- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
Szia.
első tippem:
nekem akkor csinált ilyet amikor beragad a bekapcsológomb. Tehát bekapcs 1x megnyomtam (és benyomva maradt) elindul a lap majd mivel Ő azt érzékeli hogy folyamatosan nyomva van a bekapcs gomb 5sec után leállítja magát.egyébként nem értek hozzá én sem, de nézd meg az alaplap kézikönyvében milyen processzorokat, ramokat, videókártyát támogat, milyen sebességen, lehet procicsere után magasabb vagy alacsonyabb sebességen akarja elindítani (szorzók feszültség stb), nem olyanon mint ami benne van, ezért állítja le a védelem. Az alaplapi leírásban le van írva milyen módon tudod a lapot "alaphelyzetbe" hozni ami tuning után is szükséges lehet. pl indítás közben SHIFT gomb, indítás után F1 F2 vagy alaplapon valami kapcsoló stb, nézd meg a leírást benne kéne lennie.
Én kb ennyire voltam jó. majd jönnek az okosok és reméljük mélyebben ismeretek birtokában
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- GAMER PC - RTX 3060 12GB - i5 12400F/13400F - 32GB 3000MHZ DDR4 - 240GB SSD - 500GB HDD
- Alaplapok 775, I3, I5, procikkal akár komplett gépet teszek össze! 1/4 áron!
- Komplett gépek akár bontva is. 1/4 áron! Duál, I3, I5, processzorokkal!
- Eladó ASUS B85M-E + i5-4590 + Corsair Dominator 16GB
- Eladó AMD félkonfig!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest