Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
ennek a számnak a cimét valaki nem tudná megmondani?
kicsit halk,meg silány minőség,de hátha felismeri valaki -
skrabi
senior tag
miez? előre is köszi! fontos minél hamarabb!(holnapután d.e.!:S)
[link] -
Hardboy
tag
Sziasztok, újabb 2 gitárbetétes muzsika érdeklne, sajna a másodiknak az utolsó 2 másodpercét csiptem el...
Muzsika1:
http://www.4shared.com/file/62203754/2022b2e7/miez_risefm_6.htmlMuzsika2:
http://www.4shared.com/file/62203808/5fbf4db4/miez_risefm_5.htmlAz MP3mak külön letöltés nélkül is meghallgathatóak az oldalon...
Előre is köszi a segítséget... -
Attila75
tag
Sziasztok!
Azt a számnak keresem a címét/eladóját, amit mostanság játszanak a rádióban és kísérteties hasonlóság van a Nikkfurie - Thé à la Menthe számhoz.
Köszi a segítséget.....
-
Vicoo
senior tag
Hello!
LINK Mi a szám ami alatta megy? érdekes kérdés,tudom de ezt hallottam már máshol is.Konkrétan az MTV egyik promojának az alapja is,de nem tudom mi az előadó és a cím. -
MarioAna
senior tag
Hello!
Szalagavatós zenénk címét szeretném megtudni, a szám maga ez: Zene. Esetleg aki éri a nyelvét (sztem spanyol lehet, de én only english) az a refrént leírhatná, és akkor úgy ha rákeresnék google-ban, akkor hátha találnék valami infot!
Előre köszönöm -
menpee
aktív tag
ÁÁÁÁ, köszönöm minden kedves résztvevőnek! Depeche-t nem hallgatok, ezt a számukat is pl. egy Lacuna Coil feldolgozásban hallottam egyedül. A Linkin Park meg a favorit, de rá nem jöttem volna ezer év alatt sem. Egyébként a Wattsban hallottam, az olimpiai kiadásában.
A másik zenére meg Rob Zombie-t tippelek, azt már egy éve hajtom de eddig senkinek sem volt ismerős. -
Brent
aktív tag
Hi !
Nem tudja valaki, hogy mi annak a zenének a címe ami a Szahara c. film reklámja alatt megy most az rtl klubbon ?
Valószínű Clint Mansell lesz de még nem találtam meg, plz help !
-
eastsider
nagyúr
első a linkin park - faint(?) vagy legalábbis tuti, hogy LP
-
menpee
aktív tag
Sziasztok!
Feltöltöttem egy packot (700kB), 2 zenerészlet található benne. Mindkettő őrült ismerősen hangzik, biztosan hallottam már valahol, de nem tudom a címet és az előadót. Esetleg valakinek beugorhat... Előre is köszönöm!
http://rapidshare.com/files/143132676/zene.rar.html
menpee
-
Oliverda
félisten
Az új Chello reklám alatti zenének nem tudja valaki a címét?
-
mongi_
aktív tag
A zene videóklippjében egy xboxozással induló bevágás van, Haloznak azt hiszem, és egy rasta és a haverja játszanak. Ennyit tudok róla.
Aki ismeri a számot, az küldje el a címét, előadóval együtt.
Előre is köszi,
mongi_ -
dodie
tag
Sziasztok!
Olvasgattam az utolsó párszáz hozzászólást, de nem találtam meg a címet. Körülbelül olyan 3 hónapja láttam utoljára egy klippet a magyar MTV-n és elég sokszor bejátszották akkortájt. A klipben egy piros bőrkabátos, fekete sapkás faszi kezd el táncolni egy szórakozóhelyen, valami zenés klubban esetleg. Táncol egy fél percig, majd csatlakozik hozzá előbb 2 csaj, később még többen is, és a faszi háta mögött a lányok egy háromszög alakzatot vesznek fel. Egy az egyben lemásolják a stílusát és minden lépését a főszereplőnek. Később a férfi a wc-ben olvas magáról cikkeket több újságban a sikereiről.
Segítségeteket kérném, hogy mi lehet a szám címe.
Előre is köszi!!
-
rien
senior tag
Úgy legyen
mondom nem ismerem a számot
De akkor neked és nekem full Sonata Arctica Discography rendelés köszönet Bubu79-nek is (nem tudom linkelni az adatlapját, nem értem miért), ő rakta a Fool moont
azóta is figyelem milyen zenét hallgat Unforgiven III- on kívül eddig minden tetszett amit rakott
-
rien
senior tag
innen megvan, de nem ismerem sajnos, pedig nagyon jóóó
A Sonata Arctica-t juttatja eszembe, itt ph-n ismertem meg ezt a számot és nagyon-nagyon bejön, hasonló stílus, szerintem neked is tetszeni fog
Próbáltam keresni amúgy szövegre, de nem találom (igaz nem is sok mindent értek meg belőle
)
És up neked, én is akarom -
gizda
senior tag
akkor ezt szeretném tisztelettel már nagyon rég óta meg van de fogalmam sincs kik ezek csak jó lenne mp3-ban
előre is millió thanx -
ALI_G
veterán
hi
namost én tudom a dal címét és előadóját is, csak honnan lehetne beszerezni?
Ian Oliver/Eastenders - Vino Vino -
gizda
senior tag
megakarok mutatni nektek egy zenét már bedigiztem kaziról hová töltsem fel segítsetek
én csak a rapidshare-t ismerem -
rien
senior tag
válasz
Franklin #3661 üzenetére
Köszönöm
már meglett közben Billy Martin a Good Charlotte-ból
Kloden: ááá pedig szoktam hallgatni, nézni is
jó szám, jó klipp
amúgy épp UB 40-t hallgattamés a szöveg alapján ez ugrott be kapásból, videóajánlóban ott volt, e mondom fekete-fehér
mindegy a lényeg meglett
-
rien
senior tag
UB 40 - Can't help falling in love
hát erotikus a film, meg fekete fehér a klipp, remélem ez az -
Kloden
senior tag
Keresnék egy zenét, de az istennek nem jut eszembe, már megőrülök
pedig egy mindenki által ismert szerelmes szám, angol, férfi énekli, és a klipje ami nagyon jellegzetes: fekete fehér az egész klip, és egy nővel van (asszem talán a felesége is a valóságban...) és neki énekel, elég erotikus a klip.
Szövegéből csak annyi ugrik be ami a refrén is egyben: I...fallin love... stb. (talán What is fallin love...?)
Mindenki ismeri, és vagy 10 éves zene. -
rien
senior tag
Köszi
Meglett ámBilly Martin a Good Charlotte-ból
-
<NewL>
addikt
az enyémből semmitse lehet kihozni?
-
legiaap
félisten
Keresek egy számot. Amit tudok, hogy:
Egy nő énekel benne nem túl változatos szöveget. Azt énekli, hogy
More and more and more....
Olyan 90 évekbeli zene lehet.
Valakinek ötlete esetleg? -
<NewL>
addikt
Nemrég hallottam a rádióban. egy pár szót el tudtam kapni belőle,nem annyira vágom az angolt.
a következő bla bla : your ná biling feel ..... answer ..a like it tro ..a want a be ...a like it throw
mondtom h nem vágom az angolt,de a szám cime jó lenne,nagyon!
vidám,dalamos kis track
szerintem nem valami új szám,de semmi sem biztos -
Bazsesz
őstag
Offtopikból másolva:
hali all!
mivel nagyhirtelen nem találtam olyan topikot, ahol tudnék egy szavakkal dúdolós kérdést feltenni, ezért kérdezem itt. szóval egy koncert alkalmával, illetve ismételten egy kis fesztivál előtti előmelegítés során jött egy szám. úgy szövegrészleg megvan, csak kéne nekem egy előadó, meg egy számcím. szal valami ilyesmi szövege lenne, hogy:
lérá lérá lérá lérá ájgó ájgó áj vé csikina pina ánnáné csikina pina né
ha valaki meg tudná nekem ezt fejteni, annak nagyon tudnék örülni
Előre is köszönöm!
w: Bazsi
plussz1: azt az infótkaptam, hogy valami boszorkányos filmben benne volt, és mikor ment ez a szám, akkor tapsoltak közben, vagy valami ilyesmi. Állítólag lehetséges, hogy valami paródiában volt.
-
qdak
addikt
-
rien
senior tag
Felismeri valaki ki ő?
Úgy rémlik mintha valami együttesben lett volna
-
hunnomax
újonc
kösziszépen ez az
-
qdak
addikt
válasz
hunnomax #3638 üzenetére
fat boy slim - birdoffly lenne a tippm
máshol a cim: Fatboy Slim - Bird Of Prey
a klipet életemben nem látma még csak szöveg alapján -
hunnomax
újonc
Hali én is keresek egy számot amit nagyon régen halottam valami ilyesmi van benne
börnöszréj ákimhájm ákimhájm egy faszi éneklete a klipp végén naplemente volt és egy kétfedeles géppel repült egy farm felett a csávó asszem
thx
előreis -
Daweee
őstag
Ebben 23-37 mp-ig lévő játék címe érdekelne.
Köszi előre is -
rien
senior tag
válasz
@rglaaf #3634 üzenetére
Barabás Lőrinc Eklektric - Famous
youtube első találata volt Lőrinc-re, szerintem ez lesz
-
@rglaaf
veterán
Hi segitséget kérnék!!
az MTV szokott menni ez a szám, az tudom hogy magyar mert az együttes nevében van Lörinc név is és két feket énekes egy férfi és egy nő van,van benne trombita is és a klipp végén a bakelit lemmezjátszó karját vissza teszik a helyére,tudom elég zagyva igy de remélem vki tud segiteni -
rien
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! volt pár éve egy zene, aminek a kippjáben New York utcáin egy nagy hajú biciklis futár gyerek az autok között cikázva énekelt. emlékszik még valaki erre?
-
Brian_RL
aktív tag
[link] A sikítozás meg ordibálás alatt szól egy zene. Valaki felismeri?
-
dnelb
veterán
thx
-
dnelb
veterán
[link]
Ennek a címe kellene ! Nem bírok rájönniKöszi
-
válasz
VladimirR #3618 üzenetére
Első videó első harmada: Daft Punk - Aerodynamic
Második videó: Prodigy - You'll Be Under My Wheels
-
MPowerPH
félisten
Erre valaki?
-
cola80
újonc
Hello!
Egy viszonylag új szám előadójára és a dal címére lennék kíváncsi. Ez egy rockos hangzású dal, egy csaj énekli és a refrénben 4szer 5ször elsuttogja hogy crash crash....
Előre is thx!! -
kanmajom
tag
heló!
az melyik nóta volt mikor a klippben egy fickó vörös(?) áramvonalas szerkóban száguldott lefele a hóborította hegyoldalról sível? 90 es évek első fele-közepe. the great m... mittoménmicsoda volt a címe. -
rien
senior tag
-
G@ben
addikt
90-es évekbeli szám, nő énekli: Ride in the night vagy valami hasonló. Tuti megvan a zenéim között, de sem a ride-ra sem a night-ra nem ad értékelhető találatot.
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a zenének a címe ami a T mobil domino reklámja alatt megy?
-
válasz
(Kolombusz) #3607 üzenetére
Ha eszedbe jutott, akor talán valami régi szám, ezért a 90-esekből Ice Mc-t tudnám említeni, neki(k) voltak ilyen beszólásai(k).
Ice MC - Think About The Way
Ice MC & Alexia - It's A Rainy Day -
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz) #3607 üzenetére
IC MC - Think about the way
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, eszembe jutott egy szám: bomdigidigibomdigibom, ezt énekli benne a faszi.
Mi a címe? -
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Hallottam egy rohadt jó számot, csak nem tudtam megjegyezni a szövegét. Hülyén fog hangzani, de leírom amire emléxek belőle, hátha valaki ráismer.
Úgy kezdődik, hogy Everybody... A végén meg Don't need any more, ez 2* ismétlődik.
E kettő között meg csak ez van: nanananannana...Ez is ismétlődik párszor.
Egy csaj énekli. Ennyi amit megjegyeztem az egészből, sajnos kicsit ittas voltam.
Várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest