- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Socket AM5-ös alaplapok négyesfogata futott be az MSI csapatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Igen, pontosan tudom milyen bürokratikus faszságok miatt állnak tökéletesen használható vasak a raktárban rothadva, ahelyett h. tudná használni olyasvalaki akinek meg pont jó volna. Mert olyan lehetetlenre lett kitalálva a hivatalos elajándékozási folyamat h. mindenki fosik kiskapuval megcsinálni papírozás nélkül simán csak odaviszem ahová kell, mert "mivanhaholnapkeresnifogjavalaki"? Semmi nem lesz, nem fogják keresni soha. Majd 10-15 év múlva, mikor már elrozsdált az egész tényleg működésképtelenségig, akkor végre csinál vele valaki valamit, és kibassza a szeméttelepre. És vége a szép történetnek.
-
-
veterán
Nálunk is áll vagy 30-40 brand gép a szemétben. Anno próbálkoztak felajánlással, de olyan bonyolult és hosszadalmas procedúra volt, hogy 1 vagy 2 évig szórakoztak vele (állami cég). Így inkább nem ajánlanak fel senkinek semmit.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
5150
aktív tag
Adjál a microswitcheknek izopropil alkoholt lenyomva tartott "szemekkel" éés rázd meg. Utána spriccelj bele a kis csővel kontakt60-ból egy keveset és lenyomott "szemekkel" rázzad meg. Aztán megint alkohol. letisztitod a PCB-t alkoholos fülpiszkálókkal, összeszereled az egeret, visszaragasztod a tappancsokat és kész vagy.
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
ricsip
addikt
A marhák miért nem ajándékozták oda valami csóró nem-tankerületben-kitömött iskolának, v. szóltak volna valakinek aki elvitte volna rendesen, ahelyett h. hagyták szétázni az egészet az ég alatt? Pazarlás és beleszaromkodás megy mindenhol. De a kurva papírszívószál meg az Euro10-motor majd megmenti a földet...
[ Szerkesztve ]
-
-
BocsiAG
csendes tag
Üdv néktek.
Nálunk tavaj cégnét leselejteztek egy csomó ~2013 gépet mindenestűl.(kivéve persze ram, ssd) Kitették gitter boxba a szabad ég alá. Volt abba minden is. Tavasztol Őszig koptattam(megsanáltam öket ). Ismerősőknek raktam össze belőle netező gépet, retro conzolt. Volt ki dobva microsoft Keyboard 600 is. Fél évet haverkodott a szabad ég allatt egy Dell-es és HP-s(ps2) társával. Gond nélkül működik mind. Lehet azaz igazi ipari olaj és emulzió köd tartósít.(nem kelet róluk kaparni eső lemosta) Bár maga ezek a dell optiplex 7010-9010 is jó bírták..., voltak ilyen pico atx es csodák is. legtetején amire azt mondod vége, az is működött. Látnátok kollégám robotos(fanuc) gépén a cherry mebrános billentyűzetét, nyakig olaj párás(kb 10 éves).
Az igazság manapság ki van sporolva az anyag meg túl van feszelve sok minden.
Nekem GMMK pro és egy GMMK iso layout billyentyűztem van(amit nem kukázott ). Egérnél meg fülesnél viszont nincs kábelezés. Mert drága pénzért törik, szakad)Nekem a microsoft keyboar 600 tetszet membránoshoz képest sokkal jobb mint egy fapados dell billenytűzet. Bár akinek csattok mert használja erősen, annak sztem ajálott lezsírozni pl:Krytox GPL-205g0. Éretem én, hogy ez mechanikus billentyűzeteknél szokás, én is arra használtam, de sztem a membránosnál a keycappokat elég lehet lekenni a mozgó részeknél. (régen japán rádiókba is levolt kenve minen mozgó alkatrész ezzel, a gombok is)
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Loginak legendásan gyatra a kapcsolóélettartama az "új időkben". Alulfeszelik. Pontosabban talán már nem, mert a legújabb egereikben újfajta switch-ek vannak.
"vagy kérhetem a tippeket a kapcsolócserére"
(#25)
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
sb
veterán
válasz Synthwave #25 üzenetére
Igaz, nem Microsoft, de ha már mikrokapcsoló és tartósság:
Logitech G305 bal gombja már duplaklikkel sima klikkre is. Kb. 1.5 évet volt használatban... irodai célokra, semmi játék. Sajnos gari viszont nincs, mert előtte 1.5 évet állt a fiókban így már lejárt a 2 év gari. Csak azért vettem, hogy a kb. 15+ éves Razer Diamondback-et azért egyszer csak le kéne cserélni majd... aztán nem érdekelt, mert továbbra sem akart elpusztulni.Most mehet vissza a G305 helyére újra... (vagy kérhetem a tippeket a kapcsolócserére )
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Polarstar #40 üzenetére
Azért ennyiből már simán kijön egy Q8 is 3rd party swtich-ekkel.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Polarstar #40 üzenetére
A Keychron Q4 eme variánsban a gyártó oldalán ~144 USD-ért van listázva + szállítás, ami forintra átszámolva durván 60 ezer forintra jönne ki. Igaz, várni kell rá pár hetet. De amennyiért a képen van, ezt a billzetet senki se vegye meg.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
5150
aktív tag
Nekem volt egyszer egy mitsubishi, abba' meg belepasziroztak még egy apró rugót is Valami régi, '90-es évekbeli patkányból operáltam ki, akkoriban még volt bennük anyag.
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
5150
aktív tag
Akkor ennek is búcsút mondhatunk?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak kb. senki nem csinál ilyet egy billentyűzettel, legfeljebb, ha valami antik csodáról van szó, ami éri a $$$-t.
----------------------------------------------------------
(#30) blountex: Élnek azok, hát attól elpusztíthatatlanok.
-
nyunyu
félisten
2005-ben vettem az első Ergo4000-emet, de 3 év után már kínszenvedés volt használni, aztán 2010-ben vettem helyette egy újat, mert untam már, hogy állandóan kontakthibás lett a kábele a törésgátló után, aztán a kontakthibás rész kétszeri kivágása után alig ért el a madzagja a gépig.
Második Ergo4000-em kábele meg szimplán kettétört, mert 3 éves korára elöregedett a szigetelése, nem bírta az UV-t.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Omron D2FC-F-7(10M): ócókínaiomron 2.0, szerintem az MX Revoból hajítottam ki (2000 körül gyártott L egerekben lévő 1.0 még csak 5M, mekkmesterben használt újabb verziókra már 20M klikket hazudnak)
Omron D2F-01F: A JAPÁN MIKROKAPCSOLÓ (98-ig ennek a variációit használta a Logitech, meg asszem a Microsoft is)CherryZF DG2: ez már a fogaskerékgyár palettáját színesíti, mióta 2018-ban kiköpték a billzetek magját is.
Kailh GM8.0: Origin One X-ből hajítottam ki, mert agyamra megy a klikkelése+hangja
Huano Silent: asszem ez lesz a nyerőLemaradt a 2010 körüli MS egerekben kattogó panaszkodik EVQ-P0-val azonos formátumú négyzetes Kailh Silent, abból várok egy magasabb példányt a görgőm alá, aztán mehet is a tuningoljunk egeret móka.
(Vettem egy második Origin One X-et, biztos ami sicher alapon, hátha abban is eltöröm az akkucsatit )[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Natural Ergonomic 4000!!!! <3 <3 <3
Az egyetlen, az utanozhatatlan, a megismetelhetetlen, az örök billentyuzet!Feltéve, ha 2-3 évente vettél belőle újat, mert addigra felkeményedett, meg csattogott.
Az első szériának még viszonylag jól bírta a madzagja kontakthiba nélkül, de a 2010 körüli példányoknak már 3 év alatt magától elporladó szigetelésű kábele volt.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Alapvetően inkább favorizálom azt a megoldást, hogy a gyártó beteszi a jófélét és azt hajlandó vagyok megvenni magasabb áron."
Ezzel nálam az a baj, hogy a két preferált mikrokapcsolóval elvétve vannak csak egerek (a nagyon könnyen aktuálható és feszes, közepesen taktilis switch-eket szeressem), és azok is olyanok, hogy valamiért a körön kívül esnek (a Huanósoknál a 70-80 gramm közti tömeg, a japán Omronosnál meg az ár/beszerezhetetlenség).
Amúgy simán az az ember vagyok, hogy megvan a 30+ ezres vatta új maus, és ha nem tetszik a klikk, akkor már küldöm is kapcsolócserére. Az elmúlt 25 évben kétszer gariztattam egeret, és mindkettőnél szenzorprobléma miatt.
A Logitech G100s egy tákolt ratymadék volt, és még ócskábban kaptam vissza egy hónap után, mint amilyen volt az elküldéskor (thx Logi, így kell megtartani az ügyfeleket), a SteelSeries Kinzu v1-et meg a gyári 1.10-es firmware kukázta, és ott három napon belül érkezett Finnországból egy Kinzu v2 (meh), de mivel az arccal nem ebben egyeztünk meg, újabb három nap múltán jött egy Kana V2 is. Mindkettőt megtarthattam, az enyémet sem kellett küldeni sehova, és csak egy serial számra volt szükség a procedúrához, semmi másra. Mondjuk már ott sejtettem, hogy ez korrekt lesz, mikor a support ticketre szó szerint öt percen belül reagált egy koma, akivel aztán Kvékről is dumálgattunk. : >
MS Laser Mouse 6000: igen, lézeres voltának ellenére azzal egész jót lehetett puttyogni, benne is volt a topik régi összefoglalójában.
Itt MS-ből egy Intellimouse Optical 1.1 és egy Intellimouse Explorer 3.0 figyel a polcon. Mindkettő fehér SteelSeries Edition, japán Omron D2F-01F-ekkel, fekete parakábellel és Corepad teflonnal. Csecse kis motyók, meg a Logi MX300/MX500-zal egyetemben a kb. elpusztíthatatlan kategória. : >
Billencsből egy Sculpt Ergonomic Desktop hever itt parlagon (nem egészen, mert a numpadja az asztalon van, bár nem nagyon püfölöm), és egy full dobozos, legelső generációs Natural Keyboard, a '90-es évek közepéről. Az utóbbi régi álom volt.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Ami eddig volt MS billentyűzet/egér mindegyikben kellemesen csalódtam.. valamelyik évekig bírta, valamelyik nem olyan években mérhető ideig, de kialakításilag,ergonómiailag tökéletes volt számomra.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
NKing
tag
Uhh, hát nem mondhatnám, hogy ilyen szinten mikrokapcsoló-gourmet vagyok Akinek ez a perverziója, azt megértem - mindenkinek van valamilyen téren. Alapvetően inkább favorizálom azt a megoldást, hogy a gyártó beteszi a jófélét és azt hajlandó vagyok megvenni magasabb áron. Most pl. egy Logi G502 Hero-t nyüstölök már jó ideje és tökéletesen elégedett vagyok vele, formájával is, súlyával is (kimondottan nem szeretem a pillekönnyű egereket), kapcsolóival is - igaz a rövid kapcsolási utat szokni kellett. De ha egyszer megadja magát, lehet nem fogok nekiállni forrasztani...
Ha már klasszikusok... Még nagyon régen volt egy MS Laser Mouse 6000-em, hát azt pl. nagyon szerettem, sokáig bírta az is - talán még az elsők között volt lézeres egér.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy normális mikrokapcsoló évekig húzza, és ha nem vagy kontár, mire eljutsz oda, hogy már kb. forraszthatatlan, a hamut is mamunak mondod.
A megfelelő mikrokapcsoló nem igazán hajkurászás, csak egy egyszerű rendelés.
Ezek közül érdemesebb, a megcélzott klikkelési érzet függvényében:
Omron D2F-01F
Kailh GM 2.0
Kailh GM 4.0
Kailh GM 8.0
TTC Gold Dustproof (30M)/(50M)
Huano Black Shell Pink Dot
Huano Black Shell Blue Dot
Huano Blue Shell White DotPersze vannak mások is (pl. Huano Silent vagy Zippy kapcsolók stb.), de ezek a leggyakrabban favorizált switch-ek (favoritok dőlttel szedve).
A kompatibilitással eléggé ritkán van probléma, jószerével inkább csak a japán Omront érinti, mert egy picivel hosszabb a szára, mint az átlagnak, de pont ezért pre-travel csökkentésére is szokták használni.
Az ár típustól függően jellemzően 500-1800 forint/pár, és nem csak pár ezer forintos egerek vannak, amikkel nem éri meg foglalkozni kicsit. Ha nem tudsz forrasztani, egy kis élelmességgel lehet találni olyat, aki jelképes összegért/egy tábla csokiért/üveg lötyiért megcsinálja neked (ha ismerősi körben nem, akkor itt). Én sem tudok (pedig illene már megtanulni, és felszerelés is van hozzá), de már számtalan egérben cseréltettem kapcsolót szotyiért.
"Azért ezek nem olyanok, mint a 30 éves autó, hogy végül mindent kicserélsz benne - ne tegyünk úgy"
A mikrokapcsolók fillérekből cserélhetők, akár kategóriákkal jobbakra, mint a gyáriak. A görgő encoder szintén (amúgy görgőkereket is lehet találni, de ezzel elvétve van gond, az szokott beleköpni a levesbe, ha már kb. annyira régi a motyó, hogy elkopott a textúrázás vagy esetleg a sok idő alatt valamiért eltörik, de ezek szökőéves történetek, a felhasználók túlnyomó többsége nem találkozik ilyesmivel soha), csakúgy, mint az esetleges kábel és/vagy akkumulátor, illetve talpak, míg a csúszóssá kopott burkolatra ott a grip tape. Kb. a szenzor maga az egyetlen, ami nem igazán mókolható, de azzal meg a legritkább esetben szokott probléma lenni. Vannak full patika gayming egereim 2002-ből, amik használva is voltak, érted.
"egy membrános bill-nél hogy cserélsz membránlapot?"
Membrános billt nem használok, de egyébként sehogy; az egész nem is ér annyit, hogy szöszöljek vele.
"Az volt az alapfelvetés, hogy "pár év" után tönkremegy - az a pár év meg nem olyan rossz periféria viszonylatban, főleg ha a pár év 5-nél több is lehet."
Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Ezért gyüjtöttem sokáig a régi egereket. Azokból termeltem ki a középső és a jobb gombokat, azok szoktak jobb állapotban lenni. Viszont nemrég rákérdeztem a közelemben lévő elektronikai boltban is és ott is tudtam venni kapcsolót. Sok olyan egerem volt, aminél fél, vagy 1 év után megadta magát a bal gomb. Pláne, ha a rokon gyerekek gyakrabban jártak erre. Így 4-5 évre is ki tudom tolni egy egér élettartamát a pár száz forintos alkatrész cserével. Nálam más még nem romlott el egérnél.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Pötyi
őstag
Ott a probléma, hogy habár nem mondták, hogy minden eszköz örökké tart, de mégis van rá példa, hogy de. Ja, és főleg ne a több tízezer Ft-ba kerülő eszköz fosson maga alá! Az, amin MS embléma van, az itthon felső árkategóriában van.
Az egyik kolléga említette az ARC egeret. Nekem is volt, sőt még mindig megvan a polc tetején. Imádtam, nálam nem a gumi rohadt le róla, hanem egyszerűen egy idő után nem csatlakozott! A led ég az alján, de nem küld jelet a szgépbe. Kész, vége. Pedig mocsok drága volt. Lehet, hogy nyugatabbra ezek a felső kategóriás eszközök is beleférnek a fogyóeszköz kategóriába, de a mi zsebünkhöz mérten ez luxus. Nem fociztam vele, nem dobáltam. Én is a rugósan záródó tartójában hordtam, kíméltem, óvtam. Jobban esett volna a pici szívemnek, ha mondjuk pár év helyett mondjuk pár évtizedig működött volna.
Ezzel szemben az 1988-as, soros portos Genius egerem még mindig megy, pedig az golyós.
(Ja, és van egy legendás, eredeti IBM "Model M" billentyűzetem. Na, abban van anyag! Először is olyan nehéz a fém-váz miatt, hogy azzal simán agyon lehet verni egy elefántot is. De annak gyakorlatilag soha nem fog tönkremenni egy gombja se.)
QNX is cool!
-
törölt tag
-
NKing
tag
válasz Synthwave #16 üzenetére
Hát, forrasztgathatod egy ideig, később már azt sem - na meg nagyon rá kell érni, hogy hajkurászd a megfelelő mikrokapcsolót egy párezer forintos egérhez... Aztán a szétszerelésektől egy másik forrasztás elenged, egy kábel megtörik, stb. És nem csak a kapcsoló mehet tönkre, egy membrános bill-nél hogy cserélsz membránlapot? Bontott? Azért ezek nem olyanok, mint a 30 éves autó, hogy végül mindent kicserélsz benne - ne tegyünk úgy Nem kétlem, hogy eszmei értéke van némelyiknek valaki számára, de a többségét 3-5 év után lecseréled egy újra és csókolom. Az volt az alapfelvetés, hogy "pár év" után tönkremegy - az a pár év meg nem olyan rossz periféria viszonylatban, főleg ha a pár év 5-nél több is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem meg megvan az iMac Bondi egeret is a PowerMac klavival. Semmi baja.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tehát cserélhető, mivel a gyorscserés foglalat nagyon nem sztenderd, ellentétben a forrasztással. Akkor nincs új a nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
válasz Synthwave #13 üzenetére
Mi nem érthető? Google a barátunk. Ha cserélhető (lásd itt), akkor beteszel egy újat és viszlát, még talán van valamennyi ideje a rágcsálódnak - és mondjuk kapsz garit X millió klikkre. Ha nem cserélhető, akkor fogod a pákát és forrasztod, aztán reménykedsz. De az már nem a gyártó problémája, hogy a garanciaidő után mit kell forrasztgatnod, mi megy vagy nem megy tönkre, stb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"nem cserélhető a mikrokapcsoló az egérben"
Az hogy?
[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
Teszem azt, nem cserélhető a mikrokapcsoló az egérben, vagy membrános a billentyűzet... azért az ilyen eszközöknél, ha mindennapos, több órás használatban vannak, akkor ritka az ilyen hosszú üzemidő problémamentesen. Erre egy gyártó se fog garanciát vállalni. Még a nagyon tuti mechanikus bill-ek is maximum 3 év, és az is kiterjesztett. A csuda Apple 1 év, +1 év kiterjesztett. Így értettem, hogy tervezetten biztosan nem számolnak 5-10 évvel a gyártók. Vagy te tudsz olyan perifériáról, amire 5-10 év garancia van?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
2013-ban nyertem egy vezeték nélküli Microsoft Sculpt Comfort egeret, 2020-ig volt használatban a családban
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MS cuccból nekem egy bill van ami már nem működik azaz random eldobja az USB-t, bár lehet csak kábeltörés majd egyszer lehet foglalkozom vele.
Illetve egy régi intelimouse az a klaszikus és gyerekek sem bírták tönkre tenni, na azt mai napig a legjobb egérnek tartom [ilyen] . (persze Logitech G400 után amit használok, az előd MX518 is jó volt leszámítva a borítását)[ Szerkesztve ]
-
NKing
tag
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen puha gumi borítások nagyon kényesek arra, hogy milyen tisztítószerrel vannak tisztítva. Sokan hajlamosak az ilyen perifériákat enyhe szappanos víz helyett alkohol tartalmú vegyszerekkel (pl. ablaktisztító, felületfertőtlenítő) vagy tiszta alkohollal (IPA, alkoholos törlőkendő, stb.) tisztítani/fertőtleníteni, ami közép-hosszú távon megeszi az ilyen bevonatokat. Autóknál sem ritka ez az anyag (pl. egyes Volkswagen-ek híresek a rohadó bevonatokról) és ott is kényes. Persze elképzelhető, hogy a bőr által termelt zsírok és izzadság is kikezdi őket - ilyenkor pedig a tisztítás hiánya is ezt eredményezi.
Ettől függetlenül szerintem perifériáknál tervezetten nem indokolt az 5-10 éves használat - ezért sem veszik figyelembe ezt a gyártók ilyen hosszú időtávra. Persze nem kötelező ilyet venni, van bőven választék - kinek ez jön be, kinek az. De a tisztítás tuti biztos kritikus ebből a szempontból.
Egyébként Microsoft perifériák terén én speciel csak jót tudok - MS egeret is használtam nagyon hosszan, most pedig már évek óta egy MS billt használok gondtalanul.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
10 év után a classic Arc egeremről (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Arc_Mouse) nekem is lerohadt a puha gumi borítás. Ragadós lesz, mintha ragasztóval lenne bekenve. Minden ilyen puha gumi borítású cucc ilyen lesz kb 10 év után, akárhogy vigyázol rá. Az én egerem évekig pihent a kis hordtáskájában, tehát NEM használatfüggő, ahogy azt fölöttem írja a kolléga...
-
-
Dilikutya
félisten
Soha többet Microsoft perifériát. Volt egy vezeték nélküli egerem, nem is volt olcsó, pár év után kénytelen voltam félretenni, az oldalán a gumiborítás kezdett elrothadni, ragadni, undorító volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest