- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen puha gumi borítások nagyon kényesek arra, hogy milyen tisztítószerrel vannak tisztítva. Sokan hajlamosak az ilyen perifériákat enyhe szappanos víz helyett alkohol tartalmú vegyszerekkel (pl. ablaktisztító, felületfertőtlenítő) vagy tiszta alkohollal (IPA, alkoholos törlőkendő, stb.) tisztítani/fertőtleníteni, ami közép-hosszú távon megeszi az ilyen bevonatokat. Autóknál sem ritka ez az anyag (pl. egyes Volkswagen-ek híresek a rohadó bevonatokról) és ott is kényes. Persze elképzelhető, hogy a bőr által termelt zsírok és izzadság is kikezdi őket - ilyenkor pedig a tisztítás hiánya is ezt eredményezi.
Ettől függetlenül szerintem perifériáknál tervezetten nem indokolt az 5-10 éves használat - ezért sem veszik figyelembe ezt a gyártók ilyen hosszú időtávra. Persze nem kötelező ilyet venni, van bőven választék - kinek ez jön be, kinek az. De a tisztítás tuti biztos kritikus ebből a szempontból.
Egyébként Microsoft perifériák terén én speciel csak jót tudok - MS egeret is használtam nagyon hosszan, most pedig már évek óta egy MS billt használok gondtalanul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest