- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használt VGA / videókártya ajánló
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Sziasztok ennek mi a címe? Fragmás az alap...
-
CYBERIA
őstag
Hi
Ennek a címét keresem! -
DreXy
csendes tag
Sziasztok!!!
Valaki léccike segítsen már!!!
Az azthiszem 1996-os Rómeó és Júliának kéne a zenéje
De annyit tok csak h 1 csaj énekli és aszem Love Me Love Me a refrén!
-
zs.tom
tag
Hello
Valaki legyenszíves küldjön egy linket,hogy hol tudom letölteni a Snoop Dogg - Sexual Seduction (funky mix)-et!
Előre is köszönöm! -
stop
aktív tag
sziasztok
a viasat3-on a 'nyújorki' helyszínelők,
bevezető vagy reklámzenéjének keresem a címét előadóját.köszi
-
60wattosNeon
csendes tag
helló belló
van egy olyan zene van a rádióban hallottam, hogy valami elektromos zene és ilyen robot hang énekel és vmi olyasmit lehet érteni (legalábbis én) hogy "megigérem h jó leszek abszolút de jó leszek" de nem magyar zene. na most ha ezt ha valaki meg tuggya fejteni, hogy meik ez, akkor köszönöm szépen. -
hm
aktív tag
válasz
Agostino #2783 üzenetére
Peter, Bjorn & John - Young Folks
Ezen fütyülnek, és sláger volt még nem is oly rég. Hátha ez az egyik.
-
qdak
addikt
válasz
Agostino #2783 üzenetére
fütyülős : John The Whistler - I'm In Love
(MOD) ha ehez hasonlo akor a másik : John The Whistler - Tell Me
-
Agostino
addikt
Üdv.
Három számnak érdeklene a címe.
Az első kettőben fülyültek, de míg az egyikben a refrén volt a fütty, úgy a másikban az egész zenei alap szinte arra épült. Az elsőt a Pefrádióban hallottam tegnap reggel fél kilenc felé, a másik meg mintha egy magyar együttes lenne, még meg is lepődtem, hogy ezek ilyen jó zenét játszanak.
A harmadik szám a Nokia PressPlay reklámjában volt, amikor a középkoru ipse lemegy a boltba talán, megfogja a szöszi lány vállát - na ott ami megy. Azt váltja rögtön a Born to be wild ikszedik feldolgozása.
-
morzsika
tag
Nem sok reményt fűzök hozzá, de próbákozom:
A videón hallható zene címét valaki esetleg?
Nagy szükségem lenne rá..
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a zenének a címe,ami T-Mobil Echo reklám alatt megy.Valahogy így kezdődik a reklám "kartonból bútort?"
-
ez_meg_emaz
őstag
Na ezt jo lenne ha vki megfejtené....
Látta vki a War-t (rouge nevü bérgyilkosrol szol) ? Na amikor elkezdödik a credits(a végén) akkor van egy szám ami ien akadozosan kezdödik el. A credits végén irja is elvileg hogy a "do you ever" cimü számbol vettek sample-t és a producere dr.dre de mivel nincs meg konkrétan az elöado, számcim ezért nem találom sehol. A filmzene lemezen nincs rajta.
Ja és ha tudná vki az a szám is érdekelne ami azon a szorakozohelyen megy a film elején. Nekem 10min:40sec-nél van az a rész. Ha vki legalább a cimét megadná egyiknek sokat segitene. -
skrabi
senior tag
hogy kell írni h béli cuki?
-
G@ben
addikt
A Viasat3-on reklámozzák a szombat esti A negyedik fázis című filmet. A bemutatója alatt lévő zene címe érdekelne!
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Keresek egy számot, amiben ping-pong szerű effekt van (nem Enrique Iglesias nótája), és olyasmit énekelnek, hogy "Jumpin..." vagy "Girl Can't help it..."
Melyik lehet ez a nóta?
Köszi.
-
animatrix11
őstag
és kéne nekem valami zene valami olimpiai, van most a Beijinginek valami hivatalos zenéje? vagy mi ami tipikusan az olimpiára vonatkozik?
-
animatrix11
őstag
thx
de ez volt amire sokszor bevonult? mert mintha a csakón ellen más lett volnajah meg van egy több előadóval is melyik az igazi
Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna.mp3
14-edvin_marton_-_carmina_burana-adr.mp3
The Doors - Carmina burana-introduction.mp3jön hozzánk jövőhéten fellépni és nem akarok beégni hogy rossz zenét játszom be
-
Brent
aktív tag
Hy !
Van egy új Koralos reklám amiben egy szőke cica táncol ! Azalatt megy egy szám , nem tudja valaki a címét ? (A csajszi lakcíme is jöhet ha tudja valaki
)
-
R
senior tag
válasz
animatrix11 #2765 üzenetére
Carmina Burana
-
animatrix11
őstag
üdv
mi volt a kovács koko istván bevonuló zenéje?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
legiaap #2763 üzenetére
A filmet nem láttam, de itt meg tudsz hallgatni minden trackből 30mp-t.
(1 kivételével) -
hm
aktív tag
Hali,
egy olyan dalt keresek, ami fenn volt a youtube-on is, mert anno onnan néztem, de se az előadó, se a szám címe nem rémlik. Ami biztos, hogy egy rapper énekelt benne, és segítségül egy nagyon szép vokalista támogatta. A klip arról szól, hogy találnak egy "hangot" radarokkal a holdon, és rögtön besietnek helikopterrel a NASA-ba, ahol képet is kapnak az ismeretlen nyelvről, hangról, kultúráról, szóval NŐ-ről, aki énekel. Az a baj, hogy a nő is híres, a maga műfajában, de nem jut eszembe a neve. Van egy visszatérő mondat amit a rapper mond: "Who is the man" vagy valami ilyesmi.
MOD: Ja, van vagy 10 éves a klip, ha nem 15, de tán a 15 év az reálisabb.
-
rien
senior tag
alap és legjobb szerintem: Beatles - Birthday
de van nekik a klasszikus Happy birthday is
meg szerintem youtube bithday-re hoz még egy párat -
szjoci
őstag
sziasztok!
segítsetek, pls... szülinapi dalokat (legalább 10-15-öt) keresek bármilyen zenei kategóriában és bármilyen nyelven, akinek eszébe ötlik valami kérem ossza meg velem. előre is köszi
-
legiaap
félisten
Aki látta az Ali című filmet Will Smith főszereplésével attól kérdem, hogy:
Ami akkor volt zene, mikor kiütőtte a gyereket a film végén, annak mi a címe és előadója, vagy honnan tudnám letölteni (akár az egész film soundrack-ja jöhet)? -
Amoroso
aktív tag
Sajna részlet nincs.
Angolul énekelnek benne, régi, lassú, a zenéjére van valami hazai csoda is.
Valami ilyesmit énekelnek benne:
And enought is never enought ................................Over and over again.............. -
rien
senior tag
-
legiaap
félisten
Kiváncsi lennék a klipp alatt szóló dal címére és előadójára. Ha jól tudom a Cars című filmben is benne volt.
[link] -
Bull Boss
őstag
Az 1:30 tól kezdődő szám cimét tudja valaki?
-
fero02
nagyúr
-
Pötyi
őstag
Ma hallottam egy számot, amiben mintha spanyolul énekeltek volna és a közönség örjöngött rá és többször is felváltva énekelt az előadóval a tömeg. Mintha valamilyen "...boys" lettek volna, de nem hallottam tisztán az előadó nevét...
-
pok.tom
aktív tag
-
t1
veterán
Hali!
Megköszönöm ha valaki megmondaná [link]zenének a címét
-
divot
veterán
Jó pár évvel ezelőtti muzsika: a fickó anyaszült meztelenül ücsörög vagy ötven szintén anyaszült mezítelen modell között, és így énekli végig a kellemes, szintis nótát.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Valaki mondja már meg mi annak az új house számnak a cime ami minden hülyegyerek kocsijából bömböl. Ilyen csokidarabot gyárt le egy gép a klipp elején és ilyen mesezserű
-
qdak
addikt
Dj Vertigo - Oxygene (Best)
ez gyors volt -
wombation
tag
A Scooter feldolgozta a Die Hard filmzenét...
Nem tudja vki a címét? -
gabx76
senior tag
Megvan!
Az eredeti Tom Cochrane-é, ahogy mind3-an írtuk, de amit én kerestem:
Supernatural - Life is a HighwaySZVSZ ez az egyik legjobb feldolgozás.
THX mindkettőtöknek! -
Rascal Flatts
Tom Cochrane
Chris Ledoux
Kidz Bop Kids
Sesame Street Gangsters
Sarah Mather
The Hit Factory
David St. Romain
Knights Bridge
Freewind - szerintem ez lesz az
CounterpointiTunes-on bele lehet hallgatni. Ezeket az előadókat találtam, akik előadják a Life Is A Highway számot.
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy fordított kérdésem:
A Cars című rajzeposzban elhangzik a "Life is a Highway" c. szám.
Az érdekelne, hogy ki az előadója az eredeti számnak?
(tehát nem a cars-osnak - Rascal Flatts)Szerk: nem is a TOM COCHRANE féle verzióra gondolok...
-
Snitsky
csendes tag
0:55-kor indul benne 1 szám, azt nem ismeri valaki?
[link] -
*MaxX*
csendes tag
Hali all.
Egy zene címére lennék kíváncsi
Ezen az oldalon az első videóban hallható a zene.
Előre is THX -
Makaveli
senior tag
Szállító 1-ben mikor odaviszi a csajt (kínai) ahhoz a gazdag csávóhoz. Milyen zene megy alatta, míg megy fel a lépcsőn a gazdag csávó?
Csak ez van benne: My shoes, my coat, my mother, my father... my stb...
-
bmx powa
tag
helló mindenki! adott egy videóklip, amiben egy csávó kint dobol a hidegben az utcán/egy parkban. és közben kifárad, eltör pár ütőt. és kurv@jó. nos, összesen ennyit tudok róla. a válaszokat előre is köszönöm
-
ttower
aktív tag
válasz
(Bundás) #2699 üzenetére
Lollipop Lust Kill - Cant Get Away
megint nem léptem a frissekhez -
skrabi
senior tag
mi a címe a klip alatt hallható zenének? [link]
előre is kössz!
-
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
Felismeri valaki a számot? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest