Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen puha gumi borítások nagyon kényesek arra, hogy milyen tisztítószerrel vannak tisztítva. Sokan hajlamosak az ilyen perifériákat enyhe szappanos víz helyett alkohol tartalmú vegyszerekkel (pl. ablaktisztító, felületfertőtlenítő) vagy tiszta alkohollal (IPA, alkoholos törlőkendő, stb.) tisztítani/fertőtleníteni, ami közép-hosszú távon megeszi az ilyen bevonatokat. Autóknál sem ritka ez az anyag (pl. egyes Volkswagen-ek híresek a rohadó bevonatokról) és ott is kényes. Persze elképzelhető, hogy a bőr által termelt zsírok és izzadság is kikezdi őket - ilyenkor pedig a tisztítás hiánya is ezt eredményezi.
Ettől függetlenül szerintem perifériáknál tervezetten nem indokolt az 5-10 éves használat - ezért sem veszik figyelembe ezt a gyártók ilyen hosszú időtávra. Persze nem kötelező ilyet venni, van bőven választék - kinek ez jön be, kinek az. De a tisztítás tuti biztos kritikus ebből a szempontból.
Egyébként Microsoft perifériák terén én speciel csak jót tudok - MS egeret is használtam nagyon hosszan, most pedig már évek óta egy MS billt használok gondtalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A redmondi óriásvállalat teljesen a Surface márkanévre fókuszál majd.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest