Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsa Boy
aktív tag
ÜDV mindenki!
Beugrott egy zene dallama pár szöveg foszlány (inkább csak pár szó). És kezdek már agyf***t kapni de nem tudok ráakadni sehogysenem.
A lényeg a klipjére emléxem: animációs klip, elnagyolt lekerekített sárgás/barnás behatású az egész világ. Két szereplő van benne, egy bazi nagy fejű emberke meg egy kicsi egér szerű társa. Betelefonálnak a rádióba és bejátsszák az általuk készített muzsikát. Kapnak szerződést, nagy siker lesz az egész és az űrből is érkeznek idegenek. De csak a kicsi tud velük menni mert az fér be az űrhajóba. Ennyiben ki is merül amit tudok a muzsikáról.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
csasaKKP
senior tag
válasz
enginev3.0 #14098 üzenetére
Köszi a segítséget, sajnos már összekeveredett bennem minden, akkoriban pedig nagyon sokat hallgattam zenét/néztem a német VIVA-t.
Aztán később nem érdekelt, mert kb. az MTV szintjére csökkentAz 1:05 másodpercben lévő kutya ugrott csak be. Egyébként ami régebben tetszettek zenék, ma már nem jönnek be, ahogy ez sem sajna. Öregszem. -
enginev3.0
félisten
válasz
csasaKKP #14096 üzenetére
Nem valami generation volt a címe? Német rap és talán rockos feeling
Valami teremben énekeltek, fiúk, és jöttek elő ilyen kis robotok, a végén meg talán egy nagy robotkutya volt a klippbenNekem valami ilyesmi rémlik ami 2007 körüli német rap zene
És tuti hogy vagy az előadó vagy a zenecíme gerenation generacion vagy valami hasonló voltVagy rossz irányba gondolkodom? -
csasaKKP
senior tag
válasz
csasaKKP #14096 üzenetére
Nem aktuális, összekevertem egy másik klippel.
Ezt kerestem: Peter Fox: Swarz zu blau
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! 2007-2008-ból egy német rappet keressek, melyet a német VIVA-n hallottam akkor sokszor. Sajnos se a címe, se az előadó, de még a szövegből sem maradt meg semmi, de most intenzíven keresem. A klipjére viszont valamelyest emlékszem, egy rajzfilmszerű klipp volt talán az alvilágban játszódik (nem biztos) és egy fehér kutya volt benne (de a francba, az a fehér kutya az Ich + Ich - Du erinnerst mich an Liebe-ből is bennem maradhatott.
)
Szerk.: Áhh, ebből nem tudtok ti sem semmit, mindegy.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
A The watch/Kertvárosi kommandó c. filmben ~10 perc körül (mikor a Ben Stiller azonosítja a holttestet, és utána megy a kocsijával) elhangzik egy "The sound of silence" feldolgozás(?). Nem tudjátok, hogy pontosan melyik verzió, ki az előadó?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
leikomessi #14091 üzenetére
Időközben megtaláltam
Ice-T - Warning -
Dyrtyho
őstag
Nem tudom a szám címét, de tegnap este az egyik rap koncert utáni after partyn hallotam egy olyan számot, ami kifejezetten Ice T nóta, és az elején hosszasan mondja, majd a szám kezdete előtt elkezdi, hogy "Motha f*cking dick"
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Chamea2
tag
válasz
janos1988 #14081 üzenetére
Köszönöm, megnéztem, nem passzol sajnos. Az a baj, hogy vokálból nagyon nehéz megállapítani, ez az oldal meg lényegében üres, ahogy látom. Lehet, hogy másnak beugrana, csak épp nem igen foglalkozik vele senki sem, mert mindenkinek meg van a saját gondja. Azért köszönöm, hogy próbált segíteni.
Üdv
-
brd
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14087 üzenetére
Köszi, akkor kevertem valamivel.
-
enginev3.0
félisten
Wings of love at the end
Will give us shelter again
We're gonna hide under
When our protest is overWith our answers unsaid
We will walk hand in hand
We won't talk, we won't cry
We'll be just sharing what's left of usNincs itt "It's "alright"
-
brd
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, ez milyen szám része? A refrénben van olyan, hogy It's "alright". Sajnos többre nem emlékszem, úgy nekem is menne.
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Ami itt szól, annak tudja valaki a címét?
-
janos1988
addikt
-
Chamea2
tag
Rendben, köszönöm.
Választék persze bőven akad: Madonna, David Guetta, Pet Shop Boys, Rednex, Roxette, shapeshifters, Sophie Ellis Bextor, stb.
Tuti, hogy a válasz itt van az orrom előtt.
Üdv Chamea2
Jah, még mielőtt el nem felejtem, amit megtaláltam. Emese113 => Link2 => ?????????? az előadó és a dal címe pedig: ?????????????Jó, szerintem ezt is hagyjuk, cirill betűk nem támogatottak itt.
-
olahjojo1990
csendes tag
-
válasz
Chamea2 #14067 üzenetére
Ismerem, de most nem fog eszembe jutni. Megtennéd, hogy feltöltöd egy normális tárhelyre (zippyshare, 2shared, 4shared), ahonnan le is lehet tölteni? Kicsit megpróbálok rajta normalizálni, hogy a többiek is jobban hallhassák.
Nő énekli, mostani zene (2010-2012), egyelőre ennyi.
-
janos1988
addikt
válasz
Chamea2 #14070 üzenetére
El tudod fütyülni vagy dúdolni? Mert ebből a hangfájból nem sokra megyünk. Max. ha valaki leszedi róla a zajt.
-
Chamea2
tag
válasz
pakfong #14068 üzenetére
Gondoltam rögtön, hogy ez lesz az első hsz. az enyém után.
Nő énekel.
Ki írt koncertről? Rádió és szomszéd.
Ha tudnám, hogy melyik zenéhez tartozik meg mi a műfaja, akkor én is meg tudtam volna keresni, nem nőtt volna itt még 1 hsz.
Ufo banda koncertezik. Jáhújj jujj!
Úgy látom, hogy humoristákból itt nincs hiány.
-
Chamea2
tag
Sziasztok!
Most látom, hogy igencsak megy itt pár embernek a dalkeresés. Szomszédunkban játszották ezt a dalt(sajnos ő sem emlékszik, talán rádióból ment):
LINKValaki tud írni nekem pár lényeges adatot a dalról(előadó/dalcím, műfaj, stb.)? Bocsi a minőségért, a mobilt kezelni nem nagyon tudom, hogy normális minőségbe vegye fel, köszi!
-
freaghill
őstag
-
siebener
aktív tag
Esetleg valaki erre? Fontos lenne, és nem találok sehol semmi infót.
Köszönöm. -
Nova96
őstag
Én két számot keresek egyik paranormal activity a negyedik részében volt egy zene amikor az közepe felé táncoltak a kinect előtt a két testvér meg a pasija a csajnak.
A másik egy magyar szám és csak a refrén maradt meg egy női hang és azt énekli ra-ra-ra-ra.
Hát elég nehezek, de hátha.
-
bubi92
őstag
hello
megint barátnőm keres egy zenét a leírás a következő:
egy ember kinézetű robotnő a főszereplő a klipben és gyilkol. lassú zene és régi. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
leikomessi #14054 üzenetére
Köszi szépen
-
leikomessi
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14047 üzenetére
Samim - Heater
Parancsolj, ez a címe!
-
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #14046 üzenetére
Megtaláltam: Andrea Roma - Pi Pi Pi (Chris Lawyer Remix)
-
janos1988
addikt
válasz
Azért az a csávó is kiharapná a sarokból a pókot, akit pont a 10. mp-től mutatnak 1 mp-re.
-
Eflek
tag
válasz
Miért nézel Balázs Showt?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
TomWexX
addikt
Melyik a következő szám? A Chris Llawyer - Do the lawyer-ben van hasonló hangeffekt, de az sem konkrétan ez a szám...
-
L4rs
tag
-
TomWexX
addikt
Üdv!
Ennek a számnak keresem a címét!
Köszi előre is! -
-
L4rs
tag
válasz
Tothgera30 #14039 üzenetére
-
Transporter 3/Szállító 3-ban melyik ez a szám? Ismerem, és halottam többször is régebben, csak a címét nem tudom.
-
janos1988
addikt
Mi annak a Svetlana-s zenének a címe amit mostanság adnak a rádiók?
-
sixpack89
tag
megtaláltam azért csak amit kerestem.
[link] -
válasz
Tompo92 #14031 üzenetére
Egy különleges keverék a 25 Ta Life-ból és a Wake Up Everybody-ból. A mixelést valószínűleg a filmhez készítették, ahogy a Wake Up Everybody ezen verzióját is. Előadó: Robby Pardlo
Az eredeti: Harold Melvin & the Blue Notes - Wake Up Everybody
Sok feldolgozása van, például: John Legend & The Roots - Wake Up EverybodyKülön megszerezni nem lehet, youtube-on hallgathatod a kivágott részletet.
-
sixpack89
tag
üdv! nem tudja valaki véletlen mi a címe amit keresek zenét?
A Halloween filmekben szoktam hallani,de track listán nem találtam,nő énekli vékonyabb hangon,így kezdődik:
Pam pam pam szöveg...... pam pam pam -
freaghill
őstag
válasz
Tompo92 #14031 üzenetére
Csak, hogy én is segítsek már
Ez, de mégse ez. -
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
00:53:00-tól mi a zene címe? sehol nem találtam meg.
A film soundtrack jében sem.
Választ köszi előre is -
siebener
aktív tag
Sziasztok.
Tudom, nehéz kérdés, de keresek egy számot.
Összefoglalva: élő fellépés, Amy Winehouse egy férfival, és azt "énekelgetik" benne, hogy "ájjájjájj".
Tudom, kevés, mint térdkalácsban a mazsola, de esetleg tudja valaki a szám címét? -
leikomessi
aktív tag
Autóban hallgattam a rádióban.
11:30-tól ezek a számok szóltak a ClassFM honlapja szerint:Van Halen - Jump
Wolf Kati - Lángolj
Beloved - Sweet Harmony
Lloyd - Dedication To My Ex
SP - MaradnékEzután meg a híradó volt délben. Utána már a Madonna - Girl Gone Wild c. száma volt, azt már jól írta biztos.
De a híradó előtti, általam leírt listában nem szerepel az a szám amit hallottam. Még csak nem is hasonlít rá egyik sem.
Tehát volt egy szám ebben a fél órában, ami nincs itt felsorolva. Azt szeretném megtudni, hogy mi
-
qdak
addikt
válasz
leikomessi #14027 üzenetére
itt az szolt, ha szukitened, le7 tok segiteni.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Class FM lejátszási listáját nem lehet valahogy visszanézni?
Ma fél 12 és dél között hallottam egy számot, neten próbáltam rákeresni, de a hivatalos honlapon nem azokat a számok címeit dobta ki amik szóltak..Köszi előre is a segítséget.
-
sixpack89
tag
kösz kösz
-
enginev3.0
félisten
-
sixpack89
tag
üdv! nem tudja véletlen valaki hol lehet ezt letölteni mp3-ban?
vagy hogy egyáltalán ennek ez lehet az igazi címe? mert sok videó csak elvan nevezve,és úgy töltik fel,de nem mindig az a címe a számoknak.
[link] -
Toxicano
tag
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
kérdésem az lenne, hogy ez [Family_Guy_-_Peter_The_Kid] valami feldolgozás és van eredetije, és ha igen mi az, vagy csak egy betétdal?
Köszi! -
Ebben a számban nagyon ismerős a vokál (pontosabban van egy másik zene, amiben hasonló hangon énekel egy fickó, csak egy picit magasabban).
1:12-nél (i don't need to explain), ahogy az "explain"-t énekli, az az általam keresett számban is elhangzik.
'98 és '06 közé tenném, ugyanígy house, disco.
-
Loretto
veterán
válasz
enginev3.0 #14018 üzenetére
Helo!
Jajj de nagyon köszönöm!
-
enginev3.0
félisten
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
A Projekt X című filmből kellene egy dal - OST-ben nem leltem rá - amikor a buli után megérkeznek a suliba, mennek végig a folyosón, és gratulálnak nekik.
Köszi!
-
nanorambo
őstag
válasz
nanorambo #14014 üzenetére
Nah megvan:
[22-20s - Devil in Me] -
nanorambo
őstag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy mi a címe a trailer alatti zenének?
Már mindenhol utána néztem, de nem találom.
-
qdak
addikt
Ellie Goulding - Your Song
asszem ez e -
b4sxe
aktív tag
Sziasztok !
Mi ez a zene??? -
Eflek
tag
válasz
enginev3.0 #14009 üzenetére
Tudom, de marha jó zene
-
Eflek
tag
válasz
enginev3.0 #14007 üzenetére
Ezer kösz!!!
-
enginev3.0
félisten
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a számnak a címe amelyet 8:06-től lehet hallani a videóban ?
-
freaghill
őstag
-
EczkE
veterán
válasz
- = Zk = - #14002 üzenetére
Csoo!
-
EczkE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest