Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali.
kerem egészben ezt a számot. mikor már megjelent kb akkor elkezdte nyomni a petőfi épp az előbb szolt a rádióban is. Nobody To Love (Kanye West feldolgozás) így kezdődik de a petőfin teljes szám volt. de én eddig csak olyat találtam ami 37mp-ig van. létezik ebből teljes vagy a petőfi mixelte be?
-
MMIX
addikt
válasz
makoss #18098 üzenetére
a film zenéi, ha nem ezt keresnéd:
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy mi a A WikiLeaks-botrány című filmben a kb 57-dik 59-edik percnél beadott zeneszám címe?
Köszönöm! -
Bicskás
senior tag
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
18:00-tol megszolalo dallam melyik szambol van? Probaltam Shazammal kideriteni de tul rovid ahhoz.
A segitseget elore is koszonom!
-
Pocee
senior tag
Hali,napokban hallottam valamelyik rádión egy zenét ami tuti hogy nincs öregebb 1-3 hónapnál,viszont mintha egy régi együttes zenéjének a dallama,alapja lenne alatta,mintha AHA lenne az a régi előadó akinek felhasználták valamelyik alapját...
van ötlete valakinek?
-
MMIX
addikt
válasz
Rico45 #18089 üzenetére
Próbáltam (mint mindenkiét az elmúlt pár hónapban), de semmi szövege, se képe nincs, anélkül csak akkor tudnék segíteni, ha konkrétan ismerném a zenét.
Édith Piaf-nak (#18077) is mákja volt, mert én csak akkor ismertem volna fel, ha megszólal a művésznő. Túl rövid volt a részlet, olyan volt mint egy "bécsi keringő" vagy opera részlet.
Tunatic-kal próbáltam (összefoglalóban van ajánlva), több téves találatot adott a zenédre. Pár ismertebb zenét felismertettem vele, de inkább eddig csak haszontalan zenefelismerő volt.
-
friedhelm
újonc
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18085 üzenetére
Bajban vagyok. (Újonc)
Ezt a fájlt a picosong produkálta. Adatokat nem ismert fel.
VLC-vel le tudom játszani.
Talán van valami ötlet még? -
friedhelm
újonc
24acb4f38ad78f453909e282847a66e3.mp3
Ki ismeri fel ezt a dalt és elöadót?
-
MMIX
addikt
válasz
industrial #18080 üzenetére
-
Rico45
őstag
Valaki erre? [link]
-
industrial
tag
A 0.53 nál kezdődő szám címét szeretném megtudni. Shazam kommentek olvasása nem segített.
-
Rico45
őstag
Ennek a zenének a címét tudja valaki?
Sajnos shazamon ez most kifogott.Előre is köszönöm!
-
Skizz
addikt
Esetleg ebben a videóban 0.07-től, amikor dőlnek a tornyok?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
friedhelm
újonc
Halló kedves zenebarátok!
Fel tudná valaki ismerni ezt a dalt.
Előre is köszönöm.Úgy látom, nem tudtam a fájlt feltölteni. Bocsi.
-
Nakivagyok
tag
-
Dyrtyho
őstag
Már jópár hete hallom a Fox csatornán a The Walking Dead 6. évadának promo zenéjét, de sehol se találom, még a Shazam se hozott rá ki eredményt. Maga a szám úgy kezdődik, hogy Looking a Mirror, és a vége pedig take my away, ha jól emlékszem. Ha esetleg valakinek lenne rá valami tippje, akkor iszonyat hálás lennék érte
-
MMIX
addikt
válasz
Ed Parker #18063 üzenetére
Azt írta a szerző október 20-án (facebook), hogy a jövő héten lesz a Time To Love.
Úgyhogy stimmelhet az UPC YouTube beírása.
monkeyneckofficialMonkeyneck feat. CallMeUnique - Time to love
-
Ed Parker
nagyúr
Sziasztok,
A UPC mobil zenéjét nem tudja valaki ki csinálja?
Se a Shazam se a soundhound nem ismeri fel.
Ami mostanában megy a tv-ben -
e31
csendes tag
válasz
szami777 #18061 üzenetére
Sajnos nem őket keresem,de nagyon szépen köszi,hogy tettél az ügy érdekében!!
Az első klip témájában hasonlít,de talán amit keresek abban valami kerékpár is van,és lehet,hogy a hegedűs alak az út szélén a halál maga akar lenni?Nem emlékszem és régen volt.
De mégegyszer köszi a segítséget!! -
szami777
addikt
2 számot ismerek, amiben van autóbaleset
Coldplay - Scientist
Manchester Orchestra - Simple MathBegugliztam neked, itt egy cikk, ami felsorolja a legemlékezetsebb autóbalesetről szoló zenéket
Hátha ezek között van.
[link]Bár most olvasom, hogy a cikk 10 éves, szóval sztornó.
-
e31
csendes tag
Sziasztok! Kb 8-10 évvel ezelőtti lehet a klipp,amit keresek,és sajnos nem is sok minden rémlik belőle:autóbaleset,lassítva mutatják,ahogy többször fordul át az autó közben.Talán valami kerékpáros is rémlik,de ez nem biztos(őt ütötték el??).Közben valami női alak hegedül,az út szélén. Csak ennyi.És ez sem biztos,hogy pont így volt.Minden segítséget előre is köszi!
-
goodboy007
senior tag
Próbáltam beírni a szövegét Google-be "I got straight fired up into the thunder", de így nem találok semmit.
Köszi! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
MMIX
addikt
válasz
t.kristof #18048 üzenetére
Bricklake / Herr Spiegel / Petro " Just Do It "
Bricklake facebook
szeptember 16 -
MMIX
addikt
válasz
t.kristof #18053 üzenetére
Én sem találom, de a rádió állomás (hallani vélem a nevét a wav végén) oldalán működik az adásban lévő számok címének kiírása. Ha esetleg újból elcsípnéd adásban, akkor nézz rá az oldalukra, a lap tetején írják piros betűkkel.
Ha, nem írja meg addig senki a jó választ.
-
t.kristof
senior tag
Neeem sajnos nem ez, nekem is ezt dobta ki a Google dalszövegre keresve. Lehet hogy magyar előadó mert azokat nem mindig ismeri fel a shazam ha még új a zene. (pl. Newik -Tonight c. Számával is igy jártam.) Szerintem ez nem régi zene, max 1 éves lehet, és a Klingande - Riva c. Számhoz hasonlit kicsit. Ha újra hallom a rádióban meg próbálom dalszöveg alapján be azonosítani.
-
MMIX
addikt
D-D-Don't Don't Stop the Beat, album
04 chicks and dicks trackban, ami szól (0:30) az a harmonika, az szólt a rádióban is?
Esetleg ez?
Oh Wonder - Lose It (bár ez inkább duett) -
MMIX
addikt
válasz
t.kristof #18048 üzenetére
Ez túl könnyű lenne, de talán nem mindenkinek közismert zene. Bár a kereső azonnal ezt dobja.
Junior Senior - Move Your Feet (az harmonika, amikor a "move your feet a szöveg?)Az albumon amin szerepel van harmonika, de, hogy hol azt nem tudom.
D-D-Don't Don't Stop the Beat, album
Personnel
Patrik Bartosch – organ
Ditte Bringøe – vocals
Morten Bue – mastering
Delta Lab Strings – strings
Eggstone – engineer, mixing
Henry Hall – harmonica
Neja Hertzum – background vocals
Signe Marie Jacobsen – background vocals
Lulu Jensen – background vocals
Helena Josefsson – vocals
Mette Juel – background vocals
Anna Køster – background vocals
Allan Lauridsen – drums
Jeppe "Senior" Laursen – handclapping
Filip Den Etniske Hendrix Nikolîc – bass
Jesper Reginal – engineer, editing, mixing
Per Sunding – engineer, mixing
Fabian Svensson – photography
Thomas Troelsen – bass, drums, keyboards, vocals, background vocals, producer, engineer, mixing, guest appearance
Lars I Lommen Vognstrup – vocals, background vocals
Sara Wölck – background vocals
Yebo – synthesizerforrás: wikipedia
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a feladvánnyal állnék elétek.
zeneszöveg túl általános, shazam nekem nem ismerte fel, hátha ti ügyesebbek vagytok.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Az előbb hallottam a rádióban egy zenét, de nem tudom a címét és se a shazam illetve a track id nem ismerte fel. A refrénje az hogy move your feet, egy férfi énekli és szájharmonika is hallható a zenében. Remélem valaki tud segíteni mert idegesít hogy nem tudom a címét. Előre is köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
Agostino #18044 üzenetére
A magyar forgalmazó:
InterCom Zrt.
Lehet, hogy tudják, hogy lesz-e filmzene CD, vagy valami. Elérhetőség -
MMIX
addikt
válasz
tranceplanet #18041 üzenetére
Yellow Claw & Cesqeaux - Legends Ft. Kalibwoy [Legends EP] 1:07
Itt meg az egész videó zenéi kigyűjtve időrendben: www.1001tracklists.com [link]
-
MMIX
addikt
válasz
tranceplanet #18041 üzenetére
A 7:13-tól kezdődő részt találtam meg: Skrillex - All Is Fair in Love and Brostep with Ragga Twins (Official Video)
Talán a 6. perc is Ragga Twins, de ez csak tipp, mert nem értek egy szót se, annyira torz a hang. -
tranceplanet
addikt
-
Agostino
addikt
sziasztok
a lego kaland minden szupi szuper száma elérhető már valahol teljes terjedelmében?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #18037 üzenetére
Fél nappal később beugrott: [link]
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
1-2 éve volt előttem egy video klip amiben egy szőke magyar vékony csaj kék fürdőruhaszerűségben valami disco slágert énekelt angolul meg tekergett rá. A fő hejszín egy kamion rakodótere volt, a klip végére meg kivonultak valami partra. Sajnos sem cím sem előadó nem jut eszembe, de hátha valaki így ráismer.
Annyiban még biztos vagyok, hogy magyar videós csapat forgatta a klipet, mert anno werk is volt róla.
Ha valaki tud segíteni...
-
MMIX
addikt
válasz
BlackDevil #18033 üzenetére
YouTube zenék nem jók?
pl: 3 HOURS Relaxation Music With Ocean Waves. Sleep Study Relax Spa Meditation"music for meditation" sea ocean forest river
us.audionetwork.com Browse By mood/emotion a kép bal oldalán.
Lejátszáshoz kell a FlashPlayer. -
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Ismerősömnek kellene meditációs zene vagy nem is tudom mi
Azt mondta olyan pl amiben ugye nincs szöveg, tenger zúgása meg ilyen hangok legyenek stb... Ami nyugtat. Van ilyen album vagy valami?
Előre is -
művésznő4
senior tag
-
szami777
addikt
válasz
Terminator17 #18028 üzenetére
Ez lesz az: [link]
-
Terminator17
senior tag
Üdv
Szeretnék egy zenét megtalálni, a videó klippjében 2 pali van akik biciglivel feszítenek és az egyik fehér cowboy cuccban van és kopasz. Régi zenéről van szó 2000 eleje lehet. Előre ios köszönöm segítségeteket.
Még kiegészíteném annyival hogy a refrénbe ilyen fügyülés, fütyörészés van -
-
MMIX
addikt
-
Kerri
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Egy dalt keresek, amely inkább lassú, a reflén I'm over you és szól a harang.
Köszi előre is! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18020 üzenetére
Köszönöm!
-
Terminator17
senior tag
Üdv
Szeretnék egy zenét megtalálni, a videó klippjében 2 pali van akik biciglivel feszítenek és az egyik fehér cowboy cuccban van és kopasz. Régi zenéről van szó 2000 eleje lehet. Előre ios köszönöm segítségeteket. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18016 üzenetére
A legelején ez van: Frostie - Pump Dat Pussy
A közepe fele ami kezdődik: Blu Cantrell feat Sean Paul Breathe valami gyorsított változatban (ez az alap zene alatta) -
MMIX
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #18016 üzenetére
Nem tudom, de szerintem ez a részlet "lose control" innen van.
Missy Elliott feat. Ciara & Fat Man Scoop - Lose Control + On & On, mindjárt a zene elején. -
whited
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18010 üzenetére
Le a kalappal, koszonom
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Ki tudnátok segíteni egy előadó/számcímmel? Zenekeresők nem találják meg, illetve időnként másnak ismerik fel, mint ami valójában.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
Surda- #18011 üzenetére
Jason Derulo - "Cheyenne" (Official Music Video)
-
MMIX
addikt
-
Surda-
őstag
Egy fekete srác az énekes(táncol is ), körülötte lányok horrorfilmes hosszúhajú nőre maszkírozva táncikálnak.
Tök új klipp,úgy tudom. Ötlet? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
whited #18009 üzenetére
Parancsolj: Ummet Ozcan - Kensei (Original Mix)
Forrás: Zenelista lent megtalálható az egész adásról 2015.07.07. 21H
-
whited
addikt
Sziasztok
Kissé nehéz kérdéssel fordulnék hozzátok!
Egy fesztivál zenét keresek amiről annyi tudok, hogy:2015 07 07 este 21kor játszották a Music FM-en
A dalszövegben amit ki tudtam venni azok ezek:
Round 1, fight
Round 2, fight, és még a legelején mondja azt, hogy FIRENem, ez nem a MK zenéje
Remélem tudtok segíteni, előre is köszi
-
Chabe89
addikt
-
MMIX
addikt
-
törölt tag
[link]
Ennek a zenének a címét meg tudjátok nézni? -
MMIX
addikt
válasz
SkyS1gn #18000 üzenetére
Addig szekálták a zene keresők , míg OfficialBarstarzz megírta. Mivel a YT-n még nincs ilyen című zene, már csak azt kellett kinyomozni, hogy mi a fene az a Apmmusic. A másik zenével is sokat próbálkoztam, és esélyes volt, hogy innen szedi a zenét, a "Take off", mint szöveg részlet is ismerős volt, ami a másik videó alatt szolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval