy árral szembe úszol és a netflix meg tök jó.
ha neked egyáltalán nem jön be nem kell erőltetni, mások az értékrendek keress mást.
annyit mondtátok a hbo got hogy feltetttem próbának. elindítottam rajta valamit, és huh megijedtem mert minden tartalom első pár másodperce mintha még HD se lenne... de talán van rajta normális content pár hónapig...,
találtam netflixen 1080p-s tartalmat de t9bbnyire a más szolgáltatótól átvett sorozat az...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Még mindig igaz az hogy legjobb minőség böngészővel csak az edge-el érhető el? Én Chromeot szeretnék használni 😅
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
ti tudtok valamit a titans sorozatról? az netflixes, mégse találom meg magát a sorozatot
-
-
Drenadar
veterán
válasz Franky2Ster #2001 üzenetére
És mindegyik film adatlapján ott van (ha már bent vagy a netflixen) hogy HDR, vagy csak 1080p meg ilyenek...
(nem mintha a tv a fHD-t nem skálázná fel gyönyörűen).próbaidőszak!!! ingyen van. hajrá.
-
-
Drenadar
veterán
válasz kmarci25 #1268 üzenetére
Nálam is jól megy... (de így az első részbe belenézve nem tudom mi a jó benne).
MÁS:
Adtam egy új esélyt a netflixnek, variáltam a driverrel kicsit (AMD) és már megy rendesen a lejátszás, úgyhogy újra előfizető vagyok, és csak kapkodom a fejem hogy mi mindent kellene néznem.... -
Drenadar
veterán
Nem új gép, de ezzel meg kellene tudnia birkózni... VLC stb simán viszi a FHD filmeket.
Arra biztos nem tartom meg az előfizetésem hogy a telefonon használjam... ahhoz kicsit drágácska...
A support annyit tudott mondani, hogy nézzem meg a gépet csak a routerre kötve... miután leírtam hogy telefonon és másik laptopon megy De hát mit vártam egy support se használható :|
Az öreg gépem egy I5 4690K R9 380 16GB ram.
Azért ezen mennie kellene....[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Nekem sajnos azóta se sikerült megjavítani... teljesen új böngészővel is akad a lejátszás, sőt, ha leállítom a lejátszást, és leteszem tálcára akkor is akad az egér... 2-3 másodpercenként egy másodpercre...
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Utóbbi pár napban azt vettem észre hogy akad a netflix... bármelyik sorozatot nézem 2-3 másodpercenként megakad... eléggé zavaró előtte nem csinálta.
Chrome-ot használok hozzá, és nem hiszem hogy bármit is számít, de nem free csomaggal vagyok.
Valakinek tipp hogy lehet erről leszoktatni a netflixet?
(Telefonon jó, úgyhogy nyilván a gépemmel/böngészővel van a baj)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest