Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
100 - 1
21023 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-08-04 10:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
-
qdak
addikt
kösz fiuk de mondom nem vanilla ice az + van
az le7 h nem is ice a cime de az eggyetlen szo benne h ice és jóó sokszor
és joo drogos szám!!!!!!!!!!!! -
XSiGma
aktív tag
-
dragonfx
veterán
mostanság jáccáka rádióban, olyna dances stílus, asszem tána roxyn, ma délután is szólt, és azt mondják benne ''freedom''..
mi a címe??? -
DroneZ^
őstag
nemtudja valaki az uj Dreher reklám zenéjének cimét? amelyikben ilyen bábuk vannak...
-
decibel
aktív tag
-
Brian_RL
aktív tag
Szevasztok!!
Megint a segítségeteket kérem. Megnéztem a Die hard 4-et és abban volt egy szám, amikor John McClane elmegy a hacker gyerekért és akkor megy a srácnál egy videóklipp, szóval az a szám kellene, legalábbis a címe v előadója. Ha esetleg valaki rátalálna valahol az egész albumra az szóljon legyen olyan kedves! Előre is köszönöm! -
hitman,
őstag
-
rien
senior tag
-
Aladdin
aktív tag
-
hitman,
őstag
Üdv all!
Tudja valaki,hogy mi annak a Crystal számnak a címa aminek a kilpje egy koncertfelvétel és talán valamilyen ír zene fedolgozása volt? -
XSiGma
aktív tag
-
qdak
addikt
-
Arnold2
őstag
-
törölt tag
-
ToBeY
nagyúr
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
Sziasztok!
Van egy szerintem nagyon idegesítő zene, mindig azt énekli benne a csaj franciául hogy ''dümápromi'' és aztán ilyen hülye dob meg ritmus megy tütüdüfütütüdüdüüdütüüttütüdüdüüd
Nagyon ingerlő.
És ingerlékenykedni akarok
Nagyon szeretném kínozni magam és egyszer végighallgatni 
tudtok segíteni?In-Grid - Tu Es Foutu
-
Focke-Wulf
csendes tag
Sziasztok!
Van egy szerintem nagyon idegesítő zene, mindig azt énekli benne a csaj franciául hogy ''dümápromi'' és aztán ilyen hülye dob meg ritmus megy tütüdüfütütüdüdüüdütüüttütüdüdüüd
Nagyon ingerlő.
És ingerlékenykedni akarok
tudtok segíteni? -
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
XSiGma
aktív tag
csáo keresek egy zenét hasonlo a destination calabriához de egy picit régebbi és a legelején egy férfi énekelget

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki mi lehet az amcsi motorok új főcím zenéje?
-
Kiskokó
veterán
-
Geller72
nagyúr
Nem látta vki az Age of love-tol az Age of Love-szamot vhol?..megsemmisült a gyüjtim egy része, és nem találom sehol..ez az egy szám kellene..nem mixben..eredetiben..
Big 10x. -
Geller72
nagyúr
-
Pötyi
őstag
Talán OMG: How bizarre
Amikor a tanyadiszkóban nem tudtak angolul a srácok, saját fülemmel hallottam, hogy PARMEZÁM-nak énekelték a HOW BIZARRE refrént...
-
Vicoo
senior tag
-
G@ben
addikt
-
Vicoo
senior tag
Hello mia címe&előadója annak aszámnak aminek a szövehge:''da da da da'', és alatta elég 1szerű szintetizátor megy,talán 80s.Valaki?
-
Kiskokó
veterán
-
The DJ
addikt
hello
annak számnak acime érdeklne
amit a roxyn nyomatnak és iylen clint eastwood szerű vadnyugatos alapzenéje van és vlami csávó olyasmit énekel hogy tandane tandane ...
köszii
faxom hogy roxy levet a toplsitát a weblapjáról.
és ami aroxyn meg gyorsitotRihanna-umbrella számnak mia cime? letölthető az vlahonna vagy aroxy mixelte?''és ami aroxyn meg gyorsitotRihanna-umbrella számnak mia cime?''
Rihanna ft. Jay-Z - Umbrella(Seamus Haji And Paul Emanuel Club Remix) -
Kiskokó
veterán
-
stargazer
senior tag
hi!
lenne egy nem könnyű kérdésem. Egy fantasztikus számot hallottam a minap a Petőfi rádión, aminek nagyon szeretném tudni a címét.
maga a szám egy instrumentális szám, melyben hegedűk, csellók, nagybőgők (vagy legalábbis valami ilyesmik) szerepelnek, és egyfajta szuggesszív, réveteg alapritmust diktálnak a hagnszerek benne, majd arra játsza rá a többi hangszer (sztem főleg hegedű) a dallamokat. Hasonlatos kicsit a dolog Ed Alleyne-Johnson számaihoz, még az sem biztos hogy nem ő az előadó, de sztem nem. -
_Gomba_
tag
hello
amit a roxyn nyomatnak és iylen clint eastwood szerű vadnyugatos alapzenéje van és vlami csávó olyasmit énekel hogy tandane tandane ...
köszii
és ami aroxyn meg gyorsitotRihanna-umbrella számnak mia cime? letölthető az vlahonna vagy aroxy mixelte?Switch - A Bit Patchy
Igaz ahol én lakom nincs Roxy de a tandane....
-
Kiskokó
veterán
hello
köszii
és ami aroxyn meg gyorsitotRihanna-umbrella számnak mia cime? letölthető az vlahonna vagy aroxy mixelte? -
werszomjas
addikt
-
k4mill4
csendes tag
plz help mííí
egy reklámdal kellene
Cherokee ruha rekam zenejenk szamcime eloadoja..kösziA reklamadatbazis.hu szerint : Peter Bjorn And John - Young Folks
-
werszomjas
addikt
plz help mííí
egy reklámdal kellene
Cherokee ruha rekam zenejenk szamcime eloadoja..köszi -
k4mill4
csendes tag
Hello
A mostani sziget reklámnak a háttérzenéjét ismeri valaki?
Bnőm nem hagy vele békén 
Szia!
Ha minden igaz akkor The Chemical Brothers - Galvanize című száma az. -
God Vazzeg
veterán
Hello
A mostani sziget reklámnak a háttérzenéjét ismeri valaki?
Bnőm nem hagy vele békén 
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
BaKeSZ87
őstag
Az animal planet csatornán szokott lenni vmi reklám, asszem a csatornát reklámozzák, és a zene olyan, hogy egy csaj dúdol vmi ilyesmit hogy : pa, parara, parara pararara....
, ha vki meg tudná nekem mondani a címet, előadót, az tökjó lenne
. Előre is köszönöm 
-
o0tomy0o
tag
Véletlenül nem az az eredeti?
A Radio1-es néni mindig azt mondja hogy ''remek feldolgozás''... szerintem nem

-
kicsitomi88
őstag
-
o0tomy0o
tag
Nem tudja valaki hogy a '' Gym Class Heroes ft. Patrick Stump - Cupid's Chokehold'' szám mely számnak a feldolgozása?

-
qdak
addikt
up
ICE szo van benne sokszor
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál van 1 kis ROCK-os beutése
irjatok -
Uher
aktív tag
-
Arnold2
őstag
Az új Die Hard film végén, mikor elkezdődik a stáblista,milyen szám szól?
-
rien
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
Janoska26
addikt
Az asszonynak kell?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dehogy, természetesen nekem, te sem tod?
Az asszonynak majd én elhúzom a nótáját ha hazamentem 
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
Janoska26
addikt
-
piqla
őstag
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
Sziasztok, a szám címét tudom: Rose Garden, ez tuti, viszont nemtom az előadót, valami kis diumdisu zene, Dj valaki, remélem beugrik valakinek

[Szerkesztve] -
Uher
aktív tag
-
--TIKI--
tag
-
htibor
tag
-
_Gomba_
tag
van egy szám (régi - Baby come back...) és egy nagyon mélyhangú manus énekli. semmit sem találtam eddig. ilyen nincs. pedig múlkor hallottam az egerszeg rádióban.
valakinek van 5lete?
K7 - Come Baby Come egyenesen 93-ból

Remélem erre gondoltál
-
rien
senior tag
-
htibor
tag
-
--TIKI--
tag
-
Relisys
senior tag
-
Szatír
aktív tag
Sziasztok !
Eszembe jutott egy régi dal, de nem tudom sem az előadót, sem a címét..Valami olyasmi dereng a refrénből,hogy ''...people on the world..''
A klipben egy színesbőrű - vagy mesztic csajt meg egy krapekot / ifjonc Puff Daddy stílus / - ,hurcibálnak kamion platón egy éjszakai amcsi nagyváros utcáin.
Nagyon klassz szám volt kb. 10 éve...
Ha tud valaki segíjjen - köszi
-
Uher
aktív tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
Spirál
tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
Spirál
tag
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
Spirál
tag
A Carter edző című filmben van egy szám a 1:30 percnél lévő ha valaki veszi a fáradságot megnézni, meghalgatni, és tuja mi az, akkor légyszi közölje, a címét... köszönöm
-
htibor
tag
van egy szám (régi - Baby come back...) és egy nagyon mélyhangú manus énekli. semmit sem találtam eddig. ilyen nincs. pedig múlkor hallottam az egerszeg rádióban.
valakinek van 5lete?
...vagy a 90-es évek közepéről Pato Banton előadásában

-
Ndruu
MODERÁTOR
valakinek van 5lete?
vagy Eddie Grant lesz az előadó vagy The Equals, asszem eddie csak feldolgozta [persze többen is feldolgozták, de ők a híresebbek, akiket néha nyomnak a rádióban]
-
Ndruu
MODERÁTOR
-
szd@root.hu
tag
valakinek van 5lete?
-
akom
őstag
-
Ramius
őstag
-
G@ben
addikt
A következő dalnak ki az előadója és mi a címe?
Hipp-hopp, itt vagyok,
hogy honnan, az titok,
és addig itt leszek, amíg el nem megyek.
Együtt énekelünk, játszunk és nevetünk,
amíg együtt leszünk, az idő repül velünk.
Tizenpár éves dal, csak hirtelen beugrott.
Mod: valami gyerekműsor zenéje lehet.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
ICE szo van benne sokszor
techno stilusú
2000 környékén talán
ja indulásnál van 1 kis ROCK-os beutése
irjatok
[Szerkesztve] -
kovacsfery
csendes tag
-
kovacsfery
csendes tag
-
kovacsfery
csendes tag
Válasz az előző (3.) topikból Razor1 kérdésére (4995. hsz):
The Rasmus - First day of my life
Itt hallgatható:
[link]
[Szerkesztve] -
gügyi
újonc
-
Ramius
őstag
bob sinclairnek van egy száma, még a love generation előtt jóval, nemis discos, hanem skótdudás dallamvilágú.
valami freedom szerepelt a címében ha jóltudom, de a gugli erre mindig a legújabb művét dobja ki.
tudja valaki melyik lehet ez? -
cor
őstag
-
cor
őstag
-
Relisys
senior tag
-
akom
őstag
-
MUŁĐER
addikt
-
qdak
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.nem joo a link !!!!!!!!
-
e-biza
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
100 - 1
21023 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem ajánlják a VRAM utólagos duplázását a VGA-gyártók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Így üt rést az AI a biztonsági teszteken
- A komponensek drágulása mellett a Microsoft sem kíméli a PC-gyártókat
- Végleg vége a lemezes PS5 játékoknak!
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +GIGABYTE Z890 AORUS ELITE X ICE! Bolti ára kb 600e Ft
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 7430 i5-1245U 16GB 256GB FHD Touch - Érintőkijelzős 100% akku
- AKCIÓS!! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - Új Eredeti Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)